Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med fasadrenovering

En renovering av en fasad lyfter fastighetens utseende och förlänger livslängden för huset. Många fasader är i så dåligt skick att man får problem med fukt och då måste man renovera fasaden av det skälet men lika vanligt är att man gör det för att höja värdet på huset och få det att se nytt ut. Vanliga jobb är putsning av fasader, byte av / till träpanel,  borttagning av eternitfasader och mycket mer. Många väljer också att samtidigt byta fönster när fasadrenovering utförs. Mer om att renovera fasad.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 352 förfrågningar i Oktober 2020

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

BBM Fasadputs AB

Adress: Ekensbergsvägen 13, STOCKHOLM
Telefon: 0855240490
Verksamheten inkluderar bland annat fasadrenovering, murningsarbeten, balkongrenoveringar och balkongräcken, plåtarbeten och renovering och byte av fönster. Företaget är beläget i stadsdelen Gröndal.

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Blekinge Fasad AB

Adress: Smala vägen 6, ASARUM
Telefon: 0454329271
Företaget utför bland annat fasadputs, kulturrenoveringar, murningsarbeten och tilläggsisolering i Blekinge, östra Skåne och södra Småland. Företaget bildades 1966 och är ett familjeföretag i andra generation. Kontoret ligger i Asarum.

Medlem av SPEF

Olofssons Fasadputs o Måleri Bygg AB

Adress: Rödmyren 9980, Svenshögen
Telefon: 0303774290
Företaget utför arbeten för privatpersoner, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och byggföretag. Verksamheten sträcker sig mellan Ljungskile och Kungsbacka och arbetar med fasadarbeten, såsom murning, puts, fasadtvätt och renovering, dekorations- och byggmåleri, tapetsering, kakel i badrum och på golv och väggar. Företaget ligger i Svenshögen.

Medlem av Målaremästarna

Senast inkomna jobb

 • Fasad / Fasadrenovering

  Jag vill ha offert på om/tilläggsfogning av gammal tegelfasad. Hela nordvästfasaden (mot gatan)

  Mölndal
 • Fasad / Fasadrenovering

  Putsning av yttervägg. ca 15-20 m2. Väggen är i inre vinkel och har på delar (ca 50%) av väggarna ingen tidigare puts (tjära?) men på övre delen av väggarna tidigare puts varav på ena väggen ett bra putslager och på den andra ett mycket tunt putslager som behöver åtminstone delvis behöver "knackas" ner

  Mölndal
 • Fasad / Fasadrenovering

  Reperation av betongvägg, fukt har trängt in i vägg så tapet lossnar på insida. är en yta på ca 15kvadr. m skadorna är kring två större fönster

  Ale
 • Fasad / Fasadrenovering

  Fukt i yttervägg (som gör att tapet lossnar på insida) sprickor förekommer på ett flertal ställen mest kring 2 större fönster, byggår 1958 . yta som är påverkad är ca 15kvad. m

  Ale
 • Fasad / Fasadrenovering

  Hej Jag behöver hjälp med att renovera fasaden på mitt Erskine hus i Gästrike Hammarby. . Fasaden behöver rappas om och målas. Det handlar om ca 85 kvm.

  Sandviken
 • Fasad / Fasadrenovering

  Byta plåtfasad på en industribyggnad. 340 m2 fasadyta inledningsvis. Inkl.

  Ljusnarsberg
 • Fasad / Fasadrenovering

  Skada på tegelhus (sättningskada)

  Forshaga