Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med köksrenovering i Göteborg

En köksrenovering kan vara av olika omfattning. Det kan vara allt från helrenovering där man river ut allting och sätter upp allt nytt eller endast byte av köksluckor, bänkskiva eller uppsättning av kakel/mosaik och installation av vitvaror. En helrenovering av ett kök är precis som badrumsrenovering ett omfattande arbete som kan komma att inbegripa flera olika hantverkare så det är viktigt att planera i god tid innan hur man vill att köket ska se ut. Bestäm er för vilken köksinredning som faller er i smaken, välj material och se vilka färger som passar i omgivningen. Mer om att renovera kök här.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 622 förfrågningar i Maj 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

SEFA Fastighets AB

Adress: Karlavagnsgatan 9, GÖTEBORG
Telefon: 031651670

Medlem av Sveriges Byggindustrier

SEFA Betongentreprenad AB

Adress: Karlavagnsgatan 9, GÖTEBORG
Telefon: 031651670

Medlem av Sveriges Byggindustrier

RGG Entreprenad AB

Adress: Västergatan 20, GÖTEBORG
Telefon: 031822100

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Köksrenovering

  Mätning - köksritning. Mäta upp köket, väggar, avlöp, ventilation, takhöjd, fönster. Så snabbt som möjligt.

  Göteborg
 • Köksrenovering

  Hej, Jag vill få mina köksskåp och kökslådor sprutmålade i lindblomsgrönt. Måtten är som nedan. Skåp 40x80 4 st Skåp 60x80 3 st Skåp 60x40 1 st Lucka 40x20 2 st Lucka 40x40 1 st Lucka 60x20 3 st Lucka 60x40 2st Lucka 10x80 2 st Lucka 80x20 1 st Lucka 80x40 1 st Lucka 60 x 20 1 st Vad skulle det kosta?

  Göteborg
 • Köksrenovering

  Jag behöver hjälp med att installera ett Ikea kök. 6 vitvaror, 9 skåp, vvs-blandare, DM & tätning, elektriker, bänkskiva, underarbete kakel, anpassa ventil+tallrik, diskho, belysning.

  Göteborg
 • Köksrenovering

  Byte av fronter till utdragslådor och överskåp i kök (Vedum snickerier) samt byte av utdragslåda under diskbänk, diskmaskinsfront och byte av socklar. Totalt 6 stora utdragslådor och 6 små utdragslådor, samt 13 höger/vänster hängda luckor.

  Göteborg
 • Köksrenovering

  Färdigställa Ikea kök. 2. 3m x 2. 65m x 1. 7m Stommarna är färdiga men skall monteras på skena samt göra färdigt hyllor, lådor och fronter. Bänkskiva skall monteras.

  Göteborg
 • Köksrenovering

  Behöver hjälp med montering av 4 st överfalsade köksluckor. Vi har köpt ledgångjärn som vi vill använda, men det blir inte riktigt bra. Går nog väldigt fort för någon som kan :)

  Göteborg
 • Köksrenovering

  Vi vill byta ut vår lilla diskmaskin (bredd 45 cm, ej integrerad) mot en ny som är 60 cm bred. För att få plats med den nya behöver vi ersätta besticklådorna bredvid med smalare lådor. Vi behöver hjälp med hela hantverket och även med var vi kan hitta lämplig "lådhutsch" att ersätta den gamla med.

  Göteborg

Kommuninformation

Göteborgs kommun är landets andra största kommun med drygt en halv miljon invånare och är belägen på Sveriges västkust. Staden Göteborg anlades på initiativ av Gustav II Adolf och fick sina stadsprivilegier 1621. En stor andel av de industrisysselsatta arbetar inom verkstadsindustrin.