Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med rördragning i Linköping

VVS-arbeten och rördragning kräver i de allra flesta fallen en yrkesman för att kunna utföra. Vanliga jobb som kräver hjälp av en rörmokare är byte av kopplingar, installation och montering av nya rör, byte av blandare till kök och badrum och mycket mer. Det är klar fördel att anlita yrkesmän inom VVS då det kan bli problem med försäkringsbolag om rör och kopplingar springer läck på grund av jobb som inte är utförda av auktoriserade VVS-firmor.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 651 förfrågningar i Augusti 2022

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Rörmokare Linköping

Adress: ,
Telefon: 0105513060

YIT Sverige AB

Adress: Dvärggatan 4, Linköping
Telefon: 013-373236
Vi utför rör, el och ventilationsarbete.

Bravida Sverige AB

Adress: Attorpsgatan 19A, Linköping
Telefon: 013250100
Företaget har kontor i hela Skandinavien och erbjuder service och installation inom teknik, el, vvs och ventilation. Kunder inkluderar företag, privatpersoner, industrier, bostadsbolag och kommuner och landsting. Företaget har helentreprenad, från design till slutskede.

Senast inkomna jobb

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Hej, jag skulle behöva hjälp med att ta bort 2 stycken gamla trötta "järnbrunnar" i källaren och montera mer moderna och säkra istället, samt byta ut 2 stycken huvudkranar (vattnet in i huset) till kul-ventil-modell.

  Linköping
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Vi behöver hjälp med byte av 9 st termostater på radiatorer (vattenburen) dom är inte bytta sedan de installerades 1986.

  Linköping
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Tekniska verken vill byta vattenmätare, men innan det behöver det monteras en mätarkonsol. Vi har själva mätarkonsolen, men behöver hjälpa att montera den. OBS!

  Linköping
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Renoverar lägenhet och vill ta bort radiator/element i hall. Enl. Brf går radiator i hall inte på samma ledningar som övriga element lägenheten så den är tillåten att ta bort.

  Linköping
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Hej! Tekniska verken i Linköping vill byta ut vattenmätaren i min villa och inför detta behöver en tillhandahållen ny väggkonsol monteras till den nuvarande mätaren. Behövs distanser till väggen bakom för att den ska passa in.

  Linköping
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Droppande enhandsblandare i köket ! Reparation eller byte

  Linköping
 • VVS-arbeten / Rördragning

  OBS:Arbetet behöver utföras mellan 5/11 och 10/11 2022. Kök:

  Linköping

Kommuninformation

Linköping är Sveriges femte största kommun med ca 142000 invånare. Modern livsmedelsindustri samt högteknologisk forskning och utveckling är viktiga profilområden för Linköping. Viktigt för kommunen är samarbetet mellan näringslivet och universitetet.