Register

GRATIS TJÄNST

Få hjälp med VVS-arbeten i Göteborg

VVS-arbeten och rördragning kräver i de allra flesta fallen en yrkesman för att kunna utföra. Vanliga jobb som kräver hjälp av en rörmokare är byte av kopplingar, installation och montering av nya rör, byte av blandare till kök och badrum och mycket mer. Det är klar fördel att anlita yrkesmän inom VVS då det kan bli problem med försäkringsbolag om rör och kopplingar springer läck på grund av jobb som inte är utförda av auktoriserade VVS-firmor.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 622 förfrågningar i Maj 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Henriks Rör AB

Adress: Bolshedens Industriväg 22, Billdal
Telefon: 0705 343635
Ett företag med 4 anställda som utför det mesta innom vvs.Är med i säkervatten sen flera år tillbaka.Utför arbeten till fasta priser.Ett företag att lita på.

AB Tingstad Rörinstallation

Adress: Marieholmsgatan 15, Göteborg
Telefon: 031255059

Allrör i Göteborg AB

Adress: Altfiolgatan 60, Västra
Telefon: 031494748
Verksamheten inkluderar sprinkler-, isolering- och gasinstallationer, licenssvets och VVS. Verksamhetsområdet sträcker sig från Kungälv till Varberg och arbeten utförs för bland annat privatpersoner, byggfirmor, bostadsrättsföreningar och företag. Företaget är beläget i Västra Frölunda.

Senast inkomna jobb

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Installation av ny diskmaskin

  Göteborg
 • VVS-arbeten / Rördragning

  En toalett som läcker, vet inte om den behöver bytas?

  Göteborg
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byte av termostat i en duschblandare. Termostat finns. Hittar däremot ingenstans där man kan stänga av vattnet

  Göteborg
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Installation av diskmaskin. Det har ej funnits diskmaskin i lägenheten tidigare så kopparrör samt avloppsrör behöver förberedas för påkoppling av diskmaskinen. Slangen för tillflöde av vatten till diskmaskinen är aningen för kort så antingen behöver kopparrören eller slangen till diskmaskinen förlängas.

  Göteborg
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byte av toa stolen samt inkoppling av den nya

  Göteborg
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Vill dra vatten till tvättmaskin i badrummet. Finns en trevägskoppling ovan undertaket, 92cm från hörnet, och det är 162cm från det hörnet till nästa hörn (väggen där tvättmaskinen står) Finns bilder i Google Drive-länk nedan https://drive. google. com/drive/folders/1t52LvT_QVzTLl_M-HnO6O5a63HgMtION?usp=sharing

  Göteborg
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Vi har en toalett som vi stängt av pga läckage men vi skulle behöva få hit en rörmokare till Nedre Fogelbergsgatan 9C som kan hjälpa oss med detta.

  Göteborg

Kommuninformation

Göteborgs kommun är landets andra största kommun med drygt en halv miljon invånare och är belägen på Sveriges västkust. Staden Göteborg anlades på initiativ av Gustav II Adolf och fick sina stadsprivilegier 1621. En stor andel av de industrisysselsatta arbetar inom verkstadsindustrin.