Register

GRATIS TJÄNST

Installera luftvärmepump i Göteborg

En värmepump fungerar precis som ett kylskåp fast tvärtom, dvs man omvandlar befintlig energi till värme och varmvatten istället för kylskåpet som omvandlar varm luft till kall med hjälp av en kompressor. Det finns tre olika varianter av luftvärmepumpar. Frånluftsvärmepump som tar värme ur själva ventilationsluften i huset och återvinner värmen som används för uppvärmning av varmvatten. Luft / vatten-värmepump tar istället tillvara på uteluftens värme och värmer även varmvatten. Den här typen av värmepump passar bäst ju varmare man har utomhus. Luft / Luft-värmepump tar också vara på uteluftens värme och sprider den genom en fläktkonvektor via en inomhusdel. Den här typen av luftvärmepump värmer alltså inte varmvattnet men den kan också användas för att kyla inomhusluften vilket kan vara praksiskt på sommaren.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 043 förfrågningar i Juni 2024

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Henriks Rör AB

Adress: Bolshedens Industriväg 22, Billdal
Telefon: 0705 343635
Ett företag med 4 anställda som utför det mesta innom vvs.Är med i säkervatten sen flera år tillbaka.Utför arbeten till fasta priser.Ett företag att lita på.

AB Tingstad Rörinstallation

Adress: Marieholmsgatan 15, Göteborg
Telefon: 031255059

Allrör i Göteborg AB

Adress: Altfiolgatan 60, Västra
Telefon: 031494748
Verksamheten inkluderar sprinkler-, isolering- och gasinstallationer, licenssvets och VVS. Verksamhetsområdet sträcker sig från Kungälv till Varberg och arbeten utförs för bland annat privatpersoner, byggfirmor, bostadsrättsföreningar och företag. Företaget är beläget i Västra Frölunda.

Senast inkomna jobb

 • Värmepumpar

  Laga min varmvattenberedare som är sönder. Den värma inte vatten.

  Göteborg
 • Värmepumpar

  Hej, Vi har en luftvärmepump som jag mistanker behover service. Inomhus delar har rensat och har byt sensores men inte utomhus delen. Model:

  Göteborg
 • Värmepumpar

  Hej, Skulle vilja få offert på att få en bergvärmepump installerad. Har idag en luft/vatten . Har inget borrhål i dagsläget så det är intressant med både värmepump och borrhål.

  Göteborg
 • Värmepumpar

  Köpt en ny luftvärmepump som jag behöver få installerad (samt få den gamla demonterad) den nya skall sitta på samma plats som den gamla.

  Göteborg
 • Värmepumpar

  Värmepumpservice MitsubishiFD25 luft/luft installerad 2010

  Göteborg
 • Värmepumpar

  VI behöver hjälp med luftvärmepump installation i Stenungsund.

  Göteborg
 • Värmepumpar

  Hej! Jag behöver hjälp att installera en luftvärmepump. Pumpen ska levereras den 14e Oktober och önskar installation så snart som möjligt.

  Göteborg

Kommuninformation

Göteborgs kommun är landets andra största kommun med drygt en halv miljon invånare och är belägen på Sveriges västkust. Staden Göteborg anlades på initiativ av Gustav II Adolf och fick sina stadsprivilegier 1621. En stor andel av de industrisysselsatta arbetar inom verkstadsindustrin.