Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp att putsa fasaden i Göteborg

Fasadputs är ett populärt sätt att täcka sin fasad med. Fasaden skall förutom att se vacker ut även klara naturens påfrestningar under en lång tid. Putsen består av följande skikt: Grundning som är bruk med mycket bindemedel. Nästa skikt är grovputs som används för att få en jämn och fin yta samt att få rätt tjocklek. Till sist lägger man på själva ytputsen som alltså är det som syns på fasaden. Det krävs ingående kunskap för att putsa en fasad, både om material som skall användas samt om själva utförandet. Det är alltså väl investerade pengar att lägga ut jobb som fasadputs på duktiga murare för att få den fasaden du alltid drömt om!

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 811 förfrågningar i April 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

FC Mureri AB

Adress: Exportgatan 33, HISINGSBACKA
Telefon:

Medlem av SPEF

Müllers Mur & Kakel AB

Adress: Smidesgatan 3B, GÖTEBORG
Telefon:

Medlem av SPEF

SEFA Mur & Kakel AB

Adress: Karlavagnsgatan 9, GÖTEBORG
Telefon: 031651670

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Fasad / Fasadrenovering

  Hello, we are looking for someone who can advise us on the renovation of our house facade and windows and do the work. It is a villa with limestone facade. The limestone facade was built over the old wooden facade.

  Göteborg
 • Fasad / Fasadrenovering

  Behöver isolera om yttertak, behålla bef. plåttak ca 90m2 plus ev. montera solceller.

  Göteborg
 • Fasad / Fasadrenovering

  Vi behöver hjälp med att foga om vår tegelvägg. Väggen är ca 10 x 2,5 meter med 2 fönster och en dörr. Det är en enplans villa och väggen ifråga har söderläge.

  Göteborg
 • Fasad / Fasadrenovering

  Vi har spriputs på fasaden som har spruckit och lossnat från väggen. Vi vill ha ny puts på denna vägg. Väggen är ca 15 lång ca 1 meter hög och har 6 fönster .

  Göteborg
 • Fasad / Fasadrenovering

  Målning av 1,5 plans radhusgavel. Panelen är ny, uppsatt för ca en månad sedan och mellanstruken med mörkbrun Nordsjö/Beckers 159. Bredd 10 meter, högsta höjd ca 7 meter.

  Göteborg
 • Fasad / Fasadrenovering

  Hej, Vi har ett trähus från 30 talet som vi ska höja taket på (bygglov är inlämnat) och byta fasad på. Vi river nuvarande trä/plåtfasad själva. Vi funderar på att låta putsa hela huset (reverterad putsning) , samt bygga ut sockeln så att den går i liv med den tilläggsisolerade väggen.

  Göteborg
 • Fasad / Fasadrenovering

  Ommålning av gavelspets på radhus. Lasyrmålning gjord 2018 har flagnat och behöver borstas/skrapas. Ommålning med lasyr lika befintlig.

  Göteborg

Kommuninformation

Göteborgs kommun är landets andra största kommun med drygt en halv miljon invånare och är belägen på Sveriges västkust. Staden Göteborg anlades på initiativ av Gustav II Adolf och fick sina stadsprivilegier 1621. En stor andel av de industrisysselsatta arbetar inom verkstadsindustrin.