Register

GRATIS TJÄNST

Offerter på bänkskivor i Göteborg

En bänkskiva är en oerhört viktig detalj i ditt kök. Bänkskivor skall komplettera och harmonisera med den övriga köksinredningen man valt. Bänkskivor finns i en mängd olika material samt utföranden. De vanligaste materialen är massivt trä, bänkskivor av sten, laminat och rostfria bänkskivor. Vilket som passar just dig bör styras av hur köksinredningen ser ut i övrigt samt givetvis hur tjock din plånbok är. Det är viktigt att bänkskivan monteras på rätt sätt och därför är det många som väljer att lägga ut detta jobbet på en duktig snickare.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 558 förfrågningar i Augusti 2023

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

DK bygg

Adress: Andersbergsringen 232, Halmstad
Telefon: 0723010499
Byggföretag som gör de mesta inom bygg , allt ifrån nyproduktion till renoveringar

SB Snickeri & Bygg AB

Adress: Synhållsgatan 22, Göteborg
Telefon: 031-7243550
Litet företag med stora ambitioner. Tar små som stora jobb och klarar att ta sig an de flesta uppdrag. Samarbetar med ett antal underleverantörer för att säkerställa bred kompetens. beskrivning underlättar för kunderna

Byggfokus Väst Entreprenad AB

Adress: Ringögatan 36, GÖTEBORG
Telefon: 031652680
Företaget bildades 2008 och arbetar främst med projektering av husbyggnationer, ny-, om- och tillbyggnad. Företaget är delägt av bolaget Sämsjövik och riktar sig till offentliga uppdragsgivare, industri och privata ägare av kommersiella fastigheter. Kontoret ligger i stadsdelen Ringö, mellan Frihamnen och Brunnsbo.

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Köksrenovering

  Byta bänkskiva i kök till bänkskiva som ser ut som sten- eller betong, kan vara plats/komposit så länge det är slittåligt och hyfsat prisvärt. Befintlig bänkskiva:ca 3,5m lång och ca 60cm bred (ca 2,25kvm), lackad trä.

  Göteborg
 • Köksrenovering

  Vill måla om köksluckorna till en annan nyans 4 stora lådluckor 2 st avlång luckor 5 smal lådluckor 1 smal under ugnen låda för ugnsformer Luckorna har mönster

  Göteborg
 • Köksrenovering

  Hej! Vår spis har börjat att surra, går det att laga?Min svärmors spis (Bosch) behöver också lagas, bara en platta funkar.

  Göteborg
 • Köksrenovering

  Vill byta fläkt. Problemet är att jag inte får loss kryddhyllan över rörsystemet. Finns inga skruvae i sidoskåpen som den sitter fast i.

  Göteborg
 • Köksrenovering

  Byta kakel i ett kök. Dvs ta ner det befintliga kaklet och sätta upp nytt. Mått HÖJD LÄNGD olika delar 60 x 110 150 x 120 46 x 120 35 x 65 22 x 35

  Göteborg
 • Köksrenovering

  Dörr till skafferi 60 cm bred och 95 cm hög , vill ha den vit.

  Göteborg
 • Köksrenovering

  Installation av tvättmaskin i kök. Jag behöver i första läget själv förstå om detta projekt är möjligt och vad det skulle kosta. Därefter ta fram ett underlag med detaljer som jag kan lämna till min bostadsrättsförening för godkännande av projektet.

  Göteborg

Mer information om

Kommuninformation

Göteborgs kommun är landets andra största kommun med drygt en halv miljon invånare och är belägen på Sveriges västkust. Staden Göteborg anlades på initiativ av Gustav II Adolf och fick sina stadsprivilegier 1621. En stor andel av de industrisysselsatta arbetar inom verkstadsindustrin.