Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp att putsa fasaden i Västerås

Fasadputs är ett populärt sätt att täcka sin fasad med. Fasaden skall förutom att se vacker ut även klara naturens påfrestningar under en lång tid. Putsen består av följande skikt: Grundning som är bruk med mycket bindemedel. Nästa skikt är grovputs som används för att få en jämn och fin yta samt att få rätt tjocklek. Till sist lägger man på själva ytputsen som alltså är det som syns på fasaden. Det krävs ingående kunskap för att putsa en fasad, både om material som skall användas samt om själva utförandet. Det är alltså väl investerade pengar att lägga ut jobb som fasadputs på duktiga murare för att få den fasaden du alltid drömt om!

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 093 förfrågningar i Februari 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Senast inkomna jobb

 • Fasad / Fasadrenovering

  Puts av attefallshus. Spritputs av sockel på hus. Puts av samtliga fönstersmygar på hus.

  Västerås
 • Fasad / Fasadrenovering

  Laga mindre hål i putsad fasad

  Västerås
 • Fasad / Fasadrenovering

  Hej! Jag har sålt mitt hus och kommit överens med köparen att jag ska åtgärda en panna på taket som legat snett och läkten under blivit lite förstörd så den behöver bytas samt att jag behöver hjälp med att sätta fast dräneringsmattan på ena sidan av huset som släppt lite mot väggen.

  Västerås
 • Fasad / Fasadrenovering

  Vi vill putsa om vår fasad som idag är ren betong men tyvärr är ytan inte helt slät. Vi vill även måla om från vit till ljusgul med vita hörn.

  Västerås
 • Fasad / Fasadrenovering

  Radhus aroseken södra gryta, byte fasad trä framsida prisförslag utan och med målning, lasering. Fler grannar intresserade typ 3 radhus.

  Västerås
 • Fasad / Fasadrenovering

  Lagning sprickor i putsen kring fönster och omputsning. 1 1/2 plans kedjehus byggt 1955

  Västerås
 • Fasad / Fasadrenovering

  Putsa fasad. Rappa om fasaden på 2 flygelbyggnader

  Västerås

Kommuninformation

Västerås kommun är belägen i Västmanland ca 7 mil från Stockholm. Det är en stor kommun med ca 134600 invånare. Västerås är en av Sveriges äldsta städer då staden grundades redan år 990. Terrängen består mestadels av jordbruksbygd och klart dominerande inom näringslivet är ABB som är den största arbetsgivaren i kommunen. Det finns även mycket grafiska samt dataföretag.