Register

GRATIS TJÄNST

Få hjälp med VVS-arbeten i Uppsala

VVS-arbeten och rördragning kräver i de allra flesta fallen en yrkesman för att kunna utföra. Vanliga jobb som kräver hjälp av en rörmokare är byte av kopplingar, installation och montering av nya rör, byte av blandare till kök och badrum och mycket mer. Det är klar fördel att anlita yrkesmän inom VVS då det kan bli problem med försäkringsbolag om rör och kopplingar springer läck på grund av jobb som inte är utförda av auktoriserade VVS-firmor.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 823 förfrågningar i September 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

AB Infjärdens Värme

Adress: Björkg 9, Uppsala
Telefon: 018156930
Företaget finns på nio platser i landet och har två dotterbolag. Det grundades 1947 och började expandera 1962. Flertalet uppdrag har utförts i Sverige, men också i utlandet. Företaget arbetar med VVS, industri och verkstad, sprinklersystem och energi. Tillverkning av utrustning för industrin och installation av sprinklersystem ingår i verksamheten. Kundkretsen är främst industri och företag.

Bravida Sverige AB, div Sthlm

Adress: Verkstadsgatan 11, Uppsala
Telefon: 018650000
Företaget har kontor i hela Skandinavien och erbjuder service och installation inom teknik, el, vvs och ventilation. Kunder inkluderar företag, privatpersoner, industrier, bostadsbolag och kommuner och landsting. Företaget har helentreprenad, från design till slutskede.

Abkar Rör

Adress: Altfiolvägen 15, Uppsala
Telefon: 018121750

Senast inkomna jobb

 • VVS-arbeten / Rördragning

  För två år sedan hade vi en översvämning i källaren från golvbrunnen. Kommunen har rekommenderat att sätta in en backventil för att förhindra upprepning. Jag vill gärna ha ett kostnadsförslag innehållande backventil och arbete.

  Uppsala
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Hej! Något har gått sönder i vattentanken på vår toalett och spolar/låter nu konstant. Säkert något enkelt men som jag inte kan lösa själv.

  Uppsala
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Hej, Vi har ett läckande rör i vårt badrum under det ena handfatet. Lite oklart dock om läckan kommer från ett rör till handfatet eller till tvättmaskinen. Tidigare har det droppat ganska lite men på senare tid har det börjat komma ganska mycket vatten.

  Uppsala
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Vi söker hjälp att få två vattenrör á ca 1. 5m bockade och inkopplade mellan avstängningsventil och duschblandare. Från avstängning ca 20cm fram till rörgenomföring duschvägg, ca 40 cm till 90 grader upp till blandare.

  Uppsala
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Vi har köpt en nybyggd lägenhet i Rosedal, Uppsala, där vi ansvarar för utbyggnationen själva. I lägenheten är köket planerat och förberedd höger om badrumsmodulen, vi vill dock bygga upp köket vänster om badrumsmodulen. Det innebär att vatten och avlopp som redan är förberedda på högra sidan behöver byggas tillbaka samt att det behöver dras och anslutas rör för avlopp och vatten på vänstra sidan där vi planerar att bygga upp köket.

  Uppsala
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Installera ett bubbelbadkar, vatten ledning och el framdragna. Samt montering av en duschvägg.

  Uppsala
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Förlängning av rör för kall- och varmvatten under diskho med ca. 1,5 m för att kunna ansluta disk- och tvättmaskin utan att skarva slang tillhörande maskinerna (båda 45cm, står intill varandra i köket, intill diskhon). Avlopp för båda maskinerna behöver förlängas på lämpligt sätt, samma avstånd ungefär. Har videofilm-snuttar att skicka om det hjälper.

  Uppsala

Kommuninformation

Uppsala kommun är en folkrik kommun vid mälaren i Uppland som har ca 190700 invånare. Inom näringslivet dominerar tjänstesektorn med många IT-företag men det finns många företag representerade inom andra branscher också. Uppsala är nordens äldsta universitetsstad.