Register

GRATIS TJÄNST

Installera luftvärmepump i Jönköping

En värmepump fungerar precis som ett kylskåp fast tvärtom, dvs man omvandlar befintlig energi till värme och varmvatten istället för kylskåpet som omvandlar varm luft till kall med hjälp av en kompressor. Det finns tre olika varianter av luftvärmepumpar. Frånluftsvärmepump som tar värme ur själva ventilationsluften i huset och återvinner värmen som används för uppvärmning av varmvatten. Luft / vatten-värmepump tar istället tillvara på uteluftens värme och värmer även varmvatten. Den här typen av värmepump passar bäst ju varmare man har utomhus. Luft / Luft-värmepump tar också vara på uteluftens värme och sprider den genom en fläktkonvektor via en inomhusdel. Den här typen av luftvärmepump värmer alltså inte varmvattnet men den kan också användas för att kyla inomhusluften vilket kan vara praksiskt på sommaren.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 275 förfrågningar i Maj 2024

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Bankeryds Rör AB

Adress: Trånghallavägen 20, Bankeryd
Telefon: 036379200

Bravida Sverige AB, div Syd

Adress: Syrgasvägen 4, Jönköping
Telefon: 036342520
Företaget har kontor i hela Skandinavien och erbjuder service och installation inom teknik, el, vvs och ventilation. Kunder inkluderar företag, privatpersoner, industrier, bostadsbolag och kommuner och landsting. Företaget har helentreprenad, från design till slutskede.

Knut Svenssons Rör AB

Adress: Bredg 1, Huskvarna
Telefon: 036130851

Senast inkomna jobb

 • Värmepumpar

  Installation av Panasonic HZ25XKE i en Smålandsvilla

  Jönköping
 • Värmepumpar

  Installation av en luftvärmepump genom undertak och kattvind. Aggregat och inomhusdel finns hos mig. Kattvinden är idag stängd utan luckor men lösning får ske efter behov.

  Jönköping
 • Värmepumpar

  Luftvärmepump till ett hus på ca 150 m2 (takhöjd på 4,5 m) Ska användas tillsammans med frånluftsvärmepump

  Jönköping
 • Värmepumpar

  Jag har ett hus på 66kvm i 2 plan. Har vattenburen värme med 2 element på övervåning och 4 på undervåningen med tillhörande elpanna årsmodell 1968 från Parca norrahammar. Men jag använder endast pannan till uppvärmning av vattnet.

  Jönköping
 • Värmepumpar

  Inkoppling av monterad luftvärmepump. (JULA QLIMA SC-JA2519) OBS endast inkoppling av rören. (Köldmedierören)

  Jönköping
 • Värmepumpar

  Utbyte av trasig luft/luftvärmepump. Väggkonsol, kabelrännor och el finns. Önskar pris på montering

  Jönköping
 • Värmepumpar

  Byte av varmvatten beredare i samband med renovering av kök. Kan man montera in beredaren i ett skåp horisontellt?Den gamla beredaren står nu upp i ett litet rum bakom spisen, vilket gör att den själ utrymme i köket. Det finns dörr i hall så att man kan nå beredaren därifrån.

  Jönköping

Kommuninformation

Jönköping kommun som finns vid södra delen av Vättern och har ca 125000 invånare. Jönköping är även en utpräglad handelsstad och har genom Elmia ett centrum för mässor. Här finns även ett flertal statliga verk och rättsvårdande myndigheter. Därfär består näringslivet främst av den offentliga sektorn.