Register

GRATIS TJÄNST

Fasadrenovering i Linköping

En renovering av en fasad lyfter fastighetens utseende och förlänger livslängden för huset. Många fasader är i så dåligt skick att man får problem med fukt och då måste man renovera fasaden av det skälet men lika vanligt är att man gör det för att höja värdet på huset och få det att se nytt ut. Vanliga jobb är putsning av fasader, byte av / till träpanel,  borttagning av eternitfasader och mycket mer. Många väljer också att samtidigt byta fönster när fasadrenovering utförs. Mer om att renovera fasad.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 059 förfrågningar i April 2024

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Puts- och Fasadteknik i Linköping AB

Adress: Norra Oskarsgatan 12, LINKÖPING
Telefon: 013351090

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Fasad / Fasadrenovering

  Flyttbar Byggställning för fasadtvätt

  Linköping
 • Fasad / Fasadrenovering

  Vi önskar lagning/renovering av sprickor/skador i putsfasad. Huset ät byggt 1973, putsfasad på bottenvåning. Boyta ca 80 kvm, husets väggsidor är ca 9x9 meter.

  Linköping
 • Fasad / Fasadrenovering

  Laga revitering (utsidan av huset) på utsidan som har släppt . Måla över det lagade området. Måla också fönsterkarmar (utvändigt) där revitering har släppt.

  Linköping
 • Fasad / Fasadrenovering

  Byte/renovering och målning av gavelspetsar, vindskivor/bräda och takfot. Huset är 1,5 plan och plan ett har putsad fasad.

  Linköping
 • Fasad / Fasadrenovering

  Laga spritputs som är släppt i nederkant på fasad och åtgärda mindre skador.

  Linköping
 • Fasad / Fasadrenovering

  Hej, Vi önskar offert på att byta till putsad fasad. Huset är 157 kvm plus källare. Taket är ett brutet tak så det är enbart panel på entreplan på fram och baksida.

  Linköping
 • Fasad / Fasadrenovering

  Omfattande renovering av sockel med nymontering av dropplist som skydd för sockel. Hyresfastigheten är från 1920-talet och är del av ett parhus, så tre sidor berörs. Huset är reveterat trähus och fasaden har en del sprickor och skador som också behöver åtgärdas.

  Linköping

Kommuninformation

Linköping är Sveriges femte största kommun med ca 142000 invånare. Modern livsmedelsindustri samt högteknologisk forskning och utveckling är viktiga profilområden för Linköping. Viktigt för kommunen är samarbetet mellan näringslivet och universitetet.