Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med fasadrenovering i Göteborg

En renovering av en fasad lyfter fastighetens utseende och förlänger livslängden för huset. Många fasader är i så dåligt skick att man får problem med fukt och då måste man renovera fasaden av det skälet men lika vanligt är att man gör det för att höja värdet på huset och få det att se nytt ut. Vanliga jobb är putsning av fasader, byte av / till träpanel,  borttagning av eternitfasader och mycket mer. Många väljer också att samtidigt byta fönster när fasadrenovering utförs. Mer om att renovera fasad.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 316 förfrågningar i Mars 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

FC Mureri AB

Adress: Exportgatan 33, HISINGSBACKA
Telefon:

Medlem av SPEF

Müllers Mur & Kakel AB

Adress: Smidesgatan 3B, GÖTEBORG
Telefon:

Medlem av SPEF

SEFA Mur & Kakel AB

Adress: Karlavagnsgatan 9, GÖTEBORG
Telefon: 031651670

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Fasad / Fasadrenovering

  Målning av 1,5 plans radhusgavel. Panelen är ny, uppsatt för ca en månad sedan och mellanstruken med mörkbrun Nordsjö/Beckers 159. Bredd 10 meter, högsta höjd ca 7 meter.

  Göteborg
 • Fasad / Fasadrenovering

  Hej, Vi har ett trähus från 30 talet som vi ska höja taket på (bygglov är inlämnat) och byta fasad på. Vi river nuvarande trä/plåtfasad själva. Vi funderar på att låta putsa hela huset (reverterad putsning) , samt bygga ut sockeln så att den går i liv med den tilläggsisolerade väggen.

  Göteborg
 • Fasad / Fasadrenovering

  Ommålning av gavelspets på radhus. Lasyrmålning gjord 2018 har flagnat och behöver borstas/skrapas. Ommålning med lasyr lika befintlig.

  Göteborg
 • Fasad / Fasadrenovering

  Skorsten på villa som behöver putsas om

  Göteborg
 • Fasad / Fasadrenovering

  Laga krackelerad sockel på en fasadvägg på villa

  Göteborg
 • Fasad / Fasadrenovering

  * Vi har stående panel med en "midja", en liggande planka, på mitten. Den har nu börjat ruttna och måste undersökas och bytas. Jag har själv ingen möjlighet att komma åt för inspektion.

  Göteborg
 • Fasad / Fasadrenovering

  Byte av träfasad samt tilläggsisolering av ca 180 kvm enplanshus i vinkel. Inklusive bortforsling av gammalt material. Samt sätta in ventilation i 4 st sovrum.

  Göteborg

Kommuninformation

Göteborgs kommun är landets andra största kommun med drygt en halv miljon invånare och är belägen på Sveriges västkust. Staden Göteborg anlades på initiativ av Gustav II Adolf och fick sina stadsprivilegier 1621. En stor andel av de industrisysselsatta arbetar inom verkstadsindustrin.