Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med nya köksluckor i Göteborg

Att endast byta köksluckor är ett prisvärt alternativ för den som har en begränsad budget för sitt nya kök. Det innebär att man behåller sin gamla köksstomme och monterar måttanpassade köksluckor på de befintliga stommarna.

Köksluckorna finns i många olika material och finish. De vanligaste materialen är massiva köksluckor, laminerade, fanerade och lackerade MDF-köksluckor. Tillverkarna har ofta ganska snabb leveranstid på sina köksluckor så om du dessutom anlitar en snickare för att montera luckorna så får du ett nytt kök på väldigt kort tid!

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 751 förfrågningar i Augusti 2020

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

DK bygg

Adress: Andersbergsringen 232, Halmstad
Telefon: 0723010499
Byggföretag som gör de mesta inom bygg , allt ifrån nyproduktion till renoveringar

SB Snickeri & Bygg AB

Adress: Synhållsgatan 22, Göteborg
Telefon: 031-7243550
Litet företag med stora ambitioner. Tar små som stora jobb och klarar att ta sig an de flesta uppdrag. Samarbetar med ett antal underleverantörer för att säkerställa bred kompetens. beskrivning underlättar för kunderna

Byggfokus Väst Entreprenad AB

Adress: Ringögatan 36, GÖTEBORG
Telefon: 031652680
Företaget bildades 2008 och arbetar främst med projektering av husbyggnationer, ny-, om- och tillbyggnad. Företaget är delägt av bolaget Sämsjövik och riktar sig till offentliga uppdragsgivare, industri och privata ägare av kommersiella fastigheter. Kontoret ligger i stadsdelen Ringö, mellan Frihamnen och Brunnsbo.

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Köksrenovering

  Behöver hjälp med att mäta bänkskivor samt stänkskydd i kök inför beställning i marmor samt mätning av marmorskivor till 2 kommoder i badrum

  Göteborg
 • Köksrenovering

  Kakla över diskbänk med vitt blankt kakel ungefär 4 kvm.

  Göteborg
 • Köksrenovering

  Måla om köksluckor +lådor Hyreslägenhet har ej rätt till rotavdrag

  Göteborg
 • Köksrenovering

  Köksrenovering ca 12 kvm. Önskar hjälp med exakt uppmätning, rivning av bef köksskåp (5 undersskåp, 2 högskåp) bortforsling. Installation av IKEA kök med inbyggd ugn o underbyggd diskmaskin.

  Göteborg
 • Köksrenovering

  Jag behöver hjälp med att sätta upp kakel i mitt kök det är rektangulära bitar på 1 dm, väggen är 3 meter lång och 50 cm hög där kaklet ska sitta.

  Göteborg
 • Köksrenovering

  Önskar offert gällande omlackering/sprutmålning av köksluckor. luckorna är i gott skick så när som på enstaka "stenskott" Antal:1st "garderobsdörr" 8st stora luckor 7st lådfront 2 st grytlådor (mindre) 2 st grytådor (större) Ca 6 meter List/sockel

  Göteborg
 • Köksrenovering

  Att sätta in ett nytt kök . Ca. 3 -4 meter på en sida av köket och 3 meter på andra sidan.

  Göteborg

Mer information om

Kommuninformation

Göteborgs kommun är landets andra största kommun med drygt en halv miljon invånare och är belägen på Sveriges västkust. Staden Göteborg anlades på initiativ av Gustav II Adolf och fick sina stadsprivilegier 1621. En stor andel av de industrisysselsatta arbetar inom verkstadsindustrin.