Register

GRATIS TJÄNST

Köksrenovering i Malmö

En köksrenovering kan vara av olika omfattning. Det kan vara allt från helrenovering där man river ut allting och sätter upp allt nytt eller endast byte av köksluckor, bänkskiva eller uppsättning av kakel/mosaik och installation av vitvaror. En helrenovering av ett kök är precis som badrumsrenovering ett omfattande arbete som kan komma att inbegripa flera olika hantverkare så det är viktigt att planera i god tid innan hur man vill att köket ska se ut. Bestäm er för vilken köksinredning som faller er i smaken, välj material och se vilka färger som passar i omgivningen. Mer om att renovera kök här.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 599 förfrågningar i Juni 2022

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Takkonsulten AB

Adress: Bjurögatan 48, Malmö
Telefon: 040-29 50 35
Vi är ett expansivt företag som utför alla typer av takarbeten med därtill hörande plåtarbeten. Vi utför även snickerier och ombyggnader.

Totalservice Öresund AB

Adress: Box 42, MALMÖ
Telefon: 040213020

Medlem av Sveriges Byggindustrier

A. M. Pumptjänst AB

Adress: Box 15012, MALMÖ
Telefon: 040537122

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Köksrenovering

  Renovera en kokvrå, byta en minikök, riva de gamla och montera nya skåp och ny köksfläkt. Arbete skulle vara utförd v26-v27. Jag har inte köpt något minikök än, ingen skåp heller - det är du som bestämmer vilka storlekar passar bäst.

  Malmö
 • Köksrenovering

  Lägga stora kakelplattor mellan högskåp och underskåp i ett helrenoverat nytt kök. Kakelplattor är 118cm x 58cm. Måste anpassas.

  Malmö
 • Köksrenovering

  Vi ska få en ny bänkskiva installerad och inför det behöver vi montera bort nuvarande bänkskiva, vasken, några hyllor och få bort gammal silikon.

  Malmö
 • Köksrenovering

  Riva gamla kök och sätta dit ny kök.

  Malmö
 • Köksrenovering

  Riva ner köket och montera nytt kök.

  Malmö
 • Köksrenovering

  Jag vill få bort en köksö ur vår nya lägenhet (för att få plats med matbord). Den ser ut att bara stå på golvet, men jag kan inte rubba den själv. Den har en stor granitlilknande skiva.

  Malmö
 • Köksrenovering

  Installera Ikea kök , med VVS och el .

  Malmö

Kommuninformation

Malmö kommun som ligger i Öresundsregionen i Skåne har ca 286000 invånare och är en Sveriges största kommuner. Flest anställda finns inom områdena handel,kommunikatio och finans då service- och tjänstesektorerna näringslivet. Bla finns här Turning Torso som ett av de högsta bostadshusen i Europa med sina 190 m i höjd.