Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med köksrenovering i Malmö

En köksrenovering kan vara av olika omfattning. Det kan vara allt från helrenovering där man river ut allting och sätter upp allt nytt eller endast byte av köksluckor, bänkskiva eller uppsättning av kakel/mosaik och installation av vitvaror. En helrenovering av ett kök är precis som badrumsrenovering ett omfattande arbete som kan komma att inbegripa flera olika hantverkare så det är viktigt att planera i god tid innan hur man vill att köket ska se ut. Bestäm er för vilken köksinredning som faller er i smaken, välj material och se vilka färger som passar i omgivningen. Mer om att renovera kök här.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 352 förfrågningar i Oktober 2020

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Takkonsulten AB

Adress: Bjurögatan 48, Malmö
Telefon: 040-29 50 35
Vi är ett expansivt företag som utför alla typer av takarbeten med därtill hörande plåtarbeten. Vi utför även snickerier och ombyggnader.

Totalservice Öresund AB

Adress: Box 42, MALMÖ
Telefon: 040213020

Medlem av Sveriges Byggindustrier

A. M. Pumptjänst AB

Adress: Box 15012, MALMÖ
Telefon: 040537122

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Köksrenovering

  Slipa, foga hål och måla om svarta, lackade Ballingslöv luckor och täcksidor i ett kök. Det gäller 5 små draglådor, 12 stora draglådor och 6 luckor. Samt täcksidorna och de delar av stommar som är svarta.

  Malmö
 • Köksrenovering

  Byte av köksbänk. Ca 4 meter.

  Malmö
 • Köksrenovering

  Jag behöver hjälp med laga en putsvägg. Huset är från 1930-talet. Tegelstomme, träbjälklag, vass/grässtrån och sen lös puts ovanpå.

  Malmö
 • Köksrenovering

  Utbyte av vask som spruckit och bänkskiva i kök. Köket är ett IKEA kök och det har visat sig omöjligt att hitta samma vask. Därför behöver jag en ny typ av vask och blandare och därigenom måste bänkskivan bytas också.

  Malmö
 • Köksrenovering

  A full kitchen with all renovations

  Malmö
 • Köksrenovering

  Vi vill sätta in diskmaskin och behöver hjälp med att ta bort ett skåp i köksinredningen, samt dragning av el och ny koppling till diskmaskin på vattenledningen under diskbänken.

  Malmö
 • Köksrenovering

  Befintligt kök är gammal, men med viss påbyggnad. Det gamla ska rivas ut och ett nytt kök installeras. Alla skåp och luckor är redan beställda och levererade av Ikea.

  Malmö

Kommuninformation

Malmö kommun som ligger i Öresundsregionen i Skåne har ca 286000 invånare och är en Sveriges största kommuner. Flest anställda finns inom områdena handel,kommunikatio och finans då service- och tjänstesektorerna näringslivet. Bla finns här Turning Torso som ett av de högsta bostadshusen i Europa med sina 190 m i höjd.