Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med köksluckor i Sundsvall

Att endast byta köksluckor är ett prisvärt alternativ för den som har en begränsad budget för sitt nya kök. Det innebär att man behåller sin gamla köksstomme och monterar måttanpassade köksluckor på de befintliga stommarna.

Köksluckorna finns i många olika material och finish. De vanligaste materialen är massiva köksluckor, laminerade, fanerade och lackerade MDF-köksluckor. Tillverkarna har ofta ganska snabb leveranstid på sina köksluckor så om du dessutom anlitar en snickare för att montera luckorna så får du ett nytt kök på väldigt kort tid!

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 059 förfrågningar i April 2024

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Norrländsk Byggproduktion AB

Adress: Fridhemsgatan 31, SUNDSVALL
Telefon: 0706656909

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Mikaelsson Bygg AB

Adress: Box 257, SUNDSVALL
Telefon: 060152211

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Olle Hill Byggnads AB

Adress: Södra Järnvägsgatan 21, SUNDSVALL
Telefon: 0705674111

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Köksrenovering

  Har nyss målat om kaklet i mitt kök men kom sen på att man nog behöver ha en fog mellan kaklet och diskbänken. . har läst på hur man gör det och provade igår men blev inte bra. Har provat ta bort det men det är lite svårt så jag inser nu att jag behöver hjälp.

  Sundsvall
 • Köksrenovering

  11 st köksluckor i behov av omlackering. Mått varierar mellan luckor på 40x100 (4st) 60x100(1st) 50x100(1st) 40x70(3st) 50x70(1st) och en jag inte kan måttet på.

  Sundsvall
 • Köksrenovering

  Har en original planlösning över vardagsrummet som inkluderar ett kök. Just nu finns inget kök där utan skulle vilja ha hjälp att installera det nya Ikea köket. I övriga lägenheter är det kök i den delen av bostaden.

  Sundsvall
 • Köksrenovering

  Riva ner gamla köket, bära det till återvinning( om det finns den här tjänsten) fixa och måla väggarna samt lägga nytt golv.

  Sundsvall
 • Köksrenovering

  Rivning av överskåp ca 3 m, rivning 3 st underskåp 60 cm vardera, diskbänk, montering överskåp och underskåp, "diskbänk" blandare, belysning på en rad om ca 3 meter, koppla på befintlig diskmaskin. Bortforsling. Använda mig av rut och rot.

  Sundsvall
 • Köksrenovering

  Ta ned dom gamla skåpen och sätta upp dom nya Flytta diskmaskinen Byta bänkskiva

  Sundsvall
 • Köksrenovering

  Vi vill ha metrokakel 7*15 cm som ett stänkskydd i köket med en bröstlist längst upp. Det är dessutom ett hörn ovanför spisen som ska kaklas. Rivning av gammalt kakel + underarbete.

  Sundsvall

Mer information om

Kommuninformation

Sundsvalls kommun liggeri Medelpad och är den fjortonde största kommunen i Sverige med sina knappt 95000 invånare. I Sundsvall öppnades Sveriges första casino 1991. I kommunens västra del finns det mycket skog medans östra delen är kust. Näringslivet är väl differentierat där de största näringarna är skogs och träindustri.