Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med fasadrenovering i Helsingborg

En renovering av en fasad lyfter fastighetens utseende och förlänger livslängden för huset. Många fasader är i så dåligt skick att man får problem med fukt och då måste man renovera fasaden av det skälet men lika vanligt är att man gör det för att höja värdet på huset och få det att se nytt ut. Vanliga jobb är putsning av fasader, byte av / till träpanel,  borttagning av eternitfasader och mycket mer. Många väljer också att samtidigt byta fönster när fasadrenovering utförs. Mer om att renovera fasad.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 093 förfrågningar i Februari 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Senast inkomna jobb

 • Fasad / Fasadrenovering

  Renovera fogar i gammal tegelvägg

  Helsingborg
 • Fasad / Fasadrenovering

  Lagring av fukt skadade fasaden på ute rums väggar ca 9 kvadrat m . Med forstärkning av 2skadade bärande stolbar . + Byte av en nedre vågrät balk på 6 m och montera 2 ST 6 m balkar över varandra istället .

  Helsingborg
 • Fasad / Fasadrenovering

  Uppbyggnad och hyra av byggställning (3 delar) i 3-4 veckors tid. Del 1:En husgavel (Rak del byggd på gräsmatta) på ca 6,5 meters bredd med en balkong och arbetshöjd uppe i nock på ca 7 meter.

  Helsingborg
 • Fasad / Fasadrenovering

  Renovera eller bygga nya yttertrappor till K-märkt trähus samt renovera/putsa husgrunden.

  Helsingborg
 • Fasad / Fasadrenovering

  Byte av bräder (ett trettio-fyrtiotal?) i lockpanel på en garagevägg. Byte av några takskivor i ytterkant på det platta garagetaket. (Taket är täckt av gummiduk som är tät, men behöver fästas upp i kanten där den släppt) Prisförslag/offert önskas

  Helsingborg
 • Fasad / Fasadrenovering

  Utbytte av horisontella träpaneler på utsidan längs med hela huset. (Ca 40m längd och 1m höjd) Tätning av ett hål under en takkupol (kupolen ska tas bort)

  Helsingborg
 • Fasad / Fasadrenovering

  Putsad fasad på balkongens sidor som behöver putsas om och målas med STO produkter. Det finns även en mindre yta tegel som behöver lite ny bruk i fogarna.

  Helsingborg

Kommuninformation

Helsingborgs kommun i Skåne är belägen vid havet vid Öresund och har ca 126500 invånare. Näringslivet är mångfacetterat, men tyngdpunkten ligger på logistik, IT, livsmedel samt läkemedel och hälsa.