Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp att putsa fasaden i Linköping

Fasadputs är ett populärt sätt att täcka sin fasad med. Fasaden skall förutom att se vacker ut även klara naturens påfrestningar under en lång tid. Putsen består av följande skikt: Grundning som är bruk med mycket bindemedel. Nästa skikt är grovputs som används för att få en jämn och fin yta samt att få rätt tjocklek. Till sist lägger man på själva ytputsen som alltså är det som syns på fasaden. Det krävs ingående kunskap för att putsa en fasad, både om material som skall användas samt om själva utförandet. Det är alltså väl investerade pengar att lägga ut jobb som fasadputs på duktiga murare för att få den fasaden du alltid drömt om!

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 316 förfrågningar i Mars 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Puts- och Fasadteknik i Linköping AB

Adress: Norra Oskarsgatan 12, LINKÖPING
Telefon: 013351090

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Fasad / Fasadrenovering

  Sockelyta på putsat trähus (privatägt litet hyreshus med 3 lägenheter) från 1920-talet har släppt på flera ställen. Även norrsidans trapphus ytskikt har en del skador på BV och behöver åtgärdas.

  Linköping
 • Fasad / Fasadrenovering

  Fasadmålning, 2-vån hus, 190 kvm samt garage ca 45 kvm och fristående förråd 15 kvm. Huset har en entrée med balkong ovanför som behöver målas. Tack!

  Linköping
 • Fasad / Fasadrenovering

  Inför planeringen av underhållsarbeten 2021 önskas offerter på reparation av skadad gesims. Byggnaden är från 1890 och fasaden är kalkputsad. Skadan är ca 3 m lång.

  Linköping
 • Fasad / Fasadrenovering

  Reparation av reveterad fasad - spritputs med avfärgning. Omfattning:synliga skador i nedre delen av gavel mot nordväst, från mark till i höjd med fönsterbröstning, cirka 8 x 1 meter.

  Linköping
 • Fasad / Fasadrenovering

  3 st fönsterkupor (övervåning) 2st dubbelfönster och 1st enkel. Samtliga brädor behöver bytas (Nya målas) då det är gammalt. Vet ej hur det ser ut under brädorna.

  Linköping
 • Fasad / Fasadrenovering

  Fasad panel på övre delen av kortsidor på en villa behövs bytas ut och målas. Nedre delen består av tegel, så det är mindre ytor som behövs bytas ut. Det är liggande panel med fönster på båda sidorna.

  Linköping
 • Fasad / Fasadrenovering

  Byte av träfasad på hus 7x14m (1 plan med källare) samt garage 4x7m. Byte av tak mellan garage och hus (enkelt plasttak idag). Bortforsling av gammal panel.

  Linköping

Kommuninformation

Linköping är Sveriges femte största kommun med ca 142000 invånare. Modern livsmedelsindustri samt högteknologisk forskning och utveckling är viktiga profilområden för Linköping. Viktigt för kommunen är samarbetet mellan näringslivet och universitetet.