Register

GRATIS TJÄNST

Fasadrenovering i Västerås

En renovering av en fasad lyfter fastighetens utseende och förlänger livslängden för huset. Många fasader är i så dåligt skick att man får problem med fukt och då måste man renovera fasaden av det skälet men lika vanligt är att man gör det för att höja värdet på huset och få det att se nytt ut. Vanliga jobb är putsning av fasader, byte av / till träpanel,  borttagning av eternitfasader och mycket mer. Många väljer också att samtidigt byta fönster när fasadrenovering utförs. Mer om att renovera fasad.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 059 förfrågningar i April 2024

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Senast inkomna jobb

 • Fasad / Fasadrenovering

  Putsning av hela fasaden. Friliggande villa. Eventuellt även renovering/ målning av hängrännor.

  Västerås
 • Fasad / Fasadrenovering

  Ej! Vårt gavelradhus har fasadputs som har lossnat i delar från själva muren, och hänger lös. Gaveln renoverades senast 2004.

  Västerås
 • Fasad / Fasadrenovering

  Vi har en panel som går runt nästan hela huset upp mot taket som behöver bytas ut helt. Panelen är 6 plankor bred och huset är ca 210 + 40 kvm stort men som sagt är det bara panelen mot taket som ska bytas då huset är gjort av maxitegel.

  Västerås
 • Fasad / Fasadrenovering

  Önskar offert av fasadbyte / påbyggnad av fasad á 125 kvm hus inkl. Delar av tilläggsisolering. Material inköpes av oss som köpare och endast offert för arbete önskas.

  Västerås
 • Fasad / Fasadrenovering

  Målning av husfasad ca 95 kvadrat, förråd 30kvadrat och en careport 20 kvadrat. sen ev byte av altandörr och målning av plåt tak på förrådet

  Västerås
 • Fasad / Fasadrenovering

  Byte av trägavlar (lockpanel, övervåning) på båda sidor av vår 1,5-plansvilla, ink fullständig målning. Även vindskivor. Kan tillkomma något, kopplat till fasadbytet.

  Västerås
 • Fasad / Fasadrenovering

  Har slitna träplankor på ovansidan av vår framsida på vårat radhus, som skulle behövas skrapas på vissa ställen, samt målas om i svart och vitt enligt föreningens angivna kulör. Har dessutom isolering som släppt på ett ställe där om ca 2 meter som måste åtgärdas.

  Västerås

Kommuninformation

Västerås kommun är belägen i Västmanland ca 7 mil från Stockholm. Det är en stor kommun med ca 134600 invånare. Västerås är en av Sveriges äldsta städer då staden grundades redan år 990. Terrängen består mestadels av jordbruksbygd och klart dominerande inom näringslivet är ABB som är den största arbetsgivaren i kommunen. Det finns även mycket grafiska samt dataföretag.