Register

GRATIS TJÄNST

Få hjälp med VVS-arbeten i Malmö

VVS-arbeten och rördragning kräver i de allra flesta fallen en yrkesman för att kunna utföra. Vanliga jobb som kräver hjälp av en rörmokare är byte av kopplingar, installation och montering av nya rör, byte av blandare till kök och badrum och mycket mer. Det är klar fördel att anlita yrkesmän inom VVS då det kan bli problem med försäkringsbolag om rör och kopplingar springer läck på grund av jobb som inte är utförda av auktoriserade VVS-firmor.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 622 förfrågningar i Maj 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

AB Olas VVS

Adress: Spånehusvägen 97, Malmö
Telefon: 0765765005
All VVS Utföres! Stort som litet uppdrag utföres även monteringsarbete. ROT-avdrag direkt på fakturan. Lämnar gärna pris på uppdrag givetvis kostnadsfritt!!! Besök gärna vår hemsida för mer info. www.olasvvs.com

AB Arildssons Rör

Adress: Flygplansgatan 15, Malmö
Telefon: 040228500
Företaget antar uppdrag inom all sorts VVS entreprenad och installation, licens- och orbitalsvetsning, service och underhåll och process- och industriinstallationer. Även verkstad för förkonstruering. Verksamheten vänder sig till privatpersoner, bygg- och bostadsbolag, kommun, kraftverk och företag. Huvudkontoret är beläget i Malmö, men kontor finns även i Ladskrona och Kävlinge/Lund/Löddeköpinge.

AB I3AHCO Service

Adress: Stenyxegatan 24, Malmö
Telefon: 040365180
Företaget arbetar främst med ventilation och då mest med bostadsventilation, till exempel spiskåpor, till- och frånluftsaggregat och ventilationsaggregat. Har även försäljning av reservdelar. Företaget är beläget i Fosie industriområde.

Senast inkomna jobb

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Objekten är en kolonistuga. Skarvning / rördragning ut i från två befintliga rör. Befintligt rör 1 är inlopp av kallvatten.

  Malmö
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Hej! Jag skulle behöva hjälp med att byta äldre rör under vask samt sätta vattenlås och förbereda för diskmaskin.

  Malmö
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Badrum renoverar och rör bytas i Malmö

  Malmö
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byte av läckande vattenutkastare.

  Malmö
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Behöver nya rör med avstängare i badrummet. Från inkommande rör är det cirka 1,5 meter till toaletten, däremellan finns även vasken. Åt andra hållet är badkarskranen cirka 70 cm.

  Malmö
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Läcker ur avloppsrör köksvask. Sannolikt packning.

  Malmö
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Jag vill sätta en vatten blandare nära toalettstol.

  Malmö

Kommuninformation

Malmö kommun som ligger i Öresundsregionen i Skåne har ca 286000 invånare och är en Sveriges största kommuner. Flest anställda finns inom områdena handel,kommunikatio och finans då service- och tjänstesektorerna näringslivet. Bla finns här Turning Torso som ett av de högsta bostadshusen i Europa med sina 190 m i höjd.