Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med nya köksluckor i Malmö

Att endast byta köksluckor är ett prisvärt alternativ för den som har en begränsad budget för sitt nya kök. Det innebär att man behåller sin gamla köksstomme och monterar måttanpassade köksluckor på de befintliga stommarna.

Köksluckorna finns i många olika material och finish. De vanligaste materialen är massiva köksluckor, laminerade, fanerade och lackerade MDF-köksluckor. Tillverkarna har ofta ganska snabb leveranstid på sina köksluckor så om du dessutom anlitar en snickare för att montera luckorna så får du ett nytt kök på väldigt kort tid!

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 638 förfrågningar i December 2020

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Volymetric Bygg AB

Adress: Oljevägen 6, MALMÖ
Telefon: 040187575

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Fogelströms Byggentreprenad

Adress: Skvadronsgatan 12, MALMÖ
Telefon: 0739624267
Enmansföretag med säte i stadsdelen Ribersborg. Utför alla sorts snickeriarbeten i och omkring Malmö. Verksamheten vänder sig bland annat till privatpersoner, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och företag.

Medlem av Sveriges Byggindustrier

I. A P Tak & Bygg AB

Adress: Box 14050, MALMÖ
Telefon: 0406941515

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Köksrenovering

  Diskmaskin ska installeras i kök där det inte funnits diskmaskin innan. Vatten behöver dras, befintligt skåp behöver bytas ut, diskmaskin 60cm bredd samt skåp 20cm bredd ska installeras. Smart lösning för hur lister ska installeras efterfrågas.

  Malmö
 • Köksrenovering

  Behöver hjälp med att sätta fast frontdörr till diskmaskinen, och reparation av ugnsdörr som inte går att stängas.

  Malmö
 • Köksrenovering

  Behöver hjälp att instalera en diskmaskin.

  Malmö
 • Köksrenovering

  Lägga klinkers på golv efter det gamla köket är rivet och innan nya kök monteras. Omkoppling av el ( ugn, mikro, häll , diskmaskin, kyl , frys och belysning. VVS jobb inkoppling av blandare och diskmaskin.

  Malmö
 • Köksrenovering

  Slipa, foga hål och måla om svarta, lackade Ballingslöv luckor och täcksidor i ett kök. Det gäller 5 små draglådor, 12 stora draglådor och 6 luckor. Samt täcksidorna och de delar av stommar som är svarta.

  Malmö
 • Köksrenovering

  Byte av köksbänk. Ca 4 meter.

  Malmö
 • Köksrenovering

  Jag behöver hjälp med laga en putsvägg. Huset är från 1930-talet. Tegelstomme, träbjälklag, vass/grässtrån och sen lös puts ovanpå.

  Malmö

Mer information om

Kommuninformation

Malmö kommun som ligger i Öresundsregionen i Skåne har ca 286000 invånare och är en Sveriges största kommuner. Flest anställda finns inom områdena handel,kommunikatio och finans då service- och tjänstesektorerna näringslivet. Bla finns här Turning Torso som ett av de högsta bostadshusen i Europa med sina 190 m i höjd.