Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med köksluckor i Jönköping

Att endast byta köksluckor är ett prisvärt alternativ för den som har en begränsad budget för sitt nya kök. Det innebär att man behåller sin gamla köksstomme och monterar måttanpassade köksluckor på de befintliga stommarna.

Köksluckorna finns i många olika material och finish. De vanligaste materialen är massiva köksluckor, laminerade, fanerade och lackerade MDF-köksluckor. Tillverkarna har ofta ganska snabb leveranstid på sina köksluckor så om du dessutom anlitar en snickare för att montera luckorna så får du ett nytt kök på väldigt kort tid!

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     847 förfrågningar i Mars 2024

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Tore Johanssons Bygg i Jönköping AB

Adress: Tallahovsgatan 8, JÖNKÖPING
Telefon: 036714284

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Jönköpings Bygginvest AB

Adress: Kämpevägen 31, JÖNKÖPING
Telefon: 036173180

Medlem av Sveriges Byggindustrier

HSB Göta Byggaktiebolag

Adress: Box 628, JÖNKÖPING
Telefon: 036143033

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Köksrenovering

  Behöver hjälp att installera en 45 cm bred diskmaskin i befintlig glugg i äldre kök. Behöver el, vvs samt lite snickerier. Eftersom det är hyreslägenhet måste jobbet ganska enkelt kunna återställas.

  Jönköping
 • Köksrenovering

  Hej, söker någon som lackerar om köksluckor i Jönköpings län. Det är ett HTH köksluckor från 2006 i vit som ska målas om till beige. Vill spackla igen hålen av hantag då jag ska ha mindre men kan göra det själv, även slipa kan jag göra själv, luckorna är släta.

  Jönköping
 • Köksrenovering

  Hjälp med byte av 3 bänkskivor, infällning av ny diskho, montera en ny köksblandare med diskmaskinanslutning. Bänkskivorna måste sågas till rätt längd (200, 120, 60 cm). Tätning av fog mot väggens kakel.

  Jönköping
 • Köksrenovering

  Borttagning av befintligt kök och installation av nytt. Vi behöver:en elektriker, en rörmokare, en keramiker, kanske till och med en murare, eftersom en vägg måste jämnas.

  Jönköping
 • Köksrenovering

  Nedmontering och därefter montering av köksluckor, socklar, täcklister, köksbänk, köksblandare ev byte diskho och belysning osv. Intresserad av när det kan ske för ev beställning av produkter samt åtgång av tid. Är även intresserad av att byta handfat i badrum och få en ny installerad samt byte av badrumsspegel.

  Jönköping
 • Köksrenovering

  Installation av ett Ikea kök ca 3,5 meter långt utan överskåp plus en köksö ca 2m² byggd på köksstommar. Byggnation av ett styck platsbyggt skafferi Rivning av en styck vägg, Flytt av avloppsstammen till köket Golvvärme installation,

  Jönköping
 • Köksrenovering

  Hej! Jag skulle behöva hjälp att sätta dit handtagen på mina köksluckor. Dom har för tillfället inga handtag som skulle behöva tas bort innan.

  Jönköping

Mer information om

Kommuninformation

Jönköping kommun som finns vid södra delen av Vättern och har ca 125000 invånare. Jönköping är även en utpräglad handelsstad och har genom Elmia ett centrum för mässor. Här finns även ett flertal statliga verk och rättsvårdande myndigheter. Därfär består näringslivet främst av den offentliga sektorn.