Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp att putsa fasad i Göteborg

Fasadputs är ett populärt sätt att täcka sin fasad med. Fasaden skall förutom att se vacker ut även klara naturens påfrestningar under en lång tid. Putsen består av följande skikt: Grundning som är bruk med mycket bindemedel. Nästa skikt är grovputs som används för att få en jämn och fin yta samt att få rätt tjocklek. Till sist lägger man på själva ytputsen som alltså är det som syns på fasaden. Det krävs ingående kunskap för att putsa en fasad, både om material som skall användas samt om själva utförandet. Det är alltså väl investerade pengar att lägga ut jobb som fasadputs på duktiga murare för att få den fasaden du alltid drömt om!

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     847 förfrågningar i Mars 2024

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

FC Mureri AB

Adress: Exportgatan 33, HISINGSBACKA
Telefon:

Medlem av SPEF

Müllers Mur & Kakel AB

Adress: Smidesgatan 3B, GÖTEBORG
Telefon:

Medlem av SPEF

SEFA Mur & Kakel AB

Adress: Karlavagnsgatan 9, GÖTEBORG
Telefon: 031651670

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Fasad / Fasadrenovering

  Tegel har lossnat från en fasad i söder på ett hus 8 vån. En besiktning behövs för att kontrollera fasaden och därefter reparera.

  Göteborg
 • Fasad / Fasadrenovering

  Bytte fasad (träpanel) för tre år sedan på min villa. I år, i samband med stark vind och mycket regn, läcker det in vatten utifrån in i/genom den övre delen av fodret på ett av fönstren. Det droppar kraftigt in på fönsterbrädan inomhus.

  Göteborg
 • Fasad / Fasadrenovering

  Vi är en liten förening som bor i en tegelvilla. Vi behöver hjälp att byta enstaka tegelstenar på fasaden- bild finns.

  Göteborg
 • Fasad / Fasadrenovering

  Behöver byta panel på litet attefallshus hus. Har idag ruttna paneler.

  Göteborg
 • Fasad / Fasadrenovering

  Fasdtvätt av vår norrgavel på radhus med två vångar + vind, ca 6 meter till nock. Samt av förrådstaket tegelpannor på samma gavel. Grön påväxt.

  Göteborg
 • Fasad / Fasadrenovering

  Plan 1 Reparation av putsad fasad, färgsläpp o ett par sprickor, behöver även målas om ca 40 kvadrat total putsad fasad. Plan 2 Byte trasiga tegelstenar (ett tiotal trasiga, tegel finns) samt fixa intilliggande fogar Byggt 83 Suteräng mexisten, nedre våningen putsad, tegel i andra våningen

  Göteborg
 • Fasad / Fasadrenovering

  Har ett suterränghus där putsen har släppt på vissa ställen. Det är lättbetong som är putsad. Väggen är ca 13 m och halva denna behöver åtgärdas ca 1 m upp från marken.

  Göteborg

Kommuninformation

Göteborgs kommun är landets andra största kommun med drygt en halv miljon invånare och är belägen på Sveriges västkust. Staden Göteborg anlades på initiativ av Gustav II Adolf och fick sina stadsprivilegier 1621. En stor andel av de industrisysselsatta arbetar inom verkstadsindustrin.