Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med fasadrenovering i Linköping

En renovering av en fasad lyfter fastighetens utseende och förlänger livslängden för huset. Många fasader är i så dåligt skick att man får problem med fukt och då måste man renovera fasaden av det skälet men lika vanligt är att man gör det för att höja värdet på huset och få det att se nytt ut. Vanliga jobb är putsning av fasader, byte av / till träpanel,  borttagning av eternitfasader och mycket mer. Många väljer också att samtidigt byta fönster när fasadrenovering utförs. Mer om att renovera fasad.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 228 förfrågningar i Augusti 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Puts- och Fasadteknik i Linköping AB

Adress: Norra Oskarsgatan 12, LINKÖPING
Telefon: 013351090

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Fasad / Fasadrenovering

  Omfattande renovering av sockel med nymontering av dropplist som skydd för sockel. Hyresfastigheten är från 1920-talet och är del av ett parhus, så tre sidor berörs. Huset är reveterat trähus och fasaden har en del sprickor och skador som också behöver åtgärdas.

  Linköping
 • Fasad / Fasadrenovering

  Träpanel på mexitegel på hus byggt 1890 i örtomta ska se ut som orginalet

  Linköping
 • Fasad / Fasadrenovering

  Puts trasig i hörn cirka 2 kvm. Det är på garage förrådsdel på ett kedjehus.

  Linköping
 • Fasad / Fasadrenovering

  Vill han en offert på att byta ut ytterpanelen på huset. Huset finns i Ljungsbro. kan även tillkomma att byta ut några fönster.

  Linköping
 • Fasad / Fasadrenovering

  Byte av fasad, 20kvm, ena sida av huset som ligger i söder. Vill gärna ha offert på både vanlig fasad och kompositfasad.

  Linköping
 • Fasad / Fasadrenovering

  Sockelyta på putsat trähus (privatägt litet hyreshus med 3 lägenheter) från 1920-talet har släppt på flera ställen. Även norrsidans trapphus ytskikt har en del skador på BV och behöver åtgärdas.

  Linköping
 • Fasad / Fasadrenovering

  Fasadmålning, 2-vån hus, 190 kvm samt garage ca 45 kvm och fristående förråd 15 kvm. Huset har en entrée med balkong ovanför som behöver målas. Tack!

  Linköping

Kommuninformation

Linköping är Sveriges femte största kommun med ca 142000 invånare. Modern livsmedelsindustri samt högteknologisk forskning och utveckling är viktiga profilområden för Linköping. Viktigt för kommunen är samarbetet mellan näringslivet och universitetet.