Register

GRATIS TJÄNST

Köksrenovering i Stockholm

En köksrenovering kan vara av olika omfattning. Det kan vara allt från helrenovering där man river ut allting och sätter upp allt nytt eller endast byte av köksluckor, bänkskiva eller uppsättning av kakel/mosaik och installation av vitvaror. En helrenovering av ett kök är precis som badrumsrenovering ett omfattande arbete som kan komma att inbegripa flera olika hantverkare så det är viktigt att planera i god tid innan hur man vill att köket ska se ut. Bestäm er för vilken köksinredning som faller er i smaken, välj material och se vilka färger som passar i omgivningen. Mer om att renovera kök här.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 651 förfrågningar i September 2022

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Mantilla lösningar

Adress: Bondegatan 12, STOCKHOLM
Telefon: 0708348478

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Einar Mattsson Projekt AB

Adress: Box 171 43, STOCKHOLM
Telefon: 0858626300

Medlem av Sveriges Byggindustrier

BBM Malmö AB

Adress: Tomtebogatan 11 ög, STOCKHOLM
Telefon: 0856222900

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Köksrenovering

  I need install dishwasher in my kitchen. Only installation no remove. Pipe line already is there.

  Stockholm
 • Köksrenovering

  Letar offert gällande flytt av kök.

  Stockholm
 • Köksrenovering

  Jag skulle behöva hjälp med omlackering från mina vita köks luckor till grå Det är ett kök med 17 dörrar och 8 lådor i varierande storlek. Önskar att dom hämtas upp lackeras och hantagen sätts tillbaka och luckorna levereas och sätts tillbaka

  Stockholm
 • Köksrenovering

  Ta bort och kasta 2st bänkskivor i kök. Urkoppling av el och VVS till ugn, induktionshäll och diskho som ska sparas i lgh.

  Stockholm
 • Köksrenovering

  Större kök i en verksamhet (behandlingshem) bänkskiva i trä behöver bytas ut till ett mer vattentåligt material. Bänkskivan är drygt 4 meter samt sidobänk på ca 80cm i bänkskivan finns en diskho En mindre trälist behöver även bytas ut till ett mer vattentåligt material

  Stockholm
 • Köksrenovering

  Behöver offert på att laga en bänkskiva som skadats av vatten (försäkringsärende) behöver antagligen byta hela bänkskivan som spänner över 4 sektioner (ca 8 löpmeter)

  Stockholm
 • Köksrenovering

  Montering av åtta Picky Livingluckor (ink inbyggd diskmaskin och kyl/frys) plus två täcksidor på befintliga Ikeastommar. Montering av sex garderobsdörrar på nya Ikeastommar plus Picky-överskåp plus dörrar med takanslutning.

  Stockholm

Kommuninformation

Stockholms kommun är Sveriges huvudstad med ca 818000 invånare. I kommunen östligaste delar finns Stockholms skärgård med upp till 30000 olika öar vilket gör skärgården till den mest örika i världen. Näringslivet är förstås väldigt omfattande då de flesta finans, konsult och industriföretag har sina huvudkontor i Stockholm.