Register

GRATIS TJÄNST

Offerter på bänkskivor i Göteborg

En bänkskiva är en oerhört viktig detalj i ditt kök. Bänkskivor skall komplettera och harmonisera med den övriga köksinredningen man valt. Bänkskivor finns i en mängd olika material samt utföranden. De vanligaste materialen är massivt trä, bänkskivor av sten, laminat och rostfria bänkskivor. Vilket som passar just dig bör styras av hur köksinredningen ser ut i övrigt samt givetvis hur tjock din plånbok är. Det är viktigt att bänkskivan monteras på rätt sätt och därför är det många som väljer att lägga ut detta jobbet på en duktig snickare.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 034 förfrågningar i Juli 2022

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

DK bygg

Adress: Andersbergsringen 232, Halmstad
Telefon: 0723010499
Byggföretag som gör de mesta inom bygg , allt ifrån nyproduktion till renoveringar

SB Snickeri & Bygg AB

Adress: Synhållsgatan 22, Göteborg
Telefon: 031-7243550
Litet företag med stora ambitioner. Tar små som stora jobb och klarar att ta sig an de flesta uppdrag. Samarbetar med ett antal underleverantörer för att säkerställa bred kompetens. beskrivning underlättar för kunderna

Byggfokus Väst Entreprenad AB

Adress: Ringögatan 36, GÖTEBORG
Telefon: 031652680
Företaget bildades 2008 och arbetar främst med projektering av husbyggnationer, ny-, om- och tillbyggnad. Företaget är delägt av bolaget Sämsjövik och riktar sig till offentliga uppdragsgivare, industri och privata ägare av kommersiella fastigheter. Kontoret ligger i stadsdelen Ringö, mellan Frihamnen och Brunnsbo.

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Köksrenovering

  Hej, Vi får kökstommar redan monterade men behöver hjälpa att montera upp köket på väggen (vi letar efter perfektionism).

  Göteborg
 • Köksrenovering

  Hej! Behöver lacker om luckor samt spackla ingen gamla handtagshålen.

  Göteborg
 • Köksrenovering

  SprayMåla köksskåpsluckor 15 st plus 8 lådor

  Göteborg
 • Köksrenovering

  Sätta ihop och upp kök från elgiganten. Köket är hos oss den 9 september och vi vill ha de klart under septemer. Vi kommer själva riva befintligt kök och lägga golv.

  Göteborg
 • Köksrenovering

  Sätta Kakel på en vägg i köket ovanför bänkskivan. c:a 6 kvadratmeter. Väggen är 368x150 cm och en vägg är 110x60cm två hål för eluttag annars slät vägg.

  Göteborg
 • Köksrenovering

  Byta laminatbänkskiva med nedsänkt diskho inför försäljning av lägenhet. Behöver göras vecka 27-28

  Göteborg
 • Köksrenovering

  Hej! Jag skulle vilja ha prislista för sprutmålning av köksluckor. Gäller rutavdrag för att utföra uppdraget på verkstaden?

  Göteborg

Mer information om

Kommuninformation

Göteborgs kommun är landets andra största kommun med drygt en halv miljon invånare och är belägen på Sveriges västkust. Staden Göteborg anlades på initiativ av Gustav II Adolf och fick sina stadsprivilegier 1621. En stor andel av de industrisysselsatta arbetar inom verkstadsindustrin.