Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med köksluckor i Malmö

Att endast byta köksluckor är ett prisvärt alternativ för den som har en begränsad budget för sitt nya kök. Det innebär att man behåller sin gamla köksstomme och monterar måttanpassade köksluckor på de befintliga stommarna.

Köksluckorna finns i många olika material och finish. De vanligaste materialen är massiva köksluckor, laminerade, fanerade och lackerade MDF-köksluckor. Tillverkarna har ofta ganska snabb leveranstid på sina köksluckor så om du dessutom anlitar en snickare för att montera luckorna så får du ett nytt kök på väldigt kort tid!

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 599 förfrågningar i Juni 2022

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Volymetric Bygg AB

Adress: Oljevägen 6, MALMÖ
Telefon: 040187575

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Fogelströms Byggentreprenad

Adress: Skvadronsgatan 12, MALMÖ
Telefon: 0739624267
Enmansföretag med säte i stadsdelen Ribersborg. Utför alla sorts snickeriarbeten i och omkring Malmö. Verksamheten vänder sig bland annat till privatpersoner, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och företag.

Medlem av Sveriges Byggindustrier

I. A P Tak & Bygg AB

Adress: Box 14050, MALMÖ
Telefon: 0406941515

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Köksrenovering

  Byta ut två bänkskivor. Massiv ek oljad. Total längd 3 m.

  Malmö
 • Köksrenovering

  Behöver lyfta upp min bänkskiva som inte får plats i trapphuset. Den är nästan 4 m lång och jag bor på fjärdevåningen (utan hiss) det är knappt en timmes jobb behöver endast hissa upp den o få in den genom köks fönstret.

  Malmö
 • Köksrenovering

  Renovera en kokvrå, byta en minikök, riva de gamla och montera nya skåp och ny köksfläkt. Arbete skulle vara utförd v26-v27. Jag har inte köpt något minikök än, ingen skåp heller - det är du som bestämmer vilka storlekar passar bäst.

  Malmö
 • Köksrenovering

  Lägga stora kakelplattor mellan högskåp och underskåp i ett helrenoverat nytt kök. Kakelplattor är 118cm x 58cm. Måste anpassas.

  Malmö
 • Köksrenovering

  Vi ska få en ny bänkskiva installerad och inför det behöver vi montera bort nuvarande bänkskiva, vasken, några hyllor och få bort gammal silikon.

  Malmö
 • Köksrenovering

  Riva gamla kök och sätta dit ny kök.

  Malmö
 • Köksrenovering

  Riva ner köket och montera nytt kök.

  Malmö

Mer information om

Kommuninformation

Malmö kommun som ligger i Öresundsregionen i Skåne har ca 286000 invånare och är en Sveriges största kommuner. Flest anställda finns inom områdena handel,kommunikatio och finans då service- och tjänstesektorerna näringslivet. Bla finns här Turning Torso som ett av de högsta bostadshusen i Europa med sina 190 m i höjd.