Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp att putsa fasaden i Lund

Fasadputs är ett populärt sätt att täcka sin fasad med. Fasaden skall förutom att se vacker ut även klara naturens påfrestningar under en lång tid. Putsen består av följande skikt: Grundning som är bruk med mycket bindemedel. Nästa skikt är grovputs som används för att få en jämn och fin yta samt att få rätt tjocklek. Till sist lägger man på själva ytputsen som alltså är det som syns på fasaden. Det krävs ingående kunskap för att putsa en fasad, både om material som skall användas samt om själva utförandet. Det är alltså väl investerade pengar att lägga ut jobb som fasadputs på duktiga murare för att få den fasaden du alltid drömt om!

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 236 förfrågningar i September 2020

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Senast inkomna jobb

 • Fasad / Fasadrenovering

  Byte av en mindre sektion av träpanel på husfasadens nedre botten.

  Lund
 • Fasad / Fasadrenovering

  Hej, jag behöver hjälp med att ta hål i en lertegelvägg från ca 1850 som jag ska sätta in ett fönster 160x40 cm i. Snickerier kan jag göra själv med tegel + ev balk ovanför skulle jag behöva hjälp med. Hälsningar Sam

  Lund
 • Fasad / Fasadrenovering

  Vi har en skada på vår pustade fasad. Det har läckt in vatten från balkongens infästning i fasaden och därför har putsen släppt från underlaget. Skadan är på båda sidor om ett hörn.

  Lund
 • Fasad / Fasadrenovering

  Jag sitter i styrelsen i Brf Fasanen i Lund och vi har träpanel högst upp på kortsidorna av vårt hus vilken är i väldigt dåligt skick och behöver bytas ut. Det är ett femvåningshus men träpanelen är precis ovanför balkongen så vet inte om ställnig eller lyftbil är nödvändigt. Ytan är mindre än 5 kvm per sida.

  Lund
 • Fasad / Fasadrenovering

  Vi behöver byta ut spiktegelfasad mot ny annan fasad typ skiva som putsas. Vi behöver även byta ut samtliga fönster i bostaden som är ett radhus. Vi behöver även helrenovera kök inkl riva en innervägg (ej bärande)samt ev lägga in golvvärme och nytt golv.

  Lund
 • Fasad / Fasadrenovering

  Byta ut ca 100 m2 fasadskivor till träpanel på ett 1 1/2-planshus.

  Lund
 • Fasad / Fasadrenovering

  Vi behöver hjälp med grundning samt putsning av nybyggd byggnad 25x9m.

  Lund

Kommuninformation

Lund kommun ligger i Skåne och har ca 107300 invånare. Centralorten Lund präglas till stor del av universitetet, som ett internationellt centrum för utbildning, forskning och utveckling. Kommunen har en stor och betydande industri, där den största arbetsgivaren är koncernen Tetra Pak.