Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med nya köksluckor i Göteborg

Att endast byta köksluckor är ett prisvärt alternativ för den som har en begränsad budget för sitt nya kök. Det innebär att man behåller sin gamla köksstomme och monterar måttanpassade köksluckor på de befintliga stommarna.

Köksluckorna finns i många olika material och finish. De vanligaste materialen är massiva köksluckor, laminerade, fanerade och lackerade MDF-köksluckor. Tillverkarna har ofta ganska snabb leveranstid på sina köksluckor så om du dessutom anlitar en snickare för att montera luckorna så får du ett nytt kök på väldigt kort tid!

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 026 förfrågningar i Juli 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

DK bygg

Adress: Andersbergsringen 232, Halmstad
Telefon: 0723010499
Byggföretag som gör de mesta inom bygg , allt ifrån nyproduktion till renoveringar

SB Snickeri & Bygg AB

Adress: Synhållsgatan 22, Göteborg
Telefon: 031-7243550
Litet företag med stora ambitioner. Tar små som stora jobb och klarar att ta sig an de flesta uppdrag. Samarbetar med ett antal underleverantörer för att säkerställa bred kompetens. beskrivning underlättar för kunderna

Byggfokus Väst Entreprenad AB

Adress: Ringögatan 36, GÖTEBORG
Telefon: 031652680
Företaget bildades 2008 och arbetar främst med projektering av husbyggnationer, ny-, om- och tillbyggnad. Företaget är delägt av bolaget Sämsjövik och riktar sig till offentliga uppdragsgivare, industri och privata ägare av kommersiella fastigheter. Kontoret ligger i stadsdelen Ringö, mellan Frihamnen och Brunnsbo.

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Köksrenovering

  Hej vi vill lacka om köksluckor 11 st+6 lådor. Vissa luckor med lite skavanker i kanter, såsom skav och "uppluckrat", en lucka har ett litet jack ca 1/2 cm Dörrar i "spegel" modell tror jag det heter, typ utstansat mönster. Dörrarna är nu vita.

  Göteborg
 • Köksrenovering

  Byte av bänkskiva/diskbänk.

  Göteborg
 • Köksrenovering

  En kakelplatta i köket har spruckit vilken behöver bytas ut. Har en ersättningsplatta vilken behöver monteras in.

  Göteborg
 • Köksrenovering

  Mätning - köksritning. Mäta upp köket, väggar, avlöp, ventilation, takhöjd, fönster. Så snabbt som möjligt.

  Göteborg
 • Köksrenovering

  Hej, Jag vill få mina köksskåp och kökslådor sprutmålade i lindblomsgrönt. Måtten är som nedan. Skåp 40x80 4 st Skåp 60x80 3 st Skåp 60x40 1 st Lucka 40x20 2 st Lucka 40x40 1 st Lucka 60x20 3 st Lucka 60x40 2st Lucka 10x80 2 st Lucka 80x20 1 st Lucka 80x40 1 st Lucka 60 x 20 1 st Vad skulle det kosta?

  Göteborg
 • Köksrenovering

  Jag behöver hjälp med att installera ett Ikea kök. 6 vitvaror, 9 skåp, vvs-blandare, DM & tätning, elektriker, bänkskiva, underarbete kakel, anpassa ventil+tallrik, diskho, belysning.

  Göteborg
 • Köksrenovering

  Byte av fronter till utdragslådor och överskåp i kök (Vedum snickerier) samt byte av utdragslåda under diskbänk, diskmaskinsfront och byte av socklar. Totalt 6 stora utdragslådor och 6 små utdragslådor, samt 13 höger/vänster hängda luckor.

  Göteborg

Mer information om

Kommuninformation

Göteborgs kommun är landets andra största kommun med drygt en halv miljon invånare och är belägen på Sveriges västkust. Staden Göteborg anlades på initiativ av Gustav II Adolf och fick sina stadsprivilegier 1621. En stor andel av de industrisysselsatta arbetar inom verkstadsindustrin.