Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med köksluckor i Göteborg

Att endast byta köksluckor är ett prisvärt alternativ för den som har en begränsad budget för sitt nya kök. Det innebär att man behåller sin gamla köksstomme och monterar måttanpassade köksluckor på de befintliga stommarna.

Köksluckorna finns i många olika material och finish. De vanligaste materialen är massiva köksluckor, laminerade, fanerade och lackerade MDF-köksluckor. Tillverkarna har ofta ganska snabb leveranstid på sina köksluckor så om du dessutom anlitar en snickare för att montera luckorna så får du ett nytt kök på väldigt kort tid!

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 277 förfrågningar i April 2022

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

DK bygg

Adress: Andersbergsringen 232, Halmstad
Telefon: 0723010499
Byggföretag som gör de mesta inom bygg , allt ifrån nyproduktion till renoveringar

SB Snickeri & Bygg AB

Adress: Synhållsgatan 22, Göteborg
Telefon: 031-7243550
Litet företag med stora ambitioner. Tar små som stora jobb och klarar att ta sig an de flesta uppdrag. Samarbetar med ett antal underleverantörer för att säkerställa bred kompetens. beskrivning underlättar för kunderna

Byggfokus Väst Entreprenad AB

Adress: Ringögatan 36, GÖTEBORG
Telefon: 031652680
Företaget bildades 2008 och arbetar främst med projektering av husbyggnationer, ny-, om- och tillbyggnad. Företaget är delägt av bolaget Sämsjövik och riktar sig till offentliga uppdragsgivare, industri och privata ägare av kommersiella fastigheter. Kontoret ligger i stadsdelen Ringö, mellan Frihamnen och Brunnsbo.

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Köksrenovering

  Vill ha hjälp med total renovering av kök. Nya stomar, luckor, kakling, golvläggning och ev målning av väggar.

  Göteborg
 • Köksrenovering

  Installera nytt IKEA-kök med tillhörande kakling, (nya) eluttag och diskamskin. Eventuellt lägger vi själva golv innan arbetet utförs, beroende på pris och för-/nackdelar med detta. Köket är 3400 + 1700 brett + kyl/frys & ugn/micro torn.

  Göteborg
 • Köksrenovering

  Jag vill ha hjälp med att riva ut ett gammalt kök, ta bort två inneväggar (ej bärande) inkl en garderob, bygga till en mindre vägg, samt att sätta in ett nytt kök.

  Göteborg
 • Köksrenovering

  Jag har köpt en ny diskmaskin som inkluderade enkel installation. Installatörerna kunde dock ej få bort den gamla diskmaskinen då den på något sätt satt fast. Jag behöver hjälp att få bort den gamla diskmaskinen och installera den nya.

  Göteborg
 • Köksrenovering

  Ta bort och installera laminatbänkskiva i ett litet u-kök (bänkskiva på ca 2. 7 meter totalt)

  Göteborg
 • Köksrenovering

  Justering av Ikea skåp och luckor, montering av bänkskivor

  Göteborg
 • Köksrenovering

  Hej Planerar att renovera vårt kök (16kvm) med start i mitten av juni. Innan dess kommer vi själva ha rivit ut nuvarande kök. Rummet har en takhöjd på cirka 2,7m och är cirka 4m x 3,95m stort, Har ett fönster, en dörröppning och dubbla dörrar som går ut till balkong.

  Göteborg

Mer information om

Kommuninformation

Göteborgs kommun är landets andra största kommun med drygt en halv miljon invånare och är belägen på Sveriges västkust. Staden Göteborg anlades på initiativ av Gustav II Adolf och fick sina stadsprivilegier 1621. En stor andel av de industrisysselsatta arbetar inom verkstadsindustrin.