Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp att putsa fasad i Lund

Fasadputs är ett populärt sätt att täcka sin fasad med. Fasaden skall förutom att se vacker ut även klara naturens påfrestningar under en lång tid. Putsen består av följande skikt: Grundning som är bruk med mycket bindemedel. Nästa skikt är grovputs som används för att få en jämn och fin yta samt att få rätt tjocklek. Till sist lägger man på själva ytputsen som alltså är det som syns på fasaden. Det krävs ingående kunskap för att putsa en fasad, både om material som skall användas samt om själva utförandet. Det är alltså väl investerade pengar att lägga ut jobb som fasadputs på duktiga murare för att få den fasaden du alltid drömt om!

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 059 förfrågningar i April 2024

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Senast inkomna jobb

 • Fasad / Fasadrenovering

  Nedtagning av murgröna på brf fastighet i centrala Lund. Murgrönan sträcker sin hela vägen från marken upp längs hela väggen och upp på taket, även över på grannfastigheten. Vi behöver hjälpa att ta ner det då det är alldeles för mycket och för högt att göra själv.

  Lund
 • Fasad / Fasadrenovering

  Vårt tegelhus har blivit påkört av en bil. Ett stuprör måste bytas helt och skadade tegelstenar bytas ut.

  Lund
 • Fasad / Fasadrenovering

  I första hand ny bedömning av fasadens skick och därefter lämplig åtgärd, vi har fått lite olika besked. Nyinflyttade i hus från -44 med mexitegel ovanpå original-träpanel. Finns flera sprickor som behöver tätas.

  Lund
 • Fasad / Fasadrenovering

  Offertförfrågan gäller säkring av fasadtegel inför vintern. Den buktar ut på sina ställen. Huset är från 50-talet med två våningar, ca 80 kvm per våning.

  Lund
 • Fasad / Fasadrenovering

  Fått sprickor i fasaden ett gammalt hus med mur. Behöver främst hjälp med att åtgärda det från insidan där fula sprickor har uppstått i fönster, väggar och golvlister.

  Lund
 • Fasad / Fasadrenovering

  Byte av vindskivor och panel på en fasadvägg. Höjd till nock ca 6 m varav träfasad 3 m. Bredd ca 10-12 m, takvinkel 30 grader

  Lund
 • Fasad / Fasadrenovering

  Byta träpanel på husets framsida (entréplan och ovanvåning) ca 12kvm, måla med oljefärg.

  Lund

Kommuninformation

Lund kommun ligger i Skåne och har ca 107300 invånare. Centralorten Lund präglas till stor del av universitetet, som ett internationellt centrum för utbildning, forskning och utveckling. Kommunen har en stor och betydande industri, där den största arbetsgivaren är koncernen Tetra Pak.