Register

GRATIS TJÄNST

Köksrenovering i Göteborg

En köksrenovering kan vara av olika omfattning. Det kan vara allt från helrenovering där man river ut allting och sätter upp allt nytt eller endast byte av köksluckor, bänkskiva eller uppsättning av kakel/mosaik och installation av vitvaror. En helrenovering av ett kök är precis som badrumsrenovering ett omfattande arbete som kan komma att inbegripa flera olika hantverkare så det är viktigt att planera i god tid innan hur man vill att köket ska se ut. Bestäm er för vilken köksinredning som faller er i smaken, välj material och se vilka färger som passar i omgivningen. Mer om att renovera kök här.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     961 förfrågningar i Maj 2023

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

SEFA Fastighets AB

Adress: Karlavagnsgatan 9, GÖTEBORG
Telefon: 031651670

Medlem av Sveriges Byggindustrier

SEFA Betongentreprenad AB

Adress: Karlavagnsgatan 9, GÖTEBORG
Telefon: 031651670

Medlem av Sveriges Byggindustrier

RGG Entreprenad AB

Adress: Västergatan 20, GÖTEBORG
Telefon: 031822100

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Köksrenovering

  Installation av tvättmaskin i kök. Jag behöver i första läget själv förstå om detta projekt är möjligt och vad det skulle kosta. Därefter ta fram ett underlag med detaljer som jag kan lämna till min bostadsrättsförening för godkännande av projektet.

  Göteborg
 • Köksrenovering

  Jag skulle vilja måla om 14 köksluckor samt sätta igen nuvarande hål för beslag (en del kommer kunna utnyttja ett av hålen and behöver man sätta igen båda på) och borra nya med annat CC-mått. Dörrarna är från 2019 (pustelli) så det är inget behov av upprustning av sprickor eller skador. Matt målade nu i gultonad vit kulör och ska målas i en mer neutral vit matt.

  Göteborg
 • Köksrenovering

  It has come to our notice that the previous owners of my apartment put tiles over the ventilation in the kitchen during renovation. The HSB wants it to be reopened.

  Göteborg
 • Köksrenovering

  Renovering och ommålning av köksluckor och lådor- från Ikea. Inkluderat skrapning då nuvarande färg är oerhört sprucken. Standardmått.

  Göteborg
 • Köksrenovering

  Kakel i litet kök (köksvrå). Gäller två väggar mellan överskåp och underskåp, totalt ca tre meter längd och halvmeter höjd. Inköp av klinker får gärna ingå, tänker mig ett standard vitt.

  Göteborg
 • Köksrenovering

  Vi vill ha hjälp med att ta bort nuvarande stänkskydd/kakel i köket och få det slipat så att väggen blir fin. Ca 400 cm bred yta och 48 cm högt.

  Göteborg
 • Köksrenovering

  Vi vill lämna in våra köksluckor för om-målning. Det gäller 7 lådfronter, 2 luckor, 1 skåpsmodul (som håller kylen) och 2 golvlister.

  Göteborg

Kommuninformation

Göteborgs kommun är landets andra största kommun med drygt en halv miljon invånare och är belägen på Sveriges västkust. Staden Göteborg anlades på initiativ av Gustav II Adolf och fick sina stadsprivilegier 1621. En stor andel av de industrisysselsatta arbetar inom verkstadsindustrin.