Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med rördragning i Uppsala

VVS-arbeten och rördragning kräver i de allra flesta fallen en yrkesman för att kunna utföra. Vanliga jobb som kräver hjälp av en rörmokare är byte av kopplingar, installation och montering av nya rör, byte av blandare till kök och badrum och mycket mer. Det är klar fördel att anlita yrkesmän inom VVS då det kan bli problem med försäkringsbolag om rör och kopplingar springer läck på grund av jobb som inte är utförda av auktoriserade VVS-firmor.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 317 förfrågningar i November 2022

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

AB Infjärdens Värme

Adress: Björkg 9, Uppsala
Telefon: 018156930
Företaget finns på nio platser i landet och har två dotterbolag. Det grundades 1947 och började expandera 1962. Flertalet uppdrag har utförts i Sverige, men också i utlandet. Företaget arbetar med VVS, industri och verkstad, sprinklersystem och energi. Tillverkning av utrustning för industrin och installation av sprinklersystem ingår i verksamheten. Kundkretsen är främst industri och företag.

Bravida Sverige AB, div Sthlm

Adress: Verkstadsgatan 11, Uppsala
Telefon: 018650000
Företaget har kontor i hela Skandinavien och erbjuder service och installation inom teknik, el, vvs och ventilation. Kunder inkluderar företag, privatpersoner, industrier, bostadsbolag och kommuner och landsting. Företaget har helentreprenad, från design till slutskede.

Abkar Rör

Adress: Altfiolvägen 15, Uppsala
Telefon: 018121750

Senast inkomna jobb

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Vi kan inte byta toalettstol trots att vi gjort det flera, flera ggr tidigare. Har försökt o försökt, men nånting är fel (??) Larvig grej kan tyckas, men nu vill jag överraska min man (som oxå försökt) att få det fixat. Kan ni hjälpa mig/oss?

  Uppsala
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Läckage i ett undermåligt rör ingjutet i betong-bottenplatta. Behöver plombera detta (och andra rör) och dra nya rör upp längs taklisterna.

  Uppsala
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Installera korta rör till duschblandare

  Uppsala
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byte av dusch samt blandare till dusch. Behövs även dras ett nytt rör då gamla blandaren är för badkar och rör till toaletten går via den. Byte av handfat med kommod och byte av Spegelskåp över handfat.

  Uppsala
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Vi har försökt byta toalettstol i vår lägenhet men då vattenledningen/vattenröret som går från golvet till toaletten är för långt kan vi ej installera den själva. Vattenledningen behöver kortas av så att vi kan installera toalettstolen. Detta är det akuta ärendet då vi i nuläget ej har någon fungerande toalett i lägenheten.

  Uppsala
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Korta ner, proppa 1 avloppsrör och leda om ett annat avloppsrör. Vi har två befintliga avlopp där vi ska installera nytt kök. Det ena avloppet vill vi vinkla om så att det går till framtida diskhon.

  Uppsala
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Sätta tillbaka ett element i ett badrum, där det nu är golvvärme. Badrummet hade från början ett element, så rören finns kvar.

  Uppsala

Kommuninformation

Uppsala kommun är en folkrik kommun vid mälaren i Uppland som har ca 190700 invånare. Inom näringslivet dominerar tjänstesektorn med många IT-företag men det finns många företag representerade inom andra branscher också. Uppsala är nordens äldsta universitetsstad.