Register

GRATIS TJÄNST

Offerter på bänkskivor i Jönköping

En bänkskiva är en oerhört viktig detalj i ditt kök. Bänkskivor skall komplettera och harmonisera med den övriga köksinredningen man valt. Bänkskivor finns i en mängd olika material samt utföranden. De vanligaste materialen är massivt trä, bänkskivor av sten, laminat och rostfria bänkskivor. Vilket som passar just dig bör styras av hur köksinredningen ser ut i övrigt samt givetvis hur tjock din plånbok är. Det är viktigt att bänkskivan monteras på rätt sätt och därför är det många som väljer att lägga ut detta jobbet på en duktig snickare.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     961 förfrågningar i Maj 2023

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Tore Johanssons Bygg i Jönköping AB

Adress: Tallahovsgatan 8, JÖNKÖPING
Telefon: 036714284

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Jönköpings Bygginvest AB

Adress: Kämpevägen 31, JÖNKÖPING
Telefon: 036173180

Medlem av Sveriges Byggindustrier

HSB Göta Byggaktiebolag

Adress: Box 628, JÖNKÖPING
Telefon: 036143033

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Köksrenovering

  Hjälp med byte av 3 bänkskivor, infällning av ny diskho, montera en ny köksblandare med diskmaskinanslutning. Bänkskivorna måste sågas till rätt längd (200, 120, 60 cm). Tätning av fog mot väggens kakel.

  Jönköping
 • Köksrenovering

  Borttagning av befintligt kök och installation av nytt. Vi behöver:en elektriker, en rörmokare, en keramiker, kanske till och med en murare, eftersom en vägg måste jämnas.

  Jönköping
 • Köksrenovering

  Nedmontering och därefter montering av köksluckor, socklar, täcklister, köksbänk, köksblandare ev byte diskho och belysning osv. Intresserad av när det kan ske för ev beställning av produkter samt åtgång av tid. Är även intresserad av att byta handfat i badrum och få en ny installerad samt byte av badrumsspegel.

  Jönköping
 • Köksrenovering

  Installation av ett Ikea kök ca 3,5 meter långt utan överskåp plus en köksö ca 2m² byggd på köksstommar. Byggnation av ett styck platsbyggt skafferi Rivning av en styck vägg, Flytt av avloppsstammen till köket Golvvärme installation,

  Jönköping
 • Köksrenovering

  Hej! Jag skulle behöva hjälp att sätta dit handtagen på mina köksluckor. Dom har för tillfället inga handtag som skulle behöva tas bort innan.

  Jönköping
 • Köksrenovering

  Byte av köksblandare. Befintlig är kopplad till en diskmaskin och ska fortsätta vara det

  Jönköping
 • Köksrenovering

  Hej! Vill ha hjälp med att kakla mitt kök. Ytan är på ungefär 5-6 kvm.

  Jönköping

Mer information om

Kommuninformation

Jönköping kommun som finns vid södra delen av Vättern och har ca 125000 invånare. Jönköping är även en utpräglad handelsstad och har genom Elmia ett centrum för mässor. Här finns även ett flertal statliga verk och rättsvårdande myndigheter. Därfär består näringslivet främst av den offentliga sektorn.