Register

GRATIS TJÄNST

Installera luftvärmepump i Stockholm

En värmepump fungerar precis som ett kylskåp fast tvärtom, dvs man omvandlar befintlig energi till värme och varmvatten istället för kylskåpet som omvandlar varm luft till kall med hjälp av en kompressor. Det finns tre olika varianter av luftvärmepumpar. Frånluftsvärmepump som tar värme ur själva ventilationsluften i huset och återvinner värmen som används för uppvärmning av varmvatten. Luft / vatten-värmepump tar istället tillvara på uteluftens värme och värmer även varmvatten. Den här typen av värmepump passar bäst ju varmare man har utomhus. Luft / Luft-värmepump tar också vara på uteluftens värme och sprider den genom en fläktkonvektor via en inomhusdel. Den här typen av luftvärmepump värmer alltså inte varmvattnet men den kan också användas för att kyla inomhusluften vilket kan vara praksiskt på sommaren.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 599 förfrågningar i Juni 2022

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

VVS SERVICE PARTNER Sverige

Adress: Lagman Lekares väg 13, Norsborg
Telefon: 0739 465 111
Vi utför installationsarbeten i hela Stockholmsomradet. Typ av tjänster: VVS-arbeten, servicearbeten, ROT-arbeten, rörinstallationer, badrum och kök renovering.

A-Sprinkler AB

Adress: Härjedalsgatan 17, Vällingby
Telefon: 08377001
Certifierade sprinkler montörer som erbjuder alla steg från projektering och installation till enbart underhåll. Installerar sprinkler system som del i brandsäkerhetssystem. Företaget grundades 1994 och ligger i Vällingby.

AB C.J. Björnberg

Adress: Västberga Allé 36 B, Hägersten
Telefon: 084622100

Senast inkomna jobb

 • Värmepumpar

  Inställningar av luftvärmepump

  Stockholm
 • Värmepumpar

  Har en varmvattenberedare som strular, behöver en som fixar till den. Den ger varmt vatten, men problemet är att det inte håller länge.

  Stockholm
 • Värmepumpar

  Jag har en nibe s325 elpanna (utedel) hemma redo att installeras.

  Stockholm
 • Värmepumpar

  Hej, jag har just köpt en luftvärmepump till min kolonistuga. Electrolux luftvärmepump Well H5 EXN09C58HW jag skulle behöva få den installerad. Jag har jordat elutag på insidan av väggen och en ny elcentral

  Stockholm
 • Värmepumpar

  Behöver hjälp med att byta en äldre (dock fungerande) luftkonvektor (AC) som är inkopplad på vattenledning. Allt fungerar, men jag vill uppdatera till en nyare med effektiv maskin! Vill ha omgående hjälp! !

  Stockholm
 • Värmepumpar

  Brf Vapensmeden 5 har en fjärrvärmepanna vars livslängd går ut om något år. Vi önskar också råd angående radiatorer/termostater. Behöver offerten inom en månad.

  Stockholm
 • Värmepumpar

  Installera luft/vatten värmepump. Installera på befintligt vattenburet värmesystem i villa. Installera varmvatten beredare.

  Stockholm

Kommuninformation

Stockholms kommun är Sveriges huvudstad med ca 818000 invånare. I kommunen östligaste delar finns Stockholms skärgård med upp till 30000 olika öar vilket gör skärgården till den mest örika i världen. Näringslivet är förstås väldigt omfattande då de flesta finans, konsult och industriföretag har sina huvudkontor i Stockholm.