Register

GRATIS TJÄNST

Få offerter på bänkskivor i Göteborg

En bänkskiva är en oerhört viktig detalj i ditt kök. Bänkskivor skall komplettera och harmonisera med den övriga köksinredningen man valt. Bänkskivor finns i en mängd olika material samt utföranden. De vanligaste materialen är massivt trä, bänkskivor av sten, laminat och rostfria bänkskivor. Vilket som passar just dig bör styras av hur köksinredningen ser ut i övrigt samt givetvis hur tjock din plånbok är. Det är viktigt att bänkskivan monteras på rätt sätt och därför är det många som väljer att lägga ut detta jobbet på en duktig snickare.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 823 förfrågningar i September 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

DK bygg

Adress: Andersbergsringen 232, Halmstad
Telefon: 0723010499
Byggföretag som gör de mesta inom bygg , allt ifrån nyproduktion till renoveringar

SB Snickeri & Bygg AB

Adress: Synhållsgatan 22, Göteborg
Telefon: 031-7243550
Litet företag med stora ambitioner. Tar små som stora jobb och klarar att ta sig an de flesta uppdrag. Samarbetar med ett antal underleverantörer för att säkerställa bred kompetens. beskrivning underlättar för kunderna

Byggfokus Väst Entreprenad AB

Adress: Ringögatan 36, GÖTEBORG
Telefon: 031652680
Företaget bildades 2008 och arbetar främst med projektering av husbyggnationer, ny-, om- och tillbyggnad. Företaget är delägt av bolaget Sämsjövik och riktar sig till offentliga uppdragsgivare, industri och privata ägare av kommersiella fastigheter. Kontoret ligger i stadsdelen Ringö, mellan Frihamnen och Brunnsbo.

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Köksrenovering

  Byt av stommar och luckor lägga om golvet med parkett VVS elinstallation byt av ett fönster Riva ner befintlig kök

  Göteborg
 • Köksrenovering

  Byte av bänkskiva i köket.

  Göteborg
 • Köksrenovering

  Har köpt en lägenhet och skulle behöva höja diskbänk och andra ytor. Dessutom behöver det göras plats för diskmaskin plus eventuell kakling. Tillgång är i mitten av november och helst skulle arbetet genomföras då.

  Göteborg
 • Köksrenovering

  Byte av bänkskiva ta bort kakel kakla över diskbänk installation av spishäll och ugn

  Göteborg
 • Köksrenovering

  Jag vill ta bort det stänkskydd i glas som sitter över köksbänken, och istället sätta upp kakel. Total yta ca 650x50cm fördelat på tre väggar (täcker ett eluttag). Lättast att kontakta via mail.

  Göteborg
 • Köksrenovering

  Hej! Jag vill lacka om ( i högblank 90' grå färg) mina köksluckor (8)och lådor(11). två av luckorna är vitrinluckor med glas och pinnar som går längs glaset.

  Göteborg
 • Köksrenovering

  Har fått en brännskada (skada 1. 5x3 cm) på en köksbänk av laminat. Brännskadan är precis bredvid diskhon 3 mm ifrån. Köksbänken är 360x60 cm och har även inbyggd spishäll.

  Göteborg

Mer information om

Kommuninformation

Göteborgs kommun är landets andra största kommun med drygt en halv miljon invånare och är belägen på Sveriges västkust. Staden Göteborg anlades på initiativ av Gustav II Adolf och fick sina stadsprivilegier 1621. En stor andel av de industrisysselsatta arbetar inom verkstadsindustrin.