Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med köksrenovering i Malmö

En köksrenovering kan vara av olika omfattning. Det kan vara allt från helrenovering där man river ut allting och sätter upp allt nytt eller endast byte av köksluckor, bänkskiva eller uppsättning av kakel/mosaik och installation av vitvaror. En helrenovering av ett kök är precis som badrumsrenovering ett omfattande arbete som kan komma att inbegripa flera olika hantverkare så det är viktigt att planera i god tid innan hur man vill att köket ska se ut. Bestäm er för vilken köksinredning som faller er i smaken, välj material och se vilka färger som passar i omgivningen. Mer om att renovera kök här.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 751 förfrågningar i Augusti 2020

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Takkonsulten AB

Adress: Bjurögatan 48, Malmö
Telefon: 040-29 50 35
Vi är ett expansivt företag som utför alla typer av takarbeten med därtill hörande plåtarbeten. Vi utför även snickerier och ombyggnader.

Totalservice Öresund AB

Adress: Box 42, MALMÖ
Telefon: 040213020

Medlem av Sveriges Byggindustrier

A. M. Pumptjänst AB

Adress: Box 15012, MALMÖ
Telefon: 040537122

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Köksrenovering

  Byte av spiskåpa. Ta ner befintlig . Montera upp den nya .

  Malmö
 • Köksrenovering

  Hei Jeg behøver bevakning og pris på renovering av kjøkken. Rivning av gammelt kjøkken, bortkjøring av gammelt kjøkken, montering av nytt kjøkken, legge nytt gulv, gjøre nye vegger (gips) . Kan det gjøres avtale om hantverkare å komme hjem til bevakning og prisoverslag for total arbeid?

  Malmö
 • Köksrenovering

  Har köpt ett Ikea kök som levereras i början på oktober. Behöver hjälp att ta ner gammalt kakel, fixa väggar och tak. Ev även bygga upp nya stommar.

  Malmö
 • Köksrenovering

  Behöver hjälp med installation utav diskmaskin. Ingen diskmaskin finns sen tidigare. Om möjligt önskas även hjälp med ett mycket enkelt snickeriarbete i samband med detta (kapa till/montera ny hylla i 30-tals-funkiskök, grova grejer så inget finlir).

  Malmö
 • Köksrenovering

  Totalentreprenad kök. Byte och installation av stommar och köksskiva (ej kyl/frys och spis). Installation av diskmaskin (el och vatten behöver dras fram).

  Malmö
 • Köksrenovering

  Byta köksfläkt samt byta veranda tak

  Malmö
 • Köksrenovering

  Jag önskar lacka om köksluckor och täcksidor till ett litet kök, ca 2 m långt. Luckorna är idag högblanka så jag är osäker på om det ens går att genomföra. Är det möjligt önskar jag måla om dem.

  Malmö

Kommuninformation

Malmö kommun som ligger i Öresundsregionen i Skåne har ca 286000 invånare och är en Sveriges största kommuner. Flest anställda finns inom områdena handel,kommunikatio och finans då service- och tjänstesektorerna näringslivet. Bla finns här Turning Torso som ett av de högsta bostadshusen i Europa med sina 190 m i höjd.