Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med rördragning i Malmö

VVS-arbeten och rördragning kräver i de allra flesta fallen en yrkesman för att kunna utföra. Vanliga jobb som kräver hjälp av en rörmokare är byte av kopplingar, installation och montering av nya rör, byte av blandare till kök och badrum och mycket mer. Det är klar fördel att anlita yrkesmän inom VVS då det kan bli problem med försäkringsbolag om rör och kopplingar springer läck på grund av jobb som inte är utförda av auktoriserade VVS-firmor.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 317 förfrågningar i November 2022

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

AB Olas VVS

Adress: Spånehusvägen 97, Malmö
Telefon: 0765765005
All VVS Utföres! Stort som litet uppdrag utföres även monteringsarbete. ROT-avdrag direkt på fakturan. Lämnar gärna pris på uppdrag givetvis kostnadsfritt!!! Besök gärna vår hemsida för mer info. www.olasvvs.com

AB Arildssons Rör

Adress: Flygplansgatan 15, Malmö
Telefon: 040228500
Företaget antar uppdrag inom all sorts VVS entreprenad och installation, licens- och orbitalsvetsning, service och underhåll och process- och industriinstallationer. Även verkstad för förkonstruering. Verksamheten vänder sig till privatpersoner, bygg- och bostadsbolag, kommun, kraftverk och företag. Huvudkontoret är beläget i Malmö, men kontor finns även i Ladskrona och Kävlinge/Lund/Löddeköpinge.

AB I3AHCO Service

Adress: Stenyxegatan 24, Malmö
Telefon: 040365180
Företaget arbetar främst med ventilation och då mest med bostadsventilation, till exempel spiskåpor, till- och frånluftsaggregat och ventilationsaggregat. Har även försäljning av reservdelar. Företaget är beläget i Fosie industriområde.

Senast inkomna jobb

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Jag har en kran som har gått sönder dvs. rinner konstant i badrummet.

  Malmö
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Behöver plugga vattnet innan renovering av kök och efter behöver jag sätta in en diskmaskin samt kran (det har inte funnits någon diskmaskin där tidigare).

  Malmö
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Det droppar vatten under handfatet i badrummet. Har försökt undersöka men vet inte var felet ligger. Behöver någon som tittar på det och åtgärdar.

  Malmö
 • VVS-arbeten / Rördragning

  I have a CtC eco air/heater which is ggivingan error on it and not heating propperly, my heaters upstairs also are not heating well (even at max settings they barely give off heat) I have newer heaters and also old heaters. The water of my showers also seems to have low water pressure and the heating of it cools down really fast. (I'm not native Swedish, I have very very very basic knowledge of the Swedish language and if possible would prefer to communicate in English. )

  Malmö
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Renovering vask kök, där det uppstått läckage från rör.

  Malmö
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Anlägga toalett i källaren med handfat ska kopplas in avlopp på vatten

  Malmö
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Jag har sex element av äldre modell, vattenburna, i en trerumslägenhet i en bostadsrättsförening. Och reglagen har fastnat på tre-fyra av dem och jag får heller inte till luftningen på flera av dem. Så jag behöver få ordning på luftningen men även få loss de tröga reglagen och ev även byta dessa till någon modernare variant - om det är möjligt.

  Malmö

Kommuninformation

Malmö kommun som ligger i Öresundsregionen i Skåne har ca 286000 invånare och är en Sveriges största kommuner. Flest anställda finns inom områdena handel,kommunikatio och finans då service- och tjänstesektorerna näringslivet. Bla finns här Turning Torso som ett av de högsta bostadshusen i Europa med sina 190 m i höjd.