Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med köksrenovering i Borås

En köksrenovering kan vara av olika omfattning. Det kan vara allt från helrenovering där man river ut allting och sätter upp allt nytt eller endast byte av köksluckor, bänkskiva eller uppsättning av kakel/mosaik och installation av vitvaror. En helrenovering av ett kök är precis som badrumsrenovering ett omfattande arbete som kan komma att inbegripa flera olika hantverkare så det är viktigt att planera i god tid innan hur man vill att köket ska se ut. Bestäm er för vilken köksinredning som faller er i smaken, välj material och se vilka färger som passar i omgivningen. Mer om att renovera kök här.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 352 förfrågningar i Oktober 2020

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Flexikraft AB

Adress: Sjönäsgatan 8, BORÅS
Telefon: 033228330

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Färgbolaget i Borås AB

Adress: Box 447, BORÅS
Telefon: 033413313

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Golv & Kakel i Sjuhärad AB

Adress: Box 948, BORÅS
Telefon: 033412050

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Köksrenovering

  Vi behöver hjälp med att lägga ca. 12 kvm ekparkett i ett kök som behöver renoveras. Vi kommer beställa ett IKEA-kök som behöver monteras (ca 10 köksluckor/stommar, fläkt (kolfilter), blandare, diskmaskin, stänkskydd (kakel) och ugn/spis.

  Borås
 • Köksrenovering

  Riva ner mosaikkakel och lägga på nytt kakel på en köksyta på 4x0,5 m.

  Borås
 • Köksrenovering

  Totalrenovering av kök med byte av allt inklusive fönster och öppna upp fönster till altandörr samt öppna upp vägg in till vardagsrum. Ta bort element.

  Borås
 • Köksrenovering

  Har ett antal gamla bruna trädörrar i olika mått som behöver målas om/ bytas ut.

  Borås
 • Köksrenovering

  Vill ha 11st kökskåp samt 6st lådfonter lackerade i vit färg. Luckorna är mellan 70 och 84cm, skafferiluckan är smal men lång 210. Lådor är 10cm och en 20cm.

  Borås
 • Köksrenovering

  Jag vill renovera köket kommpllet tak byte, golv byte, montera kök, en väg Vi ska tabortt flytta el och vatten till Anna sidan i köket

  Borås
 • Köksrenovering

  Vi vill renovera vårt kök så som, nytt kakel, ny fläkt, ny diskho, ny bänkskiva, diskmaskin, induktionshäll, inbyggd ugn. Installation av vitvaror förstås.

  Borås

Kommuninformation

Borås kommun har ca 101000 invånare och balanserar mellan småstad och storstad. Stor nog att rymma ett brett utbud av nöjen, kultur och service. Liten nog att ha allt inom bekvämt avstånd. Borås ligger i en folktät region i Västsverige. 1,5 miljoner människor bor inom 10 mils radie. Borås har av tradition varit en betydande industriregion, tidigare med tyngdpunkten inom textil- och konfektionsindustri