Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp att putsa fasaden i Sundsvall

Fasadputs är ett populärt sätt att täcka sin fasad med. Fasaden skall förutom att se vacker ut även klara naturens påfrestningar under en lång tid. Putsen består av följande skikt: Grundning som är bruk med mycket bindemedel. Nästa skikt är grovputs som används för att få en jämn och fin yta samt att få rätt tjocklek. Till sist lägger man på själva ytputsen som alltså är det som syns på fasaden. Det krävs ingående kunskap för att putsa en fasad, både om material som skall användas samt om själva utförandet. Det är alltså väl investerade pengar att lägga ut jobb som fasadputs på duktiga murare för att få den fasaden du alltid drömt om!

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 228 förfrågningar i Augusti 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Jämtfasad AB

Adress: Bruksgatan 5, MATFORS
Telefon: 06020860

Medlem av SPEF

Senast inkomna jobb

 • Fasad / Fasadrenovering

  Är nyfiken på en offert. Husmålning, Ca 200 m2, ungefär 6 meter till nock. Träfasad med 9 fönster, 1 altandörr 1 ytterdörr.

  Sundsvall
 • Fasad / Fasadrenovering

  Behov av putsning av ca 4 m2 husgrund.

  Sundsvall
 • Fasad / Fasadrenovering

  Putsa om fasaden på källarvåningen av huset utvändigt. Bor i ett sutteränghus så åt ena hållet är de en hel vånibg som behöver putsas om. Jag håller just nu själv på att ta bort den gamla putsen.

  Sundsvall
 • Fasad / Fasadrenovering

  Våran utsida behövs isoleras , och få nya planker!

  Sundsvall
 • Fasad / Fasadrenovering

  Byte av fjällpanel, garage långsida. Panel finns målad o klar. Sutterängvilla.

  Sundsvall
 • Fasad / Fasadrenovering

  Hus på ca 370 kvadrat fördelat på 2 våningar. Vi önskar regla upp utanpå befintlig puts och sätta träfasad istället. Putsen är sprucken på sina ställen men bör inte vara till större besvär.

  Sundsvall
 • Fasad / Fasadrenovering

  Hej! Jag skulle vilja ha hjälp att puta upp en sockel på en gavel och en del av framsidans sockel. Jag skulle tro det rör sig om 15m sockel som ska putsas upp.

  Sundsvall

Kommuninformation

Sundsvalls kommun liggeri Medelpad och är den fjortonde största kommunen i Sverige med sina knappt 95000 invånare. I Sundsvall öppnades Sveriges första casino 1991. I kommunens västra del finns det mycket skog medans östra delen är kust. Näringslivet är väl differentierat där de största näringarna är skogs och träindustri.