Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med nya köksluckor i Malmö

Att endast byta köksluckor är ett prisvärt alternativ för den som har en begränsad budget för sitt nya kök. Det innebär att man behåller sin gamla köksstomme och monterar måttanpassade köksluckor på de befintliga stommarna.

Köksluckorna finns i många olika material och finish. De vanligaste materialen är massiva köksluckor, laminerade, fanerade och lackerade MDF-köksluckor. Tillverkarna har ofta ganska snabb leveranstid på sina köksluckor så om du dessutom anlitar en snickare för att montera luckorna så får du ett nytt kök på väldigt kort tid!

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 236 förfrågningar i September 2020

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Volymetric Bygg AB

Adress: Oljevägen 6, MALMÖ
Telefon: 040187575

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Fogelströms Byggentreprenad

Adress: Skvadronsgatan 12, MALMÖ
Telefon: 0739624267
Enmansföretag med säte i stadsdelen Ribersborg. Utför alla sorts snickeriarbeten i och omkring Malmö. Verksamheten vänder sig bland annat till privatpersoner, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och företag.

Medlem av Sveriges Byggindustrier

I. A P Tak & Bygg AB

Adress: Box 14050, MALMÖ
Telefon: 0406941515

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Köksrenovering

  Vi vill sätta in diskmaskin och behöver hjälp med att ta bort ett skåp i köksinredningen, samt dragning av el och ny koppling till diskmaskin på vattenledningen under diskbänken.

  Malmö
 • Köksrenovering

  Befintligt kök är gammal, men med viss påbyggnad. Det gamla ska rivas ut och ett nytt kök installeras. Alla skåp och luckor är redan beställda och levererade av Ikea.

  Malmö
 • Köksrenovering

  To remove a section of the kitchen to install a dishwasher plus a new stove.

  Malmö
 • Köksrenovering

  14 kvm kök. Riva ut det gamla golvet och underskåp. Slipa trägolv.

  Malmö
 • Köksrenovering

  Byte av spiskåpa. Ta ner befintlig . Montera upp den nya .

  Malmö
 • Köksrenovering

  Hei Jeg behøver bevakning og pris på renovering av kjøkken. Rivning av gammelt kjøkken, bortkjøring av gammelt kjøkken, montering av nytt kjøkken, legge nytt gulv, gjøre nye vegger (gips) . Kan det gjøres avtale om hantverkare å komme hjem til bevakning og prisoverslag for total arbeid?

  Malmö
 • Köksrenovering

  Har köpt ett Ikea kök som levereras i början på oktober. Behöver hjälp att ta ner gammalt kakel, fixa väggar och tak. Ev även bygga upp nya stommar.

  Malmö

Mer information om

Kommuninformation

Malmö kommun som ligger i Öresundsregionen i Skåne har ca 286000 invånare och är en Sveriges största kommuner. Flest anställda finns inom områdena handel,kommunikatio och finans då service- och tjänstesektorerna näringslivet. Bla finns här Turning Torso som ett av de högsta bostadshusen i Europa med sina 190 m i höjd.