Register

GRATIS TJÄNST

Få hjälp med VVS-arbeten i Uppsala

VVS-arbeten och rördragning kräver i de allra flesta fallen en yrkesman för att kunna utföra. Vanliga jobb som kräver hjälp av en rörmokare är byte av kopplingar, installation och montering av nya rör, byte av blandare till kök och badrum och mycket mer. Det är klar fördel att anlita yrkesmän inom VVS då det kan bli problem med försäkringsbolag om rör och kopplingar springer läck på grund av jobb som inte är utförda av auktoriserade VVS-firmor.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 093 förfrågningar i Februari 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

AB Infjärdens Värme

Adress: Björkg 9, Uppsala
Telefon: 018156930
Företaget finns på nio platser i landet och har två dotterbolag. Det grundades 1947 och började expandera 1962. Flertalet uppdrag har utförts i Sverige, men också i utlandet. Företaget arbetar med VVS, industri och verkstad, sprinklersystem och energi. Tillverkning av utrustning för industrin och installation av sprinklersystem ingår i verksamheten. Kundkretsen är främst industri och företag.

Bravida Sverige AB, div Sthlm

Adress: Verkstadsgatan 11, Uppsala
Telefon: 018650000
Företaget har kontor i hela Skandinavien och erbjuder service och installation inom teknik, el, vvs och ventilation. Kunder inkluderar företag, privatpersoner, industrier, bostadsbolag och kommuner och landsting. Företaget har helentreprenad, från design till slutskede.

Abkar Rör

Adress: Altfiolvägen 15, Uppsala
Telefon: 018121750

Senast inkomna jobb

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Hej, Vi har ett gammalt jacuzzibadkar där ett plaströr för avrinning läcker lite där två rör går ihop. Det är ett gammalt badkar som vi tyvärr måste behålla tills stamrenoveringen sker. Så vi vill bara att röret lappas ihop så att avrinningen funkar ok.

  Uppsala
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Jag har upptäckt att ett rör/slang som går från bräddavloppet till avloppet under diskhon i mitt kök inte sitter fast ordentligt eftersom storleken på röret/slangen är för stort. Jag skulle behöva hjälp med att byta ut detta rör/slang. Jag skulle även vilja att en rörmokare ser över kopplingarna under diskhon så att dessa sitter som de ska.

  Uppsala
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byte av köksfranska. Den som vi har idag läcker jättemycket och är gammal. Vet inte vad jag skall ha för kran nu men en som är hög för idag är kranen låg så det går knappt att skölja under den.

  Uppsala
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Går ej att helt stänga av huvudledningen för vatten i huset. Packningen alternativt vredet behöver bytas. Därutöver installation av ett handfat (ta bort det gamla, sätta in ett nytt).

  Uppsala
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Installation utav diskmaskin samt tvättmaskin. Det är framdraget. Gärna snart.

  Uppsala
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Montera duschhörna på kaklad vägg. Inget ska monteras ned och bortforslas. Utanpåliggande rör i badrum.

  Uppsala
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Har en el-panna 210A som är 28 år som nu droppar lite vatten och behöver bytas ut. Den är också kopplat till från/till luft. Undrar va det skulle kosta att installera en ny pump ?

  Uppsala

Kommuninformation

Uppsala kommun är en folkrik kommun vid mälaren i Uppland som har ca 190700 invånare. Inom näringslivet dominerar tjänstesektorn med många IT-företag men det finns många företag representerade inom andra branscher också. Uppsala är nordens äldsta universitetsstad.