Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med nya köksluckor i Uppsala

Att endast byta köksluckor är ett prisvärt alternativ för den som har en begränsad budget för sitt nya kök. Det innebär att man behåller sin gamla köksstomme och monterar måttanpassade köksluckor på de befintliga stommarna.

Köksluckorna finns i många olika material och finish. De vanligaste materialen är massiva köksluckor, laminerade, fanerade och lackerade MDF-köksluckor. Tillverkarna har ofta ganska snabb leveranstid på sina köksluckor så om du dessutom anlitar en snickare för att montera luckorna så får du ett nytt kök på väldigt kort tid!

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 618 förfrågningar i December 2020

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

VBE Byggproduktion AB

Adress: Kungsängens gård 6 D, UPPSALA
Telefon: 018151690

Medlem av Sveriges Byggindustrier

M. Falk Bygg AB

Adress: Funbo Djupet, UPPSALA
Telefon: 0705366174

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Benchmark Bygg & Design AB

Adress: Tiby Tidsberg, UPPSALA
Telefon: 0733242777

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Köksrenovering

  Lacka om befintliga köksluckor alternativt byte till nya.

  Uppsala
 • Köksrenovering

  Hej, jag ville måla mina köksluckor, det är cirka 30 st luckor lite olika storlekar, flera av de är små luckor. några av luckor är original från 30 talet. jag ville få vet a vad kostar att lackera och måla genomsnitt ett kökslucka.

  Uppsala
 • Köksrenovering

  Vi planerar att renovera vårt kök (ca 10 kvm) i början av 2021 helst januari/februari och skulle vilja ha en offert på detta från er. I köksrenoveringen ska det ingå bl. a. byte av köksluckor, elinstallation, golvläggning, montering av stommar och luckor, plattsättning, rivning av befintligt kök, snickeriarbeten, VVS & Rörinstallation

  Uppsala
 • Köksrenovering

  Skåpluckor i massivt trä eller mdf. Ska passa in i lägehet med 20-30talsdesign (dvs spegeldörrar). 540mm x 268mm ( 4 st ) 1500mm x 268mm ( 1 st ) Ska målas/lackas i specifik kulör för att matcha resten av rummet.

  Uppsala
 • Köksrenovering

  Ommålning av 17 köksluckor och 10 kökslådor. Är i fint skick och proffslackade. Jag kan slipa och tvätta luckor inför lackering

  Uppsala
 • Köksrenovering

  Önskar hjälp med att kakla kök, ca 6m2. En av väggarna är ojämn, buktar inåt och behöver jämnas ut.

  Uppsala
 • Köksrenovering

  Vill ha hjälp med:*Slipa och spackla vägg i kök för att sätta upp nytt kakel * Sätta igen en dörr * Montera nya köksluckor till mindre kök * Annat mindre snickeri * Eventuellt rörmokare för att sätta av och på väggen samt montera ny blandare * Eventuellt montering av spjällbox och ny köksfläkt * Eventuellt ventilationsarbete (byta ex fläkt i badrum)

  Uppsala

Mer information om

Kommuninformation

Uppsala kommun är en folkrik kommun vid mälaren i Uppland som har ca 190700 invånare. Inom näringslivet dominerar tjänstesektorn med många IT-företag men det finns många företag representerade inom andra branscher också. Uppsala är nordens äldsta universitetsstad.