Register

GRATIS TJÄNST

Få offerter på bänkskivor i Göteborg

En bänkskiva är en oerhört viktig detalj i ditt kök. Bänkskivor skall komplettera och harmonisera med den övriga köksinredningen man valt. Bänkskivor finns i en mängd olika material samt utföranden. De vanligaste materialen är massivt trä, bänkskivor av sten, laminat och rostfria bänkskivor. Vilket som passar just dig bör styras av hur köksinredningen ser ut i övrigt samt givetvis hur tjock din plånbok är. Det är viktigt att bänkskivan monteras på rätt sätt och därför är det många som väljer att lägga ut detta jobbet på en duktig snickare.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 352 förfrågningar i Oktober 2020

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

DK bygg

Adress: Andersbergsringen 232, Halmstad
Telefon: 0723010499
Byggföretag som gör de mesta inom bygg , allt ifrån nyproduktion till renoveringar

SB Snickeri & Bygg AB

Adress: Synhållsgatan 22, Göteborg
Telefon: 031-7243550
Litet företag med stora ambitioner. Tar små som stora jobb och klarar att ta sig an de flesta uppdrag. Samarbetar med ett antal underleverantörer för att säkerställa bred kompetens. beskrivning underlättar för kunderna

Byggfokus Väst Entreprenad AB

Adress: Ringögatan 36, GÖTEBORG
Telefon: 031652680
Företaget bildades 2008 och arbetar främst med projektering av husbyggnationer, ny-, om- och tillbyggnad. Företaget är delägt av bolaget Sämsjövik och riktar sig till offentliga uppdragsgivare, industri och privata ägare av kommersiella fastigheter. Kontoret ligger i stadsdelen Ringö, mellan Frihamnen och Brunnsbo.

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Köksrenovering

  Gammalt hus 1927 skall ha nytt kök med rörläggeri i källaren. Gjutjärnsavlopp byts ut för att få dit ett grenrör. Kall o varmvatten till det nya köket via uppvärmd källare.

  Göteborg
 • Köksrenovering

  9 köksluckor plus 4 små skall lackeras. De är idag vita (högglans) Vill ha dem i svart (högglans)

  Göteborg
 • Köksrenovering

  Hej! Vill måla om mitt vita kök med släta luckor. 12 skåpluckor (för glas mm) 28 lådfronter 4 sättsidor Önskar även plugga hål så nya handtag kan sättas.

  Göteborg
 • Köksrenovering

  Jag behöver fixa till en lucka i köket så att jag får plats med en diskmaskin. Den luckan som redan finns ska tas bort och eventuellt behövs det fixas till så att jag kan få en diskmaskin att få plats.

  Göteborg
 • Köksrenovering

  Förfrågan 2020-10-19:Reparation/byte skåp till kyl/frys i lägenhet i Linné En kylfrys har stått fritt i ett kökssåp. Kylskåpet har intermittent utsatt spånskivan som fungerar som skåpets nedersta hyllplan för små mängder vatten.

  Göteborg
 • Köksrenovering

  Köksrenovering, där det allt ska bytas till nytt. Diskmaskin ska kopplas in, ev nya eluttag för belysning. Ugn/spis ska bytas till induktionshäll.

  Göteborg
 • Köksrenovering

  Slipning och ommålning av 15 stycken köksluckor med måtten:106 x 37 cm 106 x 56,5 cm 46 x 56,5 cm 81,5 x 37 cm (2 stycken) 81,5 x 38 cm (4 stycken) 81,5 x 47 cm 67 x 37 cm 67 x 38 cm (2 stycken) 67 x 57 cm 67 x 17 cm Slipning och ommålning av 6 stycken lådfronter men måtten:37 x 9 cm (5 stycken) 37 x 19 cm (1 stycken) Luckorna/lådorna är vita och har visst slitage i kanterna

  Göteborg

Mer information om

Kommuninformation

Göteborgs kommun är landets andra största kommun med drygt en halv miljon invånare och är belägen på Sveriges västkust. Staden Göteborg anlades på initiativ av Gustav II Adolf och fick sina stadsprivilegier 1621. En stor andel av de industrisysselsatta arbetar inom verkstadsindustrin.