Register

GRATIS TJÄNST

Få offerter på bänkskivor i Malmö

En bänkskiva är en oerhört viktig detalj i ditt kök. Bänkskivor skall komplettera och harmonisera med den övriga köksinredningen man valt. Bänkskivor finns i en mängd olika material samt utföranden. De vanligaste materialen är massivt trä, bänkskivor av sten, laminat och rostfria bänkskivor. Vilket som passar just dig bör styras av hur köksinredningen ser ut i övrigt samt givetvis hur tjock din plånbok är. Det är viktigt att bänkskivan monteras på rätt sätt och därför är det många som väljer att lägga ut detta jobbet på en duktig snickare.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 638 förfrågningar i December 2020

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Volymetric Bygg AB

Adress: Oljevägen 6, MALMÖ
Telefon: 040187575

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Fogelströms Byggentreprenad

Adress: Skvadronsgatan 12, MALMÖ
Telefon: 0739624267
Enmansföretag med säte i stadsdelen Ribersborg. Utför alla sorts snickeriarbeten i och omkring Malmö. Verksamheten vänder sig bland annat till privatpersoner, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och företag.

Medlem av Sveriges Byggindustrier

I. A P Tak & Bygg AB

Adress: Box 14050, MALMÖ
Telefon: 0406941515

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Köksrenovering

  Behöver hjälp med att sätta fast frontdörr till diskmaskinen, och reparation av ugnsdörr som inte går att stängas.

  Malmö
 • Köksrenovering

  Behöver hjälp att instalera en diskmaskin.

  Malmö
 • Köksrenovering

  Lägga klinkers på golv efter det gamla köket är rivet och innan nya kök monteras. Omkoppling av el ( ugn, mikro, häll , diskmaskin, kyl , frys och belysning. VVS jobb inkoppling av blandare och diskmaskin.

  Malmö
 • Köksrenovering

  Slipa, foga hål och måla om svarta, lackade Ballingslöv luckor och täcksidor i ett kök. Det gäller 5 små draglådor, 12 stora draglådor och 6 luckor. Samt täcksidorna och de delar av stommar som är svarta.

  Malmö
 • Köksrenovering

  Byte av köksbänk. Ca 4 meter.

  Malmö
 • Köksrenovering

  Jag behöver hjälp med laga en putsvägg. Huset är från 1930-talet. Tegelstomme, träbjälklag, vass/grässtrån och sen lös puts ovanpå.

  Malmö
 • Köksrenovering

  Utbyte av vask som spruckit och bänkskiva i kök. Köket är ett IKEA kök och det har visat sig omöjligt att hitta samma vask. Därför behöver jag en ny typ av vask och blandare och därigenom måste bänkskivan bytas också.

  Malmö

Mer information om

Kommuninformation

Malmö kommun som ligger i Öresundsregionen i Skåne har ca 286000 invånare och är en Sveriges största kommuner. Flest anställda finns inom områdena handel,kommunikatio och finans då service- och tjänstesektorerna näringslivet. Bla finns här Turning Torso som ett av de högsta bostadshusen i Europa med sina 190 m i höjd.