Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp att putsa fasad i Västerås

Fasadputs är ett populärt sätt att täcka sin fasad med. Fasaden skall förutom att se vacker ut även klara naturens påfrestningar under en lång tid. Putsen består av följande skikt: Grundning som är bruk med mycket bindemedel. Nästa skikt är grovputs som används för att få en jämn och fin yta samt att få rätt tjocklek. Till sist lägger man på själva ytputsen som alltså är det som syns på fasaden. Det krävs ingående kunskap för att putsa en fasad, både om material som skall användas samt om själva utförandet. Det är alltså väl investerade pengar att lägga ut jobb som fasadputs på duktiga murare för att få den fasaden du alltid drömt om!

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 558 förfrågningar i Augusti 2023

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Senast inkomna jobb

 • Fasad / Fasadrenovering

  Ej! Vårt gavelradhus har fasadputs som har lossnat i delar från själva muren, och hänger lös. Gaveln renoverades senast 2004.

  Västerås
 • Fasad / Fasadrenovering

  Vi har en panel som går runt nästan hela huset upp mot taket som behöver bytas ut helt. Panelen är 6 plankor bred och huset är ca 210 + 40 kvm stort men som sagt är det bara panelen mot taket som ska bytas då huset är gjort av maxitegel.

  Västerås
 • Fasad / Fasadrenovering

  Önskar offert av fasadbyte / påbyggnad av fasad á 125 kvm hus inkl. Delar av tilläggsisolering. Material inköpes av oss som köpare och endast offert för arbete önskas.

  Västerås
 • Fasad / Fasadrenovering

  Målning av husfasad ca 95 kvadrat, förråd 30kvadrat och en careport 20 kvadrat. sen ev byte av altandörr och målning av plåt tak på förrådet

  Västerås
 • Fasad / Fasadrenovering

  Byte av trägavlar (lockpanel, övervåning) på båda sidor av vår 1,5-plansvilla, ink fullständig målning. Även vindskivor. Kan tillkomma något, kopplat till fasadbytet.

  Västerås
 • Fasad / Fasadrenovering

  Har slitna träplankor på ovansidan av vår framsida på vårat radhus, som skulle behövas skrapas på vissa ställen, samt målas om i svart och vitt enligt föreningens angivna kulör. Har dessutom isolering som släppt på ett ställe där om ca 2 meter som måste åtgärdas.

  Västerås
 • Fasad / Fasadrenovering

  Renovering av putsfasad. Vet inte mått.

  Västerås

Kommuninformation

Västerås kommun är belägen i Västmanland ca 7 mil från Stockholm. Det är en stor kommun med ca 134600 invånare. Västerås är en av Sveriges äldsta städer då staden grundades redan år 990. Terrängen består mestadels av jordbruksbygd och klart dominerande inom näringslivet är ABB som är den största arbetsgivaren i kommunen. Det finns även mycket grafiska samt dataföretag.