Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med köksrenovering i Stockholm

En köksrenovering kan vara av olika omfattning. Det kan vara allt från helrenovering där man river ut allting och sätter upp allt nytt eller endast byte av köksluckor, bänkskiva eller uppsättning av kakel/mosaik och installation av vitvaror. En helrenovering av ett kök är precis som badrumsrenovering ett omfattande arbete som kan komma att inbegripa flera olika hantverkare så det är viktigt att planera i god tid innan hur man vill att köket ska se ut. Bestäm er för vilken köksinredning som faller er i smaken, välj material och se vilka färger som passar i omgivningen. Mer om att renovera kök här.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 352 förfrågningar i Oktober 2020

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Mantilla lösningar

Adress: Bondegatan 12, STOCKHOLM
Telefon: 0708348478

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Einar Mattsson Projekt AB

Adress: Box 171 43, STOCKHOLM
Telefon: 0858626300

Medlem av Sveriges Byggindustrier

BBM Malmö AB

Adress: Tomtebogatan 11 ög, STOCKHOLM
Telefon: 0856222900

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Köksrenovering

  Jag behöver hjälp att installera bänkskiva samt stänkskydd i staten från IKEA. Skivan är 253cm lång

  Stockholm
 • Köksrenovering

  Hejsan, Vi skulle behöva hjälp att riva och bygga upp nytt litet kök i vår lokal. Allt sitter på en vägg som är ca 2,30m. - riva gamla köket (inkl kakel vid arbetsplats ca 350x45cm kaklad yta) - måla hela köket takhöjd ca 3,50m - nytt kakel vid arbetsytan ca 95x220cm (vitt standardkakel 15x15cm) - sätta i nytt kök (rostfri bänkskiva 160cm, 3 skåp från Ikea under, kyl/frys, vägghängd hylla/ 2 hyllplan / 160cm lång) - installera ny kran / koppla i avlopp Vi har köpt in alla delar redan så dom finns redo.

  Stockholm
 • Köksrenovering

  Vi behöver byta ut vår diskho i köket inklusive bänkskivan, som är 200x59 cm. Skulle vilka byta till en rostfri bänkskiva men om möjligt behålla delar av den befintliga skivan (som vi tror är i ek). Det är en glipa mellan diskhon och bänkskivan som tar in vatten som droppar ner i skåpet under.

  Stockholm
 • Köksrenovering

  Vi önskar få offerter för kostnad att riva ner vårt befintliga kök och montera upp ett nytt IKEA-kök. Vi ansvarar själva för att mäta och köpa in stommar och luckor. Ej byte av vitvaror eller måleri.

  Stockholm
 • Köksrenovering

  Hej, Jag skulle vilja spraymåla mina köksluckor samt byta ut kakel och bänkskiva i mitt kök. /Malin

  Stockholm
 • Köksrenovering

  Önskar att byta bänkskiva i ett kök. Bytet sker från en bänkskiva i laminat till en kompositsten. Ytan är ca.

  Stockholm
 • Köksrenovering

  Jag vill byta ut bänkskivan i mitt kök. Det jag behöver hjälp med är att ta bort den befintliga, såga till och montera den nya. Ca 4 löpmeter i L-vinkel.

  Stockholm

Kommuninformation

Stockholms kommun är Sveriges huvudstad med ca 818000 invånare. I kommunen östligaste delar finns Stockholms skärgård med upp till 30000 olika öar vilket gör skärgården till den mest örika i världen. Näringslivet är förstås väldigt omfattande då de flesta finans, konsult och industriföretag har sina huvudkontor i Stockholm.