Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med rördragning i Malmö

VVS-arbeten och rördragning kräver i de allra flesta fallen en yrkesman för att kunna utföra. Vanliga jobb som kräver hjälp av en rörmokare är byte av kopplingar, installation och montering av nya rör, byte av blandare till kök och badrum och mycket mer. Det är klar fördel att anlita yrkesmän inom VVS då det kan bli problem med försäkringsbolag om rör och kopplingar springer läck på grund av jobb som inte är utförda av auktoriserade VVS-firmor.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 210 förfrågningar i December 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

AB Olas VVS

Adress: Spånehusvägen 97, Malmö
Telefon: 0765765005
All VVS Utföres! Stort som litet uppdrag utföres även monteringsarbete. ROT-avdrag direkt på fakturan. Lämnar gärna pris på uppdrag givetvis kostnadsfritt!!! Besök gärna vår hemsida för mer info. www.olasvvs.com

AB Arildssons Rör

Adress: Flygplansgatan 15, Malmö
Telefon: 040228500
Företaget antar uppdrag inom all sorts VVS entreprenad och installation, licens- och orbitalsvetsning, service och underhåll och process- och industriinstallationer. Även verkstad för förkonstruering. Verksamheten vänder sig till privatpersoner, bygg- och bostadsbolag, kommun, kraftverk och företag. Huvudkontoret är beläget i Malmö, men kontor finns även i Ladskrona och Kävlinge/Lund/Löddeköpinge.

AB I3AHCO Service

Adress: Stenyxegatan 24, Malmö
Telefon: 040365180
Företaget arbetar främst med ventilation och då mest med bostadsventilation, till exempel spiskåpor, till- och frånluftsaggregat och ventilationsaggregat. Har även försäljning av reservdelar. Företaget är beläget i Fosie industriområde.

Senast inkomna jobb

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Väldigt dåligt tryck på varmvattnet i duschen. Kommer nästen inget vatten.

  Malmö
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Jag vill ha nya rör med ett väl fungerande vattenlås från mitt tvättställ ner till golv. Jag vill inte att rören ska gå rakt för då är vattenlåsen jättedåliga. Jag vill att rören ska dras så att jag åtminstone kan ha ett punglås.

  Malmö
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byte av duschset inkl blandare, samt byte av tvättställsblandare

  Malmö
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Det har blivit en liten läcka på ett 1,20 m långt avloppsrör från köket och några rostfläckar på ett böjt rör som går upp i taket till köksvasken , rören är i källaren

  Malmö
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Stopp i diskhon och avloppet behöver därför rensas

  Malmö
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Vi ska bytta toastolen i gästtoaletten. Rören som kommer till toastolen har inte kran för att stänga och arbeta med den då denna byggdes 1970. Vi behöver stänga vattnet i källare och proppa röret i lgh och tar bort toastolen.

  Malmö
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byte av vattentätare. Mätarkonsol saknas där mätaren ska sättas upp. Ventilerna vid mätaren behöver kollas och ev bytas.

  Malmö

Kommuninformation

Malmö kommun som ligger i Öresundsregionen i Skåne har ca 286000 invånare och är en Sveriges största kommuner. Flest anställda finns inom områdena handel,kommunikatio och finans då service- och tjänstesektorerna näringslivet. Bla finns här Turning Torso som ett av de högsta bostadshusen i Europa med sina 190 m i höjd.