Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp att putsa fasad i Helsingborg

Fasadputs är ett populärt sätt att täcka sin fasad med. Fasaden skall förutom att se vacker ut även klara naturens påfrestningar under en lång tid. Putsen består av följande skikt: Grundning som är bruk med mycket bindemedel. Nästa skikt är grovputs som används för att få en jämn och fin yta samt att få rätt tjocklek. Till sist lägger man på själva ytputsen som alltså är det som syns på fasaden. Det krävs ingående kunskap för att putsa en fasad, både om material som skall användas samt om själva utförandet. Det är alltså väl investerade pengar att lägga ut jobb som fasadputs på duktiga murare för att få den fasaden du alltid drömt om!

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 558 förfrågningar i Augusti 2023

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Senast inkomna jobb

 • Fasad / Fasadrenovering

  Puts mln stenar i fasaden släppt

  Helsingborg
 • Fasad / Fasadrenovering

  På en av ytterväggarna behöver ca 10 st tegelstenar bytas ut. Jag behöver hjälp med utbytet. Tegelstenar finns hemma.

  Helsingborg
 • Fasad / Fasadrenovering

  We have a town hall in Helsingborg and we want to change the wooden facade on the backside of the house. The work involves buying new facade, paint them in specific color, build a scaffolding, take down old facade, put up new facade, repair if required, throw away things. 1.

  Helsingborg
 • Fasad / Fasadrenovering

  Putsning av siporexfasad ca 44 totalt på enplanshus. Önskar offert efter hembesök

  Helsingborg
 • Fasad / Fasadrenovering

  Enplansvilla . putsa siporexfasad med typ stoputs/nät samt vitt yttre lager. . ca 40 löpmeter x255cm höjd på vägg minus fönster ca 10 kvm.

  Helsingborg
 • Fasad / Fasadrenovering

  Putsning av utekök på utsidan och även invändigt i ”skåpen” Köket är helt öppet just nu utan luckor men bänkskivan är på plats. Köket är murat med lecablock i ett L Köket är ca 1m högt, 4x2,5m och ”skåpen” är ca 60cm djupa Det ska putsas helt vitt sto likt huset

  Helsingborg
 • Fasad / Fasadrenovering

  Renovering/ målning av träfasader på gavelspetsarna (3 st -väster, söder och öster) på 1 1/2 plans villa. Nederdelen som inte ingår nu är tegel. samt renovering (nedplockning, skrapning till trärent, oljning, två lager färg, kittning och tätningslister av 12 st fönster.

  Helsingborg

Kommuninformation

Helsingborgs kommun i Skåne är belägen vid havet vid Öresund och har ca 126500 invånare. Näringslivet är mångfacetterat, men tyngdpunkten ligger på logistik, IT, livsmedel samt läkemedel och hälsa.