Register

GRATIS TJÄNST

Få hjälp med VVS-arbeten i Norrköping

VVS-arbeten och rördragning kräver i de allra flesta fallen en yrkesman för att kunna utföra. Vanliga jobb som kräver hjälp av en rörmokare är byte av kopplingar, installation och montering av nya rör, byte av blandare till kök och badrum och mycket mer. Det är klar fördel att anlita yrkesmän inom VVS då det kan bli problem med försäkringsbolag om rör och kopplingar springer läck på grund av jobb som inte är utförda av auktoriserade VVS-firmor.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 214 förfrågningar i Februari 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

BG:s Gas o VVS Service AB

Adress: Kiselgatan 31, Norrköping
Telefon: 011105724

Bravida Sverige AB, div Nord

Adress: Koppargatan 15, Norrköping
Telefon: 011213000
Företaget har kontor i hela Skandinavien och erbjuder service och installation inom teknik, el, vvs och ventilation. Kunder inkluderar företag, privatpersoner, industrier, bostadsbolag och kommuner och landsting. Företaget har helentreprenad, från design till slutskede.

Niklas Wirro Montage och reparationer AB

Adress: Isnäs Sjögläntan, Vikbolandet
Telefon: 0708733556

Senast inkomna jobb

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Få hjälp med att ta bort/plugga igen ett element. Har godkännande ifrån föreningen.

  Norrköping
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byte av spolventil/Westerberg) Jag har en ny

  Norrköping
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Hej, vi vill förbereda för diskmaskin. Bor i en HR och vet att det endast har funnits en bänkmaskin. Förmodar att det mesta behöver fixas för att kunna sätta in en diskmaskin.

  Norrköping
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Inkoppling vatten avlopp till diskmaskin, inkoppling av blandare och avlopp till diskho. På ikea finns en elektrisk automatisk avstängning av vatten som heter (knycklan) den vill vi även ha installerad då det inte finns vred för det på blandaren. Vatten finns framdraget (befintlig) (dock är plaströret inte skyddad med utanpåliggande rörskydd om det är ett måste.

  Norrköping
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Reparation eller byte läckande vattenkran.

  Norrköping
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byte av vattenomkastare (redan inköpt efter kontakt med FMMattsson) till Ebro takdusch från FM Mattsson enligt monteringsanvisning från FM Mattssons webbplats.

  Norrköping
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Det bubblar i avloppet i köket med jämna mellanrum, ofta dagligen. Det händer även att vatten pressas upp och fyller diskhon. Det rinner inte segt när man spolar, men bubblandet är extra störande när vi är hemma så pass ofta som nu för tiden.

  Norrköping

Kommuninformation

Norrköping kommun är belägen i Östergötland och är en av Sveriges största kommuner med ca 128000 invånare. Det finns skärgård och mycket sjöar samt barrskog i området. Näringslivet är brett spektrum av branscher men den största är industrinäringen.