Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med fasadrenovering

En renovering av en fasad lyfter fastighetens utseende och förlänger livslängden för huset. Många fasader är i så dåligt skick att man får problem med fukt och då måste man renovera fasaden av det skälet men lika vanligt är att man gör det för att höja värdet på huset och få det att se nytt ut. Vanliga jobb är putsning av fasader, byte av / till träpanel,  borttagning av eternitfasader och mycket mer. Många väljer också att samtidigt byta fönster när fasadrenovering utförs. Mer om att renovera fasad.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 210 förfrågningar i December 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Fasad / Fasadrenovering - välj stad

Några utvalda företag

BBM Fasadputs AB

Adress: Ekensbergsvägen 13, STOCKHOLM
Telefon: 0855240490
Verksamheten inkluderar bland annat fasadrenovering, murningsarbeten, balkongrenoveringar och balkongräcken, plåtarbeten och renovering och byte av fönster. Företaget är beläget i stadsdelen Gröndal.

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Blekinge Fasad AB

Adress: Smala vägen 6, ASARUM
Telefon: 0454329271
Företaget utför bland annat fasadputs, kulturrenoveringar, murningsarbeten och tilläggsisolering i Blekinge, östra Skåne och södra Småland. Företaget bildades 1966 och är ett familjeföretag i andra generation. Kontoret ligger i Asarum.

Medlem av SPEF

Olofssons Fasadputs o Måleri Bygg AB

Adress: Rödmyren 9980, Svenshögen
Telefon: 0303774290
Företaget utför arbeten för privatpersoner, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och byggföretag. Verksamheten sträcker sig mellan Ljungskile och Kungsbacka och arbetar med fasadarbeten, såsom murning, puts, fasadtvätt och renovering, dekorations- och byggmåleri, tapetsering, kakel i badrum och på golv och väggar. Företaget ligger i Svenshögen.

Medlem av Målaremästarna

Senast inkomna jobb

 • Fasad / Fasadrenovering

  Behöver hjälp med att byta panel,det sitter fjällpanel på nu. Jag har tänkt mig liggande panel igen så troligtvis behövs ej läkten bytas. Har mätt lite snabbt och det rör sig nog om ca 140-150m2 jag tänkte köpa mellanstruket eller grundat virke och måla en gång innan uppsättning. Det kan bli aktuellt att slå upp en ny bro också.

  Gävle
 • Fasad / Fasadrenovering

  Byte av fasad i trä samt fönster. Huset är 89 kvadratmeter

  Arvika
 • Fasad / Fasadrenovering

  Hej, jag skulle vilja ha en offert för att putsa om fasaden på 1. 5 våningshus i Helsingborg. Huset är på 167 kvm. Även taknockarna behöver målas om.

  Helsingborg
 • Fasad / Fasadrenovering

  Underhållsarbete/ommålning putsad fasad på stenhus i Eslöv. Målning av gavlar samt byte av en del brädor alternativt puts hela väge upp till nock. Byta ut alla vindskivor samt montera på plåtöverdrag på de nya vindskivorna Lägga några plattor till rätta på taket som rört sig, ca 10st.

  Eslöv
 • Fasad / Fasadrenovering

  Hej, Vi önskar offert på att byta till putsad fasad. Huset är 157 kvm plus källare. Taket är ett brutet tak så det är enbart panel på entreplan på fram och baksida.

  Linköping
 • Fasad / Fasadrenovering

  Renovera fasaden på vårt hus. Är ett 70-talshus i tegel och träfasad. Tidigare ägare har satt upp ny fasad på befintlig så det är två "lager" fasad som ska rivas och ersättas med ny fasad.

  Staffanstorp
 • Fasad / Fasadrenovering

  Vi behöver hjälp med att byta fasad på 3 av husets väggar samt även byta 3 fönster samtidigt

  Hylte