Register

GRATIS TJÄNST

Fasadrenovering i Helsingborg

En renovering av en fasad lyfter fastighetens utseende och förlänger livslängden för huset. Många fasader är i så dåligt skick att man får problem med fukt och då måste man renovera fasaden av det skälet men lika vanligt är att man gör det för att höja värdet på huset och få det att se nytt ut. Vanliga jobb är putsning av fasader, byte av / till träpanel,  borttagning av eternitfasader och mycket mer. Många väljer också att samtidigt byta fönster när fasadrenovering utförs. Mer om att renovera fasad.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 275 förfrågningar i Maj 2024

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Senast inkomna jobb

 • Fasad / Fasadrenovering

  Vi är i behov av att delvis byta fasadpanel på huset samt få hela huset ommålat efteråt. Bor i 1 1/2plans hus med både tegel och träpanel. Färgen måste vara samfällighetens färgkod pga bevaringsprogram.

  Helsingborg
 • Fasad / Fasadrenovering

  Puts mln stenar i fasaden släppt

  Helsingborg
 • Fasad / Fasadrenovering

  På en av ytterväggarna behöver ca 10 st tegelstenar bytas ut. Jag behöver hjälp med utbytet. Tegelstenar finns hemma.

  Helsingborg
 • Fasad / Fasadrenovering

  We have a town hall in Helsingborg and we want to change the wooden facade on the backside of the house. The work involves buying new facade, paint them in specific color, build a scaffolding, take down old facade, put up new facade, repair if required, throw away things. 1.

  Helsingborg
 • Fasad / Fasadrenovering

  Putsning av siporexfasad ca 44 totalt på enplanshus. Önskar offert efter hembesök

  Helsingborg
 • Fasad / Fasadrenovering

  Enplansvilla . putsa siporexfasad med typ stoputs/nät samt vitt yttre lager. . ca 40 löpmeter x255cm höjd på vägg minus fönster ca 10 kvm.

  Helsingborg
 • Fasad / Fasadrenovering

  Putsning av utekök på utsidan och även invändigt i ”skåpen” Köket är helt öppet just nu utan luckor men bänkskivan är på plats. Köket är murat med lecablock i ett L Köket är ca 1m högt, 4x2,5m och ”skåpen” är ca 60cm djupa Det ska putsas helt vitt sto likt huset

  Helsingborg

Kommuninformation

Helsingborgs kommun i Skåne är belägen vid havet vid Öresund och har ca 126500 invånare. Näringslivet är mångfacetterat, men tyngdpunkten ligger på logistik, IT, livsmedel samt läkemedel och hälsa.