Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp att putsa fasad i Malmö

Fasadputs är ett populärt sätt att täcka sin fasad med. Fasaden skall förutom att se vacker ut även klara naturens påfrestningar under en lång tid. Putsen består av följande skikt: Grundning som är bruk med mycket bindemedel. Nästa skikt är grovputs som används för att få en jämn och fin yta samt att få rätt tjocklek. Till sist lägger man på själva ytputsen som alltså är det som syns på fasaden. Det krävs ingående kunskap för att putsa en fasad, både om material som skall användas samt om själva utförandet. Det är alltså väl investerade pengar att lägga ut jobb som fasadputs på duktiga murare för att få den fasaden du alltid drömt om!

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 277 förfrågningar i April 2022

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

INTERMUR AB

Adress: Strömgatan 11, MALMÖ
Telefon: 040394960

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Byggspecialisten i Malmö AB

Adress: Palmgatan 24, MALMÖ
Telefon:

Medlem av SPEF

Senast inkomna jobb

 • Fasad / Fasadrenovering

  Malmö Stadsteater ska spela en sommarföreställning på Malmöhus Slott. Vi kommer då bygga upp en byggnadsställning längs med 20 m av fasaden. Ställningen kommer att förankras i väggen och när den plockas ner (v 28-2022) behövs en murare för att täppa igen hålen som blivit.

  Malmö
 • Fasad / Fasadrenovering

  Fasadändring av dubbla köksfönster till terassdörrar inkl flytt av element. Mått fönster:ca 175 x 140.

  Malmö
 • Fasad / Fasadrenovering

  I have an external facade in my villa in Malmö , with. a surface of approximately 4 square meters, that needs to be redone and repainted because there is a crack in the plaster.

  Malmö
 • Fasad / Fasadrenovering

  Behöver genomföra putsning av fasad. Fasaden är i tegel. Ca 140 kvm.

  Malmö
 • Fasad / Fasadrenovering

  Taket över ytterdörren börjar spricka och bitar faller ner. Antingen laga eller byt ut. Fogar mellan tegelstenar i fasaden behöver fixas, inte hela fasaden men vissa delar.

  Malmö
 • Fasad / Fasadrenovering

  Hej, Vi bor i en villa med en del skador på fasaden och skulle vilja ha råd om lämplig renovering. Huset är byggt 1931 och har en putsad tegelfasad. Med vänlig hälsning, Andreas

  Malmö
 • Fasad / Fasadrenovering

  Vi ska måla om utsidan av huset och behöver hjälp med att byta rötskadade träpaneler runt om taket. Det är svårt att uppskatta mängden eftersom det är blandat friskt och skadat material men den totala ytan (både friskt och skadat) uppskattas till ca 50 kvadratmeter. Huset (Fisktärnevägen 5, Bunkeflostrand) är till största del synligt på Google Maps street view.

  Malmö

Kommuninformation

Malmö kommun som ligger i Öresundsregionen i Skåne har ca 286000 invånare och är en Sveriges största kommuner. Flest anställda finns inom områdena handel,kommunikatio och finans då service- och tjänstesektorerna näringslivet. Bla finns här Turning Torso som ett av de högsta bostadshusen i Europa med sina 190 m i höjd.