Register

GRATIS TJÄNST

Köksrenovering i Jönköping

En köksrenovering kan vara av olika omfattning. Det kan vara allt från helrenovering där man river ut allting och sätter upp allt nytt eller endast byte av köksluckor, bänkskiva eller uppsättning av kakel/mosaik och installation av vitvaror. En helrenovering av ett kök är precis som badrumsrenovering ett omfattande arbete som kan komma att inbegripa flera olika hantverkare så det är viktigt att planera i god tid innan hur man vill att köket ska se ut. Bestäm er för vilken köksinredning som faller er i smaken, välj material och se vilka färger som passar i omgivningen. Mer om att renovera kök här.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 059 förfrågningar i April 2024

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Transportaktiebolaget i Jönköping

Adress: Box 3181, JÖNKÖPING
Telefon: 036351000

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Citagon AB

Adress: Kabelvägen 12, JÖNKÖPING
Telefon: 036184060

Medlem av Sveriges Byggindustrier

King Concrete Sweden AB

Adress: Box 3252, JÖNKÖPING
Telefon: 036712330

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Köksrenovering

  Behöver hjälp att installera en 45 cm bred diskmaskin i befintlig glugg i äldre kök. Behöver el, vvs samt lite snickerier. Eftersom det är hyreslägenhet måste jobbet ganska enkelt kunna återställas.

  Jönköping
 • Köksrenovering

  Hej, söker någon som lackerar om köksluckor i Jönköpings län. Det är ett HTH köksluckor från 2006 i vit som ska målas om till beige. Vill spackla igen hålen av hantag då jag ska ha mindre men kan göra det själv, även slipa kan jag göra själv, luckorna är släta.

  Jönköping
 • Köksrenovering

  Hjälp med byte av 3 bänkskivor, infällning av ny diskho, montera en ny köksblandare med diskmaskinanslutning. Bänkskivorna måste sågas till rätt längd (200, 120, 60 cm). Tätning av fog mot väggens kakel.

  Jönköping
 • Köksrenovering

  Borttagning av befintligt kök och installation av nytt. Vi behöver:en elektriker, en rörmokare, en keramiker, kanske till och med en murare, eftersom en vägg måste jämnas.

  Jönköping
 • Köksrenovering

  Nedmontering och därefter montering av köksluckor, socklar, täcklister, köksbänk, köksblandare ev byte diskho och belysning osv. Intresserad av när det kan ske för ev beställning av produkter samt åtgång av tid. Är även intresserad av att byta handfat i badrum och få en ny installerad samt byte av badrumsspegel.

  Jönköping
 • Köksrenovering

  Installation av ett Ikea kök ca 3,5 meter långt utan överskåp plus en köksö ca 2m² byggd på köksstommar. Byggnation av ett styck platsbyggt skafferi Rivning av en styck vägg, Flytt av avloppsstammen till köket Golvvärme installation,

  Jönköping
 • Köksrenovering

  Hej! Jag skulle behöva hjälp att sätta dit handtagen på mina köksluckor. Dom har för tillfället inga handtag som skulle behöva tas bort innan.

  Jönköping

Kommuninformation

Jönköping kommun som finns vid södra delen av Vättern och har ca 125000 invånare. Jönköping är även en utpräglad handelsstad och har genom Elmia ett centrum för mässor. Här finns även ett flertal statliga verk och rättsvårdande myndigheter. Därfär består näringslivet främst av den offentliga sektorn.