Register

GRATIS TJÄNST

Offerter på bänkskivor i Malmö

En bänkskiva är en oerhört viktig detalj i ditt kök. Bänkskivor skall komplettera och harmonisera med den övriga köksinredningen man valt. Bänkskivor finns i en mängd olika material samt utföranden. De vanligaste materialen är massivt trä, bänkskivor av sten, laminat och rostfria bänkskivor. Vilket som passar just dig bör styras av hur köksinredningen ser ut i övrigt samt givetvis hur tjock din plånbok är. Det är viktigt att bänkskivan monteras på rätt sätt och därför är det många som väljer att lägga ut detta jobbet på en duktig snickare.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 210 förfrågningar i December 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Volymetric Bygg AB

Adress: Oljevägen 6, MALMÖ
Telefon: 040187575

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Fogelströms Byggentreprenad

Adress: Skvadronsgatan 12, MALMÖ
Telefon: 0739624267
Enmansföretag med säte i stadsdelen Ribersborg. Utför alla sorts snickeriarbeten i och omkring Malmö. Verksamheten vänder sig bland annat till privatpersoner, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och företag.

Medlem av Sveriges Byggindustrier

I. A P Tak & Bygg AB

Adress: Box 14050, MALMÖ
Telefon: 0406941515

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Köksrenovering

  Montering 4 st 60 x60 underskåp kök IKEA med lådsatser. Monteras två och två med bänkskivor som måste sågas till. Både sektionerna med sockel.

  Malmö
 • Köksrenovering

  Jag har precis renoverat köket men då diskmaskinen inte kom i tid, återstår installation av denna. Diskmaskinen är från Ikea och lucka behöver också monteras på. Jag behöver få jobbet gjort under första veckan i januari.

  Malmö
 • Köksrenovering

  Har beställt köksystem från Ikea och behlver montering hjälp. Den 4. e januari

  Malmö
 • Köksrenovering

  Byte av diskbänk i litet kök i lägenhet. Bänkskivan ska sågas och gamla diskhon ska lyftas ut. Nya diskbänk med integrerad ho ska installeras.

  Malmö
 • Köksrenovering

  Kommer i närtid flytta in i en lägenhet byggd i början av 50-talet med originalkök som jag vill varsamt renovera. Detta innebär bla att diskbänken måste höjas ett par cm för att jag ska kunna förbereda för diskmaskin.

  Malmö
 • Köksrenovering

  Jag vill i ett mindre originalkök på ca 10 kvm, i ett flerfamiljshus byggt 1944, installera en ny gasspis och en liten golvdiskmaskin (vilket kommer kräva en del snickeri) samt ta bort en plastmatta och få trägolvet under slipat.

  Malmö
 • Köksrenovering

  Renovering av kök. Montering, installation av nya luckor och skåp från Ikea, såga till bänkskiva utifrån mått, stänkpanel, planmontera diskho, sätta spottar.

  Malmö

Mer information om

Kommuninformation

Malmö kommun som ligger i Öresundsregionen i Skåne har ca 286000 invånare och är en Sveriges största kommuner. Flest anställda finns inom områdena handel,kommunikatio och finans då service- och tjänstesektorerna näringslivet. Bla finns här Turning Torso som ett av de högsta bostadshusen i Europa med sina 190 m i höjd.