Register

GRATIS TJÄNST

Köksrenovering i Malmö

En köksrenovering kan vara av olika omfattning. Det kan vara allt från helrenovering där man river ut allting och sätter upp allt nytt eller endast byte av köksluckor, bänkskiva eller uppsättning av kakel/mosaik och installation av vitvaror. En helrenovering av ett kök är precis som badrumsrenovering ett omfattande arbete som kan komma att inbegripa flera olika hantverkare så det är viktigt att planera i god tid innan hur man vill att köket ska se ut. Bestäm er för vilken köksinredning som faller er i smaken, välj material och se vilka färger som passar i omgivningen. Mer om att renovera kök här.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 210 förfrågningar i December 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Takkonsulten AB

Adress: Bjurögatan 48, Malmö
Telefon: 040-29 50 35
Vi är ett expansivt företag som utför alla typer av takarbeten med därtill hörande plåtarbeten. Vi utför även snickerier och ombyggnader.

Totalservice Öresund AB

Adress: Box 42, MALMÖ
Telefon: 040213020

Medlem av Sveriges Byggindustrier

A. M. Pumptjänst AB

Adress: Box 15012, MALMÖ
Telefon: 040537122

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Köksrenovering

  Montering 4 st 60 x60 underskåp kök IKEA med lådsatser. Monteras två och två med bänkskivor som måste sågas till. Både sektionerna med sockel.

  Malmö
 • Köksrenovering

  Jag har precis renoverat köket men då diskmaskinen inte kom i tid, återstår installation av denna. Diskmaskinen är från Ikea och lucka behöver också monteras på. Jag behöver få jobbet gjort under första veckan i januari.

  Malmö
 • Köksrenovering

  Har beställt köksystem från Ikea och behlver montering hjälp. Den 4. e januari

  Malmö
 • Köksrenovering

  Byte av diskbänk i litet kök i lägenhet. Bänkskivan ska sågas och gamla diskhon ska lyftas ut. Nya diskbänk med integrerad ho ska installeras.

  Malmö
 • Köksrenovering

  Kommer i närtid flytta in i en lägenhet byggd i början av 50-talet med originalkök som jag vill varsamt renovera. Detta innebär bla att diskbänken måste höjas ett par cm för att jag ska kunna förbereda för diskmaskin.

  Malmö
 • Köksrenovering

  Jag vill i ett mindre originalkök på ca 10 kvm, i ett flerfamiljshus byggt 1944, installera en ny gasspis och en liten golvdiskmaskin (vilket kommer kräva en del snickeri) samt ta bort en plastmatta och få trägolvet under slipat.

  Malmö
 • Köksrenovering

  Renovering av kök. Montering, installation av nya luckor och skåp från Ikea, såga till bänkskiva utifrån mått, stänkpanel, planmontera diskho, sätta spottar.

  Malmö

Kommuninformation

Malmö kommun som ligger i Öresundsregionen i Skåne har ca 286000 invånare och är en Sveriges största kommuner. Flest anställda finns inom områdena handel,kommunikatio och finans då service- och tjänstesektorerna näringslivet. Bla finns här Turning Torso som ett av de högsta bostadshusen i Europa med sina 190 m i höjd.