Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med rördragning i Göteborg

VVS-arbeten och rördragning kräver i de allra flesta fallen en yrkesman för att kunna utföra. Vanliga jobb som kräver hjälp av en rörmokare är byte av kopplingar, installation och montering av nya rör, byte av blandare till kök och badrum och mycket mer. Det är klar fördel att anlita yrkesmän inom VVS då det kan bli problem med försäkringsbolag om rör och kopplingar springer läck på grund av jobb som inte är utförda av auktoriserade VVS-firmor.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 275 förfrågningar i Maj 2024

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Henriks Rör AB

Adress: Bolshedens Industriväg 22, Billdal
Telefon: 0705 343635
Ett företag med 4 anställda som utför det mesta innom vvs.Är med i säkervatten sen flera år tillbaka.Utför arbeten till fasta priser.Ett företag att lita på.

AB Tingstad Rörinstallation

Adress: Marieholmsgatan 15, Göteborg
Telefon: 031255059

Allrör i Göteborg AB

Adress: Altfiolgatan 60, Västra
Telefon: 031494748
Verksamheten inkluderar sprinkler-, isolering- och gasinstallationer, licenssvets och VVS. Verksamhetsområdet sträcker sig från Kungälv till Varberg och arbeten utförs för bland annat privatpersoner, byggfirmor, bostadsrättsföreningar och företag. Företaget är beläget i Västra Frölunda.

Senast inkomna jobb

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Hej! Jag behöver hjälp med diverse servicejobb i min villa. Byta en varmvattenberedare, en blandare, ett handfat, några radiatorventiler med termostat, en wc stol och installera en diskmaskin.

  Göteborg
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Flytta betonggjutet köksavlopp två meter bort, samt tillhörande vattenledningar. (flytt av kök) intrång i betongbjällag behövs.

  Göteborg
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Vår Focus-TMV rostfria varmvattenberedare håller inte rätt temperatur. Varmvattnet är åretkommande för lite varmt. Troligen över 20 år gammal.

  Göteborg
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Installera/montera Grohe vattenfelsbrytare i grovkök.

  Göteborg
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Installation av en bänkdiskmaskin. Eventuellt förlängning av slangar.

  Göteborg
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Inspektera och eventuellt byta ut vattenlås/reglage under diskbänken i köket som går till röret ut till altanen/baksidan som används för trädgårdsslangen. Vi vet inte om det är tömt på vatten eller inte och reglaget på kranen för vattenflödet på baksidan behöver också ses över och eventuellt bytas.

  Göteborg
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Kökskranen är ur funktion och ska bytas

  Göteborg

Kommuninformation

Göteborgs kommun är landets andra största kommun med drygt en halv miljon invånare och är belägen på Sveriges västkust. Staden Göteborg anlades på initiativ av Gustav II Adolf och fick sina stadsprivilegier 1621. En stor andel av de industrisysselsatta arbetar inom verkstadsindustrin.