Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med rördragning i Lund

VVS-arbeten och rördragning kräver i de allra flesta fallen en yrkesman för att kunna utföra. Vanliga jobb som kräver hjälp av en rörmokare är byte av kopplingar, installation och montering av nya rör, byte av blandare till kök och badrum och mycket mer. Det är klar fördel att anlita yrkesmän inom VVS då det kan bli problem med försäkringsbolag om rör och kopplingar springer läck på grund av jobb som inte är utförda av auktoriserade VVS-firmor.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 210 förfrågningar i December 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

AB Lunds Rörmontering

Adress: Höstbruksvägen 5, Lund
Telefon: 046235170

AB Stjernfeldts VVS

Adress: Box 9153, Malmö
Telefon: 040363400

AB Stjernfeldts VVS

Adress: Tellusgatan 13, Lund
Telefon: 046101300

Senast inkomna jobb

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Det jag behöver ha monterat i mitt badrum är:- kommod - tvättställ - duschvägg - badrumsspegel med belysning - byte av varm- och kallvattenrör till tvättställ och handduksvärmare. Jag har redan köpt hem alla produkter förutom rören.

  Lund
 • VVS-arbeten / Rördragning

  En kran (från 2006, tror det är Mora Inxx) till dubbelvasken i badrummet är trög att använda. Den andra fungerar fint. Kranen (från 2007, liknar Mora Inxx men oklart) i köket droppar en aning och avstängningen till diskmaskinen har fastnat/går inte att använda.

  Lund
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Läckande vattenlås under diskbänk. Gamla plaströr där sammankopplingen på ett ställe inte går att dra åt längre, så det droppar. Huset byggt 1977, troligen rör från den tiden.

  Lund
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Jag och hustrun är bosatta i en av JM nyuppförd lägenhet (bostadsrätt) på Vipeholms allé 50. Jag vill byta ut befintligt tvättställ med kommod till ett större tvättställ med kommod. Både det nya tvättstället och kommoden finns och dessa har inköpts på IKEA.

  Lund
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Hjälpmed rördragning i 2 våtutrymmen med nya tätskikt.

  Lund
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Kallvattnet sönder i duschen och avloppslukt

  Lund
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byta värme element till större i badrummet.

  Lund

Kommuninformation

Lund kommun ligger i Skåne och har ca 107300 invånare. Centralorten Lund präglas till stor del av universitetet, som ett internationellt centrum för utbildning, forskning och utveckling. Kommunen har en stor och betydande industri, där den största arbetsgivaren är koncernen Tetra Pak.