Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med fasadrenovering i Lund

En renovering av en fasad lyfter fastighetens utseende och förlänger livslängden för huset. Många fasader är i så dåligt skick att man får problem med fukt och då måste man renovera fasaden av det skälet men lika vanligt är att man gör det för att höja värdet på huset och få det att se nytt ut. Vanliga jobb är putsning av fasader, byte av / till träpanel,  borttagning av eternitfasader och mycket mer. Många väljer också att samtidigt byta fönster när fasadrenovering utförs. Mer om att renovera fasad.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 751 förfrågningar i Augusti 2020

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Senast inkomna jobb

 • Fasad / Fasadrenovering

  Hej, jag behöver hjälp med att ta hål i en lertegelvägg från ca 1850 som jag ska sätta in ett fönster 160x40 cm i. Snickerier kan jag göra själv med tegel + ev balk ovanför skulle jag behöva hjälp med. Hälsningar Sam

  Lund
 • Fasad / Fasadrenovering

  Vi har en skada på vår pustade fasad. Det har läckt in vatten från balkongens infästning i fasaden och därför har putsen släppt från underlaget. Skadan är på båda sidor om ett hörn.

  Lund
 • Fasad / Fasadrenovering

  Jag sitter i styrelsen i Brf Fasanen i Lund och vi har träpanel högst upp på kortsidorna av vårt hus vilken är i väldigt dåligt skick och behöver bytas ut. Det är ett femvåningshus men träpanelen är precis ovanför balkongen så vet inte om ställnig eller lyftbil är nödvändigt. Ytan är mindre än 5 kvm per sida.

  Lund
 • Fasad / Fasadrenovering

  Vi behöver byta ut spiktegelfasad mot ny annan fasad typ skiva som putsas. Vi behöver även byta ut samtliga fönster i bostaden som är ett radhus. Vi behöver även helrenovera kök inkl riva en innervägg (ej bärande)samt ev lägga in golvvärme och nytt golv.

  Lund
 • Fasad / Fasadrenovering

  Byta ut ca 100 m2 fasadskivor till träpanel på ett 1 1/2-planshus.

  Lund
 • Fasad / Fasadrenovering

  Vi behöver hjälp med grundning samt putsning av nybyggd byggnad 25x9m.

  Lund
 • Fasad / Fasadrenovering

  Byta fasad, liggande fjällpanel, på del av huset.

  Lund

Kommuninformation

Lund kommun ligger i Skåne och har ca 107300 invånare. Centralorten Lund präglas till stor del av universitetet, som ett internationellt centrum för utbildning, forskning och utveckling. Kommunen har en stor och betydande industri, där den största arbetsgivaren är koncernen Tetra Pak.