Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med köksrenovering i Malmö

En köksrenovering kan vara av olika omfattning. Det kan vara allt från helrenovering där man river ut allting och sätter upp allt nytt eller endast byte av köksluckor, bänkskiva eller uppsättning av kakel/mosaik och installation av vitvaror. En helrenovering av ett kök är precis som badrumsrenovering ett omfattande arbete som kan komma att inbegripa flera olika hantverkare så det är viktigt att planera i god tid innan hur man vill att köket ska se ut. Bestäm er för vilken köksinredning som faller er i smaken, välj material och se vilka färger som passar i omgivningen. Mer om att renovera kök här.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 811 förfrågningar i April 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Takkonsulten AB

Adress: Bjurögatan 48, Malmö
Telefon: 040-29 50 35
Vi är ett expansivt företag som utför alla typer av takarbeten med därtill hörande plåtarbeten. Vi utför även snickerier och ombyggnader.

Totalservice Öresund AB

Adress: Box 42, MALMÖ
Telefon: 040213020

Medlem av Sveriges Byggindustrier

A. M. Pumptjänst AB

Adress: Box 15012, MALMÖ
Telefon: 040537122

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Köksrenovering

  Renovering av kök i lägenhet, HSB förening. 1. Riva ut gamla köket.

  Malmö
 • Köksrenovering

  2 rum a 9 kvadratmeter ska bli 1 rum på 18. Vägg ska rivas. Kök i ena rummet ska vara kvar men planeras om.

  Malmö
 • Köksrenovering

  Byta befintlig bänkskiva samt byta befintlig blandare och diskho. Ny bänkskiva, diskho samt blandare är köpta och finns hemma.

  Malmö
 • Köksrenovering

  Jag vill ha hjälp med att byta bänkskiva i köket. Köket är ett u-kök och har därför 3 bänkskivor med två skarvar. Jobbet innebär:

  Malmö
 • Köksrenovering

  Hejsan, Jag har funderingar på att flytta mitt kök och skulle då behöva hjälp med att få dit nya rör samt kanske få bort de gamla. Jag bor i en 1,5a på 40kvadrat och planen är att flytta köket till halvan. Då mina grannar under har denna lösningen finns det enligt mäklaren rör i väggen för en sån här lösning.

  Malmö
 • Köksrenovering

  Hej. Jag behöver hjälp för att byta köksluckorna och skåp i mitt kök. Jag har de nya köksluckorna men behöver hjälp med montering + installation av handtag.

  Malmö
 • Köksrenovering

  Byte av köksbänk i laminat eller trä.

  Malmö

Kommuninformation

Malmö kommun som ligger i Öresundsregionen i Skåne har ca 286000 invånare och är en Sveriges största kommuner. Flest anställda finns inom områdena handel,kommunikatio och finans då service- och tjänstesektorerna näringslivet. Bla finns här Turning Torso som ett av de högsta bostadshusen i Europa med sina 190 m i höjd.