Register

GRATIS TJÄNST

Köksrenovering i Stockholm

En köksrenovering kan vara av olika omfattning. Det kan vara allt från helrenovering där man river ut allting och sätter upp allt nytt eller endast byte av köksluckor, bänkskiva eller uppsättning av kakel/mosaik och installation av vitvaror. En helrenovering av ett kök är precis som badrumsrenovering ett omfattande arbete som kan komma att inbegripa flera olika hantverkare så det är viktigt att planera i god tid innan hur man vill att köket ska se ut. Bestäm er för vilken köksinredning som faller er i smaken, välj material och se vilka färger som passar i omgivningen. Mer om att renovera kök här.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     650 förfrågningar i Oktober 2023

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Mantilla lösningar

Adress: Bondegatan 12, STOCKHOLM
Telefon: 0708348478

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Einar Mattsson Projekt AB

Adress: Box 171 43, STOCKHOLM
Telefon: 0858626300

Medlem av Sveriges Byggindustrier

BBM Malmö AB

Adress: Tomtebogatan 11 ög, STOCKHOLM
Telefon: 0856222900

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Köksrenovering

  Vi behöver få våra köksluckor ommålade och handtagen utbytta. Antal luckor uppe:18st (ungefär samma storlek) Antal luckor nedtill:

  Stockholm
 • Köksrenovering

  Sätta kakel över köksbänk

  Stockholm
 • Köksrenovering

  Vi har en mögelskadad diskbänkskiva som behövs bytas ut samt kaklet på bakomliggande vägg. Såga ut ett håll i nya bänkskivan för diskhon. Diskhon kommer då att behövas demonteras och monteras igen.

  Stockholm
 • Köksrenovering

  Rivning av befintlig bänkskiva. Såga till nya bänkskivor (två stycken som ska monteras bredvid varandra) med hål för diskho och spishäll. Montering av nya bänkskivor.

  Stockholm
 • Köksrenovering

  Hjälp att ta bort befintlig laminat-bänkskiva och sätta dit en ny, inkl göra hål för vask och spishäll i ny bänkskiva. Litet kök (ca 2x1 m bänkskiva).

  Stockholm
 • Köksrenovering

  Jag behöver byta köksbänkskiva innan början av oktober. Den befintliga ska bort ( från Ikea) och den nya ska in ( också Ikea) .

  Stockholm
 • Köksrenovering

  Jag vill ha hjälp med att installera ny bänkskiva i mitt kök, inkl. blandare och diskho, (rivning av befintligt) samt rivning/uppsättning av kakel. Bänkskivan, diskhon och blandaren köps från IKEA, kakel köps från kakelspecialisten.

  Stockholm

Kommuninformation

Stockholms kommun är Sveriges huvudstad med ca 818000 invånare. I kommunen östligaste delar finns Stockholms skärgård med upp till 30000 olika öar vilket gör skärgården till den mest örika i världen. Näringslivet är förstås väldigt omfattande då de flesta finans, konsult och industriföretag har sina huvudkontor i Stockholm.