Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med nya köksluckor i Malmö

Att endast byta köksluckor är ett prisvärt alternativ för den som har en begränsad budget för sitt nya kök. Det innebär att man behåller sin gamla köksstomme och monterar måttanpassade köksluckor på de befintliga stommarna.

Köksluckorna finns i många olika material och finish. De vanligaste materialen är massiva köksluckor, laminerade, fanerade och lackerade MDF-köksluckor. Tillverkarna har ofta ganska snabb leveranstid på sina köksluckor så om du dessutom anlitar en snickare för att montera luckorna så får du ett nytt kök på väldigt kort tid!

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 622 förfrågningar i Maj 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Volymetric Bygg AB

Adress: Oljevägen 6, MALMÖ
Telefon: 040187575

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Fogelströms Byggentreprenad

Adress: Skvadronsgatan 12, MALMÖ
Telefon: 0739624267
Enmansföretag med säte i stadsdelen Ribersborg. Utför alla sorts snickeriarbeten i och omkring Malmö. Verksamheten vänder sig bland annat till privatpersoner, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och företag.

Medlem av Sveriges Byggindustrier

I. A P Tak & Bygg AB

Adress: Box 14050, MALMÖ
Telefon: 0406941515

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Köksrenovering

  Kök på ca 15kvm, riva befintligt kök, flytta gasspisen till en annan del av köket, montera nytt kök som är beställt, där diskmaskin, kyl och frys ska installeras, 4 högskåp (2 integrerad kyl o frys), 4 bänkskåp ca 60cm, 4 väggskåp och bänkskivan.

  Malmö
 • Köksrenovering

  Vill måla våra köksluckor i en ljusgul kulör, för närvarande är köket i ek. Det gäller ca 20-25 skåpsluckor/lådor där vi även vill ha handtagen från de gamla hålen igenspacklade. Vi står för montering/transport själva,vi vill enbart ha hjälp med själva målandet.

  Malmö
 • Köksrenovering

  Vi behöver installera en ny köksblandare med diskmaskinsavstänging, skicka görna offert på kostnad inklusive och exklusive ny blandare med diskmaskinsavstängning

  Malmö
 • Köksrenovering

  Renovering av kök i lägenhet, HSB förening. 1. Riva ut gamla köket.

  Malmö
 • Köksrenovering

  2 rum a 9 kvadratmeter ska bli 1 rum på 18. Vägg ska rivas. Kök i ena rummet ska vara kvar men planeras om.

  Malmö
 • Köksrenovering

  Byta befintlig bänkskiva samt byta befintlig blandare och diskho. Ny bänkskiva, diskho samt blandare är köpta och finns hemma.

  Malmö
 • Köksrenovering

  Jag vill ha hjälp med att byta bänkskiva i köket. Köket är ett u-kök och har därför 3 bänkskivor med två skarvar. Jobbet innebär:

  Malmö

Mer information om

Kommuninformation

Malmö kommun som ligger i Öresundsregionen i Skåne har ca 286000 invånare och är en Sveriges största kommuner. Flest anställda finns inom områdena handel,kommunikatio och finans då service- och tjänstesektorerna näringslivet. Bla finns här Turning Torso som ett av de högsta bostadshusen i Europa med sina 190 m i höjd.