Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp att putsa fasad i Helsingborg

Fasadputs är ett populärt sätt att täcka sin fasad med. Fasaden skall förutom att se vacker ut även klara naturens påfrestningar under en lång tid. Putsen består av följande skikt: Grundning som är bruk med mycket bindemedel. Nästa skikt är grovputs som används för att få en jämn och fin yta samt att få rätt tjocklek. Till sist lägger man på själva ytputsen som alltså är det som syns på fasaden. Det krävs ingående kunskap för att putsa en fasad, både om material som skall användas samt om själva utförandet. Det är alltså väl investerade pengar att lägga ut jobb som fasadputs på duktiga murare för att få den fasaden du alltid drömt om!

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 277 förfrågningar i April 2022

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Senast inkomna jobb

 • Fasad / Fasadrenovering

  Renovering/ målning av träfasader på gavelspetsarna (3 st -väster, söder och öster) på 1 1/2 plans villa. Nederdelen som inte ingår nu är tegel. samt renovering (nedplockning, skrapning till trärent, oljning, två lager färg, kittning och tätningslister av 12 st fönster.

  Helsingborg
 • Fasad / Fasadrenovering

  Ta bort gammal puts och putsa om.

  Helsingborg
 • Fasad / Fasadrenovering

  Hej, jag skulle vilja ha en offert för att putsa om fasaden på 1. 5 våningshus i Helsingborg. Huset är på 167 kvm. Även taknockarna behöver målas om.

  Helsingborg
 • Fasad / Fasadrenovering

  Hej! Har en spricka i tegelfasaden rakt neråt på framsidan som vi skulle vilja få lagat.

  Helsingborg
 • Fasad / Fasadrenovering

  Nedersta raden av teglet (armerad tegelbalk antar jag) ovanför ett fönster/altanparti på cirka 2,5 meter på vår enplansvilla har släppt i fogen från ovanliggande tegel/murning och behöver "muras upp". Huset har en trästomme så tegelfasaden har ingen bärande funktion för huset i övrigt. Byggår för huset är 2011.

  Helsingborg
 • Fasad / Fasadrenovering

  Putsa en smyg runt ett fönster som är nyinstallerat. Tegel med tunn puts

  Helsingborg
 • Fasad / Fasadrenovering

  Hej, vi har ett gavelradhus, nedanvåningen på utsidan har tegel och ovanvåningen har träpanel, vi skulle vilja måla om panel från blå till grå på fram och baksida, eventuellt behövs det bytas ut vissa brädor.

  Helsingborg

Kommuninformation

Helsingborgs kommun i Skåne är belägen vid havet vid Öresund och har ca 126500 invånare. Näringslivet är mångfacetterat, men tyngdpunkten ligger på logistik, IT, livsmedel samt läkemedel och hälsa.