Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp att putsa fasaden i Uppsala

Fasadputs är ett populärt sätt att täcka sin fasad med. Fasaden skall förutom att se vacker ut även klara naturens påfrestningar under en lång tid. Putsen består av följande skikt: Grundning som är bruk med mycket bindemedel. Nästa skikt är grovputs som används för att få en jämn och fin yta samt att få rätt tjocklek. Till sist lägger man på själva ytputsen som alltså är det som syns på fasaden. Det krävs ingående kunskap för att putsa en fasad, både om material som skall användas samt om själva utförandet. Det är alltså väl investerade pengar att lägga ut jobb som fasadputs på duktiga murare för att få den fasaden du alltid drömt om!

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 236 förfrågningar i September 2020

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Senast inkomna jobb

 • Fasad / Fasadrenovering

  Behöver dräneras ca 3,5x3,5 meter vid ett hörn. Läcker in vatten i källargolvet vid en utvändig källartrapp. Det är väl lika bra att gräva upp runt hörnet.

  Uppsala
 • Fasad / Fasadrenovering

  Putsad fasad renovering på en villa balkong

  Uppsala
 • Fasad / Fasadrenovering

  Byte av lockpanel på fasaden och målning.

  Uppsala
 • Fasad / Fasadrenovering

  Målning och eventuellt byte av vindskivor liten villa i Norrsundet. Brutet tak, ca 9 meter upp till nock. Så någon form av byggnadsställning eller skylift behövs.

  Uppsala
 • Fasad / Fasadrenovering

  Ska sätta in ett mindre fönster och behöver täcka igen en del av hålet med tegel utvändigt. Är ca 30 cm som det ska minskas ner med.

  Uppsala
 • Fasad / Fasadrenovering

  Byte av fasad, fönster, dörrar på garage. Ev även tak.

  Uppsala
 • Fasad / Fasadrenovering

  Vi bor en tvåplansvilla i Sunnersta i Uppsala. Vi har låtit måla om husets fasad under sommaren. Målaren sa att det är dags att byta vindskivorna på sidan av yttertaket på husets gavlar.

  Uppsala

Kommuninformation

Uppsala kommun är en folkrik kommun vid mälaren i Uppland som har ca 190700 invånare. Inom näringslivet dominerar tjänstesektorn med många IT-företag men det finns många företag representerade inom andra branscher också. Uppsala är nordens äldsta universitetsstad.