Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med rördragning i Linköping

VVS-arbeten och rördragning kräver i de allra flesta fallen en yrkesman för att kunna utföra. Vanliga jobb som kräver hjälp av en rörmokare är byte av kopplingar, installation och montering av nya rör, byte av blandare till kök och badrum och mycket mer. Det är klar fördel att anlita yrkesmän inom VVS då det kan bli problem med försäkringsbolag om rör och kopplingar springer läck på grund av jobb som inte är utförda av auktoriserade VVS-firmor.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 277 förfrågningar i April 2022

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Rörmokare Linköping

Adress: ,
Telefon: 0105513060

YIT Sverige AB

Adress: Dvärggatan 4, Linköping
Telefon: 013-373236
Vi utför rör, el och ventilationsarbete.

Bravida Sverige AB

Adress: Attorpsgatan 19A, Linköping
Telefon: 013250100
Företaget har kontor i hela Skandinavien och erbjuder service och installation inom teknik, el, vvs och ventilation. Kunder inkluderar företag, privatpersoner, industrier, bostadsbolag och kommuner och landsting. Företaget har helentreprenad, från design till slutskede.

Senast inkomna jobb

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Laga rör ett litet läckage på rör under handfat, kolla över vattenkoppling till kolonistuga. Kolla att rören är okej under diskbänk.

  Linköping
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Hej, Skulle behöva hjälp med laga/byta vår rinnande kran i badkaret, det rinner inre konturneligt utan när man ska duscha går det inte att få vara från duchhuvudet utan rinner i badkranen med. Vidare undrar vi även vad det Skulle kosta att dra för en diskmaskin?

  Linköping
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Linköpings kommun ska byta vattenmätare den 25 april. Kranarna före och efter mätaren behöver bytas.

  Linköping
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byte av hydroforpump i djupborrad brunn i Hultekil, Boxholms Kommun

  Linköping
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Hej Behöver assistans med installation av konsol/väggfäste för vår vattenmätare. Tekniska Verken ska installera en digital vattenmätare, men innan de gör det så måste en konsul sättas på plats (som jag hämtat hos Tekniska Verken). Vi vill helst att detta görs senast i juni månad 2022.

  Linköping
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byte av kökskran. Kranen sitter på en diskbänk och bytet tar nog mindre än en timme för van rörmokare. Det är ok om offerten bara specificerar timpris och milkostnad, om rörfirman är osäker på tidsåtgången.

  Linköping
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byte av kökskran till modernare modell. Kökskranen sitter på diskbänken och jag tror att bytet går snabbt för en van rörmokare. Om man har svårt att bedöma tidsåtgång är det ok om offerten bara specificerar timkostnad och ev.

  Linköping

Kommuninformation

Linköping är Sveriges femte största kommun med ca 142000 invånare. Modern livsmedelsindustri samt högteknologisk forskning och utveckling är viktiga profilområden för Linköping. Viktigt för kommunen är samarbetet mellan näringslivet och universitetet.