Register

GRATIS TJÄNST

Köksrenovering i Västerås

En köksrenovering kan vara av olika omfattning. Det kan vara allt från helrenovering där man river ut allting och sätter upp allt nytt eller endast byte av köksluckor, bänkskiva eller uppsättning av kakel/mosaik och installation av vitvaror. En helrenovering av ett kök är precis som badrumsrenovering ett omfattande arbete som kan komma att inbegripa flera olika hantverkare så det är viktigt att planera i god tid innan hur man vill att köket ska se ut. Bestäm er för vilken köksinredning som faller er i smaken, välj material och se vilka färger som passar i omgivningen. Mer om att renovera kök här.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 059 förfrågningar i April 2024

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Aros stads golv AB

Adress: Wijkmansgatan 7A, VÄSTERÅS
Telefon:

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Mälarstrandens Utvecklings AB

Adress: Box 1088, VÄSTERÅS
Telefon: 086236800

Medlem av Sveriges Byggindustrier

SVETAK Svealandstak AB

Adress: Friledningsgatan 4, VÄSTERÅS
Telefon: 021811000

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Köksrenovering

  Behöver hjälp med montering av Epoq Kök. (Elgiganten) Jag själv kan riva ner gamla köket men behöver hjälp med montering av nya köket. ungeför 4. 5 meter kök inkl.

  Västerås
 • Köksrenovering

  Ska ta bort befintligt kök och sätta upp ett nytt Ikea kök inklusive vitvaror

  Västerås
 • Köksrenovering

  Hej, jag önskar byta kakel i mitt kök samt bänkskiva. Jag har idag ett kök från 2019 i en lägenhet. Vill antingen ta bort kaklet helt och endast ha en gipsskiva med en avstötande färg alt nytt kakel om först nämnda inte går.

  Västerås
 • Köksrenovering

  Det är så att vår bänkskiva bara på en lite bit av den har blivit skadad av en varm kastrull och en liten del av laminatet har blivit två små hål i. vad kan man göra med den , skulle vi veta om det går att laga den.

  Västerås
 • Köksrenovering

  Total renovering av gammalt kök

  Västerås
 • Köksrenovering

  Montering av IKEA-kök. Över- och underskåp, måttanpassa bänkskiva, 2st diskmaskiner, 1 mikro. Totallängd på kök ca 10m fördelat på 5 olika ställen.

  Västerås
 • Köksrenovering

  1. Vi behöver hjälp med att kapa ca 15 cm på 10-12st nya köksluckor, sätta list där det har blivit kapat samt stansa ut nya hål för gångjärn (a la ikea) för att passa nuvarande skåp. Samt ev borra hål för handtag samt montera dessa luckor på plats.

  Västerås

Kommuninformation

Västerås kommun är belägen i Västmanland ca 7 mil från Stockholm. Det är en stor kommun med ca 134600 invånare. Västerås är en av Sveriges äldsta städer då staden grundades redan år 990. Terrängen består mestadels av jordbruksbygd och klart dominerande inom näringslivet är ABB som är den största arbetsgivaren i kommunen. Det finns även mycket grafiska samt dataföretag.