Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med köksrenovering i Västerås

En köksrenovering kan vara av olika omfattning. Det kan vara allt från helrenovering där man river ut allting och sätter upp allt nytt eller endast byte av köksluckor, bänkskiva eller uppsättning av kakel/mosaik och installation av vitvaror. En helrenovering av ett kök är precis som badrumsrenovering ett omfattande arbete som kan komma att inbegripa flera olika hantverkare så det är viktigt att planera i god tid innan hur man vill att köket ska se ut. Bestäm er för vilken köksinredning som faller er i smaken, välj material och se vilka färger som passar i omgivningen. Mer om att renovera kök här.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 751 förfrågningar i Augusti 2020

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Aros stads golv AB

Adress: Wijkmansgatan 7A, VÄSTERÅS
Telefon:

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Mälarstrandens Utvecklings AB

Adress: Box 1088, VÄSTERÅS
Telefon: 086236800

Medlem av Sveriges Byggindustrier

SVETAK Svealandstak AB

Adress: Friledningsgatan 4, VÄSTERÅS
Telefon: 021811000

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Köksrenovering

  Jag ska byta bänkskiva till sten eller trä, diskho och kran, kakel(stenplattor), induktionshäll, fläkt, och belysning vid diskho! mitt det handlar om ett relativt litet kök. Det är 3m lång bänkyta totalt!

  Västerås
 • Köksrenovering

  Jag behöver hjälp med renovering i köket ! P g a jag byta köket behöver satta på nytt kök.

  Västerås
 • Köksrenovering

  Hej! Jag behöver hjälp med att sätta upp 8 st. stora (60x60) kakelplattor i köket, kakelplattorna behöver kapas.

  Västerås
 • Köksrenovering

  Storlek på kök:8,7 m2 Tidsaspekt:Så snart som möjligt, vi behöver dock 6v för att få köket levererat.   Spec:Riva gammal kök och golvdra el till nya uttagmontera ikea-kök ansluta diskmaskin och vatten till befintlig VVS-anslutninglägga nytt golvkaklaputsa och måla om takmåla väggar Eventuellt kan vi själva riva gamla köket och golvet samt själva montera ihop stommarna och lådorna till ikea-köket (behöver dock hjälp med att installera det samt ovan specifikation).

  Västerås
 • Köksrenovering

  Totalrenovering av kök från golv till tak inkl vitvaror. Det är en av HSB's 4'a rummare på Bjurhovda i Västerås. Undrar var man kan hamna prismässigt?

  Västerås
 • Köksrenovering

  Behöver hjälp med lackering av garderobsdörrar, helt släta. Det är 6 dörrar höjd 178 cm och 6 st överskåpsdörrar höjd 43 cm. Beslag tar jag bort själv innan målning.

  Västerås
 • Köksrenovering

  Mätning & montage av IKEA kök, inkoppling av diskmaskin, blandare samt mindre elinstallation. Jag monterar ihop stommar själv så det är endast uppsättning av stommar som behövs. En av väggarna kommer dock behöva förstärkas samt kaklas.

  Västerås

Kommuninformation

Västerås kommun är belägen i Västmanland ca 7 mil från Stockholm. Det är en stor kommun med ca 134600 invånare. Västerås är en av Sveriges äldsta städer då staden grundades redan år 990. Terrängen består mestadels av jordbruksbygd och klart dominerande inom näringslivet är ABB som är den största arbetsgivaren i kommunen. Det finns även mycket grafiska samt dataföretag.