Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med rördragning i Umeå

VVS-arbeten och rördragning kräver i de allra flesta fallen en yrkesman för att kunna utföra. Vanliga jobb som kräver hjälp av en rörmokare är byte av kopplingar, installation och montering av nya rör, byte av blandare till kök och badrum och mycket mer. Det är klar fördel att anlita yrkesmän inom VVS då det kan bli problem med försäkringsbolag om rör och kopplingar springer läck på grund av jobb som inte är utförda av auktoriserade VVS-firmor.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 043 förfrågningar i Juni 2024

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Bravida Sverige AB, div Nord

Adress: Umestan Företagspark, Umeå
Telefon: 090152600
Företaget har kontor i hela Skandinavien och erbjuder service och installation inom teknik, el, vvs och ventilation. Kunder inkluderar företag, privatpersoner, industrier, bostadsbolag och kommuner och landsting. Företaget har helentreprenad, från design till slutskede.

Comfort i Umeå VVS AB

Adress: Björnvägen 9, Umeå
Telefon: 090713570

Gustafsson Rör i Umeå AB

Adress: Mariehemsvägen 6, Umeå
Telefon: 0902003090

Senast inkomna jobb

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Myresjöhus byggt 2007. Har golvvärme i hela nedervåningen men badrumsgolvet är kallt. Detta trots att ventilen verkar stå uppe.

  Umeå
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Bor i radhus från 1967 på Mariehem. Jag har rivit ut den gamla tvätthon i tvättstugan och pluggat varm- och kallvattenrören. Det jag behöver hjälp med är att korta dem nere vid golvet med ventiler (typ ballofix) monterade, för senare anslutning till ny bänk.

  Umeå
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Inkoppling av ny varmvattenberedare i ny litet badrum/toa. Vvb sitter på väggen. 1 meter från slang till vvb.

  Umeå
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Flyttning av varmvattenberedare c:a 90 cm på samma vägg. Varmvattenberedaren nu placerad över toalettstol och skall placeras över sittbadkar. Beredaren värms med el och nuvarande el-uttag bedöms kunna användas efter flytten.

  Umeå
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Läckande vattenrör. Akut.

  Umeå
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Installera en vattenutkastare på framsidan av huset. Det behövs kanske ca 1m rördragning från vattenledning i kök till väggen där vattenutkastaren ska installeras.

  Umeå
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Vi ska installera ett minireningsverk som ska ersätta en trekammarbrunn i stugan i maj. I krypgrunden under stugan kommer avloppsrör från toastolen, handfat och kök genom golvet och de ska ju nu kopplas till minireningsverket istället som kommer att placeras på en annan plats än den gamla brunnen. Dessutom så vill vi få en varmvattenberedare installerad så att vi får varmvatten till kök och handfat i toaletten.

  Umeå

Kommuninformation

Umeå kommun ligger i Västerbotten och är den mest folkrika kommunen i norra Sverige med sina 112700 invånare. Terrängen är kuperad med många dalgångar. Näringslivet i Umeå är väldigt brett med totalt ca 11000 företag med många framgångsrika företag inom bioteknik, medicin och informationsteknologi.