Register

GRATIS TJÄNST

Få offerter på bänkskivor i Göteborg

En bänkskiva är en oerhört viktig detalj i ditt kök. Bänkskivor skall komplettera och harmonisera med den övriga köksinredningen man valt. Bänkskivor finns i en mängd olika material samt utföranden. De vanligaste materialen är massivt trä, bänkskivor av sten, laminat och rostfria bänkskivor. Vilket som passar just dig bör styras av hur köksinredningen ser ut i övrigt samt givetvis hur tjock din plånbok är. Det är viktigt att bänkskivan monteras på rätt sätt och därför är det många som väljer att lägga ut detta jobbet på en duktig snickare.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 751 förfrågningar i Augusti 2020

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

DK bygg

Adress: Andersbergsringen 232, Halmstad
Telefon: 0723010499
Byggföretag som gör de mesta inom bygg , allt ifrån nyproduktion till renoveringar

SB Snickeri & Bygg AB

Adress: Synhållsgatan 22, Göteborg
Telefon: 031-7243550
Litet företag med stora ambitioner. Tar små som stora jobb och klarar att ta sig an de flesta uppdrag. Samarbetar med ett antal underleverantörer för att säkerställa bred kompetens. beskrivning underlättar för kunderna

Byggfokus Väst Entreprenad AB

Adress: Ringögatan 36, GÖTEBORG
Telefon: 031652680
Företaget bildades 2008 och arbetar främst med projektering av husbyggnationer, ny-, om- och tillbyggnad. Företaget är delägt av bolaget Sämsjövik och riktar sig till offentliga uppdragsgivare, industri och privata ägare av kommersiella fastigheter. Kontoret ligger i stadsdelen Ringö, mellan Frihamnen och Brunnsbo.

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Köksrenovering

  Jag behöver hjälp med att slipa min bänkskiva av ek i köket. Den är i vinkel, bredd 60 cm med två längder ca 220 cm + 155 cm och ca 4 cm tjocklek.

  Göteborg
 • Köksrenovering

  Ta bort gammalt kök och kakel. Montera nytt kök, bygga skåp från ikea. Det blir ej ny kakel utan bänkskiva på 3 m långa väggen.

  Göteborg
 • Köksrenovering

  Behöver hjälp med att mäta bänkskivor samt stänkskydd i kök inför beställning i marmor samt mätning av marmorskivor till 2 kommoder i badrum

  Göteborg
 • Köksrenovering

  Kakla över diskbänk med vitt blankt kakel ungefär 4 kvm.

  Göteborg
 • Köksrenovering

  Måla om köksluckor +lådor Hyreslägenhet har ej rätt till rotavdrag

  Göteborg
 • Köksrenovering

  Köksrenovering ca 12 kvm. Önskar hjälp med exakt uppmätning, rivning av bef köksskåp (5 undersskåp, 2 högskåp) bortforsling. Installation av IKEA kök med inbyggd ugn o underbyggd diskmaskin.

  Göteborg
 • Köksrenovering

  Jag behöver hjälp med att sätta upp kakel i mitt kök det är rektangulära bitar på 1 dm, väggen är 3 meter lång och 50 cm hög där kaklet ska sitta.

  Göteborg

Mer information om

Kommuninformation

Göteborgs kommun är landets andra största kommun med drygt en halv miljon invånare och är belägen på Sveriges västkust. Staden Göteborg anlades på initiativ av Gustav II Adolf och fick sina stadsprivilegier 1621. En stor andel av de industrisysselsatta arbetar inom verkstadsindustrin.