Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med rördragning i Göteborg

VVS-arbeten och rördragning kräver i de allra flesta fallen en yrkesman för att kunna utföra. Vanliga jobb som kräver hjälp av en rörmokare är byte av kopplingar, installation och montering av nya rör, byte av blandare till kök och badrum och mycket mer. Det är klar fördel att anlita yrkesmän inom VVS då det kan bli problem med försäkringsbolag om rör och kopplingar springer läck på grund av jobb som inte är utförda av auktoriserade VVS-firmor.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 317 förfrågningar i November 2022

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Henriks Rör AB

Adress: Bolshedens Industriväg 22, Billdal
Telefon: 0705 343635
Ett företag med 4 anställda som utför det mesta innom vvs.Är med i säkervatten sen flera år tillbaka.Utför arbeten till fasta priser.Ett företag att lita på.

AB Tingstad Rörinstallation

Adress: Marieholmsgatan 15, Göteborg
Telefon: 031255059

Allrör i Göteborg AB

Adress: Altfiolgatan 60, Västra
Telefon: 031494748
Verksamheten inkluderar sprinkler-, isolering- och gasinstallationer, licenssvets och VVS. Verksamhetsområdet sträcker sig från Kungälv till Varberg och arbeten utförs för bland annat privatpersoner, byggfirmor, bostadsrättsföreningar och företag. Företaget är beläget i Västra Frölunda.

Senast inkomna jobb

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Hej! Jag behöver hjälp att installera en nyinköpt tvättmaskin och likaså diskmaskin i en nybyggd lägenhet. Allt är förberett i lägenheten för installation så det handlar enbart om att koppla in dem på ett fackmannamässigt sätt.

  Göteborg
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Installation av en tvättmaskin. Vatten finns draget. Men jag skulle vilja byta ut befintlig kran mot en mindre koppling(ballofix med tvättmaskinsanslutning).

  Göteborg
 • VVS-arbeten / Rördragning

  21 år gammal IFÖ TOALETT läcker vatten ner i toalettskålen

  Göteborg
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byte av ett element entréplan, påkoppling på denna radiator det rördragning/genomgång i bjälklaget till källare. I källaren slinga för nyinstallation av fyra radiatorer i fyra rum. Komplett installation inklusive radiatorer.

  Göteborg
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Hej Jag har ett tvättmaskins rör vars tätskiktet är dåligt lagt och behöver göra om detta. Jag undrar hur mycket skulle detta kosta mig att få den lagad. Tacksam för svar Hatice

  Göteborg
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Jag har ett badrumsskåp med två spottar samt ett handfat med tillhörande underskåp som jag vill ha hjälp med att installera. Det behövs en person som kan dels dra el från överskåpet och dels även installera handfatet och blandaren. Även sätta upp allt på väggen.

  Göteborg
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byte/kontroll av termostater på 4 radiatorer.

  Göteborg

Kommuninformation

Göteborgs kommun är landets andra största kommun med drygt en halv miljon invånare och är belägen på Sveriges västkust. Staden Göteborg anlades på initiativ av Gustav II Adolf och fick sina stadsprivilegier 1621. En stor andel av de industrisysselsatta arbetar inom verkstadsindustrin.