Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med rördragning i Stockholm

VVS-arbeten och rördragning kräver i de allra flesta fallen en yrkesman för att kunna utföra. Vanliga jobb som kräver hjälp av en rörmokare är byte av kopplingar, installation och montering av nya rör, byte av blandare till kök och badrum och mycket mer. Det är klar fördel att anlita yrkesmän inom VVS då det kan bli problem med försäkringsbolag om rör och kopplingar springer läck på grund av jobb som inte är utförda av auktoriserade VVS-firmor.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     847 förfrågningar i Mars 2024

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

VVS SERVICE PARTNER Sverige

Adress: Lagman Lekares väg 13, Norsborg
Telefon: 0739 465 111
Vi utför installationsarbeten i hela Stockholmsomradet. Typ av tjänster: VVS-arbeten, servicearbeten, ROT-arbeten, rörinstallationer, badrum och kök renovering.

A-Sprinkler AB

Adress: Härjedalsgatan 17, Vällingby
Telefon: 08377001
Certifierade sprinkler montörer som erbjuder alla steg från projektering och installation till enbart underhåll. Installerar sprinkler system som del i brandsäkerhetssystem. Företaget grundades 1994 och ligger i Vällingby.

AB C.J. Björnberg

Adress: Västberga Allé 36 B, Hägersten
Telefon: 084622100

Senast inkomna jobb

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byte av cirkulationspump.

  Stockholm
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Återställa mindre tvättstuga i lgh efter rördragningen. Arbete måste börja omgående, lgh är såld och köparen flyttar in snart.

  Stockholm
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Hi, I'd like to replace a broken Mora temp faucet in the kitchen sink.

  Stockholm
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Vattenrör - huvud vatten rör som kommer till huset är gammalt och behöver bytas us , vattnet innehåller för mycket kalk, därför behövs även kalk filter som skall installeras

  Stockholm
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byte av golv, väggar och inredning badrum.

  Stockholm
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Arbetsuppdraget gäller en läckande dusch blandare av märket FM Mattson - jag kan inte ange exakt modell, men det är antagligen en blandare i serien 9000 E. Tydligen är det någonting inne i blandaren som gått sönder (packning av något slag?) - det hörs ett lågt väsande ljud från bandaren av vattentrycket och det läcker droppvis eller i en mycket liten rännil, när blandaren är helt avstängd. Frågan är om blandaren går att ta isär och den felaktiga/skadade delen kan bytas ut, eller om hela blandaren måste bytas ut mot en ny blandare?

  Stockholm
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Hej! Jag vill byta ut min duschdörr som är öppet (bara ett dusch dör inte två) till en duschvägg som är fast monterad. Samt vill jag byta ut min befintligt dusch till takdusch (inte monterad i tacket men kallas som takdsuch).

  Stockholm

Kommuninformation

Stockholms kommun är Sveriges huvudstad med ca 818000 invånare. I kommunen östligaste delar finns Stockholms skärgård med upp till 30000 olika öar vilket gör skärgården till den mest örika i världen. Näringslivet är förstås väldigt omfattande då de flesta finans, konsult och industriföretag har sina huvudkontor i Stockholm.