Register

GRATIS TJÄNST

Installera luftvärmepump i Malmö

En värmepump fungerar precis som ett kylskåp fast tvärtom, dvs man omvandlar befintlig energi till värme och varmvatten istället för kylskåpet som omvandlar varm luft till kall med hjälp av en kompressor. Det finns tre olika varianter av luftvärmepumpar. Frånluftsvärmepump som tar värme ur själva ventilationsluften i huset och återvinner värmen som används för uppvärmning av varmvatten. Luft / vatten-värmepump tar istället tillvara på uteluftens värme och värmer även varmvatten. Den här typen av värmepump passar bäst ju varmare man har utomhus. Luft / Luft-värmepump tar också vara på uteluftens värme och sprider den genom en fläktkonvektor via en inomhusdel. Den här typen av luftvärmepump värmer alltså inte varmvattnet men den kan också användas för att kyla inomhusluften vilket kan vara praksiskt på sommaren.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     847 förfrågningar i Mars 2024

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

AB Olas VVS

Adress: Spånehusvägen 97, Malmö
Telefon: 0765765005
All VVS Utföres! Stort som litet uppdrag utföres även monteringsarbete. ROT-avdrag direkt på fakturan. Lämnar gärna pris på uppdrag givetvis kostnadsfritt!!! Besök gärna vår hemsida för mer info. www.olasvvs.com

AB Arildssons Rör

Adress: Flygplansgatan 15, Malmö
Telefon: 040228500
Företaget antar uppdrag inom all sorts VVS entreprenad och installation, licens- och orbitalsvetsning, service och underhåll och process- och industriinstallationer. Även verkstad för förkonstruering. Verksamheten vänder sig till privatpersoner, bygg- och bostadsbolag, kommun, kraftverk och företag. Huvudkontoret är beläget i Malmö, men kontor finns även i Ladskrona och Kävlinge/Lund/Löddeköpinge.

AB I3AHCO Service

Adress: Stenyxegatan 24, Malmö
Telefon: 040365180
Företaget arbetar främst med ventilation och då mest med bostadsventilation, till exempel spiskåpor, till- och frånluftsaggregat och ventilationsaggregat. Har även försäljning av reservdelar. Företaget är beläget i Fosie industriområde.

Senast inkomna jobb

 • Värmepumpar

  Har en Estia luft/vatten-värmepump samt en Toshiba HWS-1402XWHT9-E varmvattenberedare där vi har problem varje vinter, vid 0 grader eller minus ute. Då blir vattnet i kranarna och duscharna väldigt mycket varmare och man får akta så att man inte skållar sig. Behöver få hjälp med detta.

  Malmö
 • Värmepumpar

  Värmepumpe som ny der skal installera. remzi haksever fosie kyrkoväg 63, 213 74 Malmö email:remzi1000@gmail. com

  Malmö
 • Värmepumpar

  Hej. Har en test varmvattenberedare. Termostat har gått sönder.

  Malmö
 • Värmepumpar

  Ventilationsröret ovanför min varmvattenberedare har börjat att låta. Det är en Nibe F110-300 från 2015.

  Malmö
 • Värmepumpar

  Behöver hjälp med att flytta en luft luft värmepump. Pumpen tillsammans med utedelen monterades 1-2 år sedan, så är rätt ny. Men den är dålig placerat efter att vi rest några innerväggar, så får dålig luftflöde, behöver flyttas inom samma byggnad.

  Malmö
 • Värmepumpar

  Önskar offert för installation i Vintrie, dragning 2m. . . LUFTVÄRMEPUMP AMBISTA AZURE25 II WIFI 2159991K 1 x AMBISTA AZURE25 II UTEDEL 1 x AMBISTA AZURE25 II INNEDEL

  Malmö
 • Värmepumpar

  Jag har luft värmepump som har avinstallerade pågrund av renovering. Ska installeras om tack

  Malmö

Kommuninformation

Malmö kommun som ligger i Öresundsregionen i Skåne har ca 286000 invånare och är en Sveriges största kommuner. Flest anställda finns inom områdena handel,kommunikatio och finans då service- och tjänstesektorerna näringslivet. Bla finns här Turning Torso som ett av de högsta bostadshusen i Europa med sina 190 m i höjd.