Register

GRATIS TJÄNST

Få hjälp med VVS-arbeten i Linköping

VVS-arbeten och rördragning kräver i de allra flesta fallen en yrkesman för att kunna utföra. Vanliga jobb som kräver hjälp av en rörmokare är byte av kopplingar, installation och montering av nya rör, byte av blandare till kök och badrum och mycket mer. Det är klar fördel att anlita yrkesmän inom VVS då det kan bli problem med försäkringsbolag om rör och kopplingar springer läck på grund av jobb som inte är utförda av auktoriserade VVS-firmor.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 026 förfrågningar i Juli 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Rörmokare Linköping

Adress: ,
Telefon: 0105513060

YIT Sverige AB

Adress: Dvärggatan 4, Linköping
Telefon: 013-373236
Vi utför rör, el och ventilationsarbete.

Bravida Sverige AB

Adress: Attorpsgatan 19A, Linköping
Telefon: 013250100
Företaget har kontor i hela Skandinavien och erbjuder service och installation inom teknik, el, vvs och ventilation. Kunder inkluderar företag, privatpersoner, industrier, bostadsbolag och kommuner och landsting. Företaget har helentreprenad, från design till slutskede.

Senast inkomna jobb

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Kontrollera avlopp i tvättstugan i källare. Utbyta två golvbrunn i samma rum.

  Linköping
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byta toalett och göra om badkar till dusch, genom att byta ut kranen och flytta upp kranen högre på väggen utanför kaklet (kaklet ska inte bytas). Skulle gärna ha kostnadsförslag på både om toalette ska bytas och inte. Skulle behöva ha arbetet gjorde fredagen den 13:de augusti, eller måndagen den 16:de augusti eller helgen vecka 32.

  Linköping
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Flytta badkars kran uppåt på väggen så jag kan göra om mitt badkar till en dusch. Eventuellt också montera en ny toalett. Skulle gärna ha kostförslag på både om toalettmonteringen inkluderas och inte.

  Linköping
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Behöver hjälp med inkoppling av fjärrvärme till pool, installation av poolutrustning, framdragning av två utkastare(varmt och kallt)

  Linköping
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Dra fram Vatten och avlopp i nybyggt badrum samt till kök. Från inkommande rör till plats där de ska vara i trossbotten så att golven går att bygga igen.

  Linköping
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Mindre läcka, blött i en låda under diskhon efter visst arbete med att få bättre fart på flödet. Hittar inte var vattnet kommer ifrån ,men har hänt nu 2 ggr på kort tid. Har varit möss i området i höstas, kanske något sönder bitet. . .

  Linköping
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Inkoppling av bänkdiskmaskin så billigt som möjligt kan sträcka mig till2000 kr

  Linköping

Kommuninformation

Linköping är Sveriges femte största kommun med ca 142000 invånare. Modern livsmedelsindustri samt högteknologisk forskning och utveckling är viktiga profilområden för Linköping. Viktigt för kommunen är samarbetet mellan näringslivet och universitetet.