Register

GRATIS TJÄNST

Få hjälp med VVS-arbeten i Linköping

VVS-arbeten och rördragning kräver i de allra flesta fallen en yrkesman för att kunna utföra. Vanliga jobb som kräver hjälp av en rörmokare är byte av kopplingar, installation och montering av nya rör, byte av blandare till kök och badrum och mycket mer. Det är klar fördel att anlita yrkesmän inom VVS då det kan bli problem med försäkringsbolag om rör och kopplingar springer läck på grund av jobb som inte är utförda av auktoriserade VVS-firmor.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 823 förfrågningar i September 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Rörmokare Linköping

Adress: ,
Telefon: 0105513060

YIT Sverige AB

Adress: Dvärggatan 4, Linköping
Telefon: 013-373236
Vi utför rör, el och ventilationsarbete.

Bravida Sverige AB

Adress: Attorpsgatan 19A, Linköping
Telefon: 013250100
Företaget har kontor i hela Skandinavien och erbjuder service och installation inom teknik, el, vvs och ventilation. Kunder inkluderar företag, privatpersoner, industrier, bostadsbolag och kommuner och landsting. Företaget har helentreprenad, från design till slutskede.

Senast inkomna jobb

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Installation av fjärrvärmecentral.

  Linköping
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byta toalettstol och byta fjärrvärmeelement.

  Linköping
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Hej ! Har problem med att handfat på toan vattnet rinner inte undan. Har provat att ta lös alla delar och verkar inte vara stopp i dem

  Linköping
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Det verkar som ett skadat vattenlås vid diskbänk. Vatten går över från ena diskhon till den andra och rinner ur långsamt. Vredet på kranen har ingen verkan.

  Linköping
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byte av vattenmätare i villa. Vi har en s. k Champagneventil av typen LK580 som inte längre är godkänd av säkerhetsskäl. Arbetet består av att byta ventil ,ev byta konsol ( finns en ny ) och montera ny vattenmätare som Tekniska Verken i Linköping tillhandahåller.

  Linköping
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Tekniska Verken ska byta vattenmätare hos oss och i vår dotters hus. Vi behöver en rörmokare till att sätta upp mätarkonsoler i de två husen som är parhus. I det ena huset behöver även en manometer till värmesystemet bytas ut.

  Linköping
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Jag har en läcka i mitt kök. Det droppar inte synligt från någonstans men kommer ut vatten under listen under diskbänk/diskmaskin. Skulle behöva hjälp med att lokalisera läckan, åtgärda och se så att golvet inte tagit skada.

  Linköping

Kommuninformation

Linköping är Sveriges femte största kommun med ca 142000 invånare. Modern livsmedelsindustri samt högteknologisk forskning och utveckling är viktiga profilområden för Linköping. Viktigt för kommunen är samarbetet mellan näringslivet och universitetet.