Register

GRATIS TJÄNST

Få hjälp med VVS-arbeten i Stockholm

VVS-arbeten och rördragning kräver i de allra flesta fallen en yrkesman för att kunna utföra. Vanliga jobb som kräver hjälp av en rörmokare är byte av kopplingar, installation och montering av nya rör, byte av blandare till kök och badrum och mycket mer. Det är klar fördel att anlita yrkesmän inom VVS då det kan bli problem med försäkringsbolag om rör och kopplingar springer läck på grund av jobb som inte är utförda av auktoriserade VVS-firmor.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 026 förfrågningar i Juli 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

VVS SERVICE PARTNER Sverige

Adress: Lagman Lekares väg 13, Norsborg
Telefon: 0739 465 111
Vi utför installationsarbeten i hela Stockholmsomradet. Typ av tjänster: VVS-arbeten, servicearbeten, ROT-arbeten, rörinstallationer, badrum och kök renovering.

A-Sprinkler AB

Adress: Härjedalsgatan 17, Vällingby
Telefon: 08377001
Certifierade sprinkler montörer som erbjuder alla steg från projektering och installation till enbart underhåll. Installerar sprinkler system som del i brandsäkerhetssystem. Företaget grundades 1994 och ligger i Vällingby.

AB C.J. Björnberg

Adress: Västberga Allé 36 B, Hägersten
Telefon: 084622100

Senast inkomna jobb

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Jag har en toalettstol (IFÖ SPIRA 6260) där spolknappen har gått sönder, samt ytterligare något inne i vattenbehållaren, som gör att den inte slutar spola vatten. Jag behöver alltså hjälp från någon som specifikt har kunskap och reservdelar till IFÖ SPIRA 6260. PS.

  Stockholm
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Hej Jag vill ta bort en gammal tvättmaskin och installera en ny maskin i Köket

  Stockholm
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Dra in vatten och installera varmvattenberedare till kolonistuga och utedusch. Slang mellan utekran och in under huset finns redan nedgrävd, men inget är inkopplat ännu.

  Stockholm
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Installation av tvättmaskin i kök under befintlig diskbänk. Tvättmaskin har placerats in men behöver installeras enligt gängse standard och rutiner. Det jag ser framför mig behövs är:

  Stockholm
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Totalrenovering av källare i radhus inkl. Två badrum och tvättstuga. Rivning av bef.

  Stockholm
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Rördragning, byte ventiler, mm

  Stockholm
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Problem med droppande rör vid anslutningen till blandaren i duschen. Vid avstängning av vattnet fortsätter rören att droppa. Blandaren är bortskruvad, vi lyckas ej skruva tillbaka den.

  Stockholm

Kommuninformation

Stockholms kommun är Sveriges huvudstad med ca 818000 invånare. I kommunen östligaste delar finns Stockholms skärgård med upp till 30000 olika öar vilket gör skärgården till den mest örika i världen. Näringslivet är förstås väldigt omfattande då de flesta finans, konsult och industriföretag har sina huvudkontor i Stockholm.