Register

GRATIS TJÄNST

Få hjälp med VVS-arbeten

VVS-arbeten och rördragning kräver i de allra flesta fallen en yrkesman för att kunna utföra. Vanliga jobb som kräver hjälp av en rörmokare är byte av kopplingar, installation och montering av nya rör, byte av blandare till kök och badrum och mycket mer. Det är klar fördel att anlita yrkesmän inom VVS då det kan bli problem med försäkringsbolag om rör och kopplingar springer läck på grund av jobb som inte är utförda av auktoriserade VVS-firmor.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 059 förfrågningar i Maj 2024

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

VVS arbeten & rördragning - välj stad

Några utvalda företag

Anders Erikssons VVS AB

Adress: Box 284, Karlshamn
Telefon: 045450770
Företaget etablerades 1992 och utför bland annat reparationer, renoveringar och nyinstallationer inom VVS och värmesystem. Kontoret ligger i Asarum, och verksamheten täcker Karlshamn med omnejd. Arbeten utförs på större som mindre fastigheter och för både företag och privatpersoner.

Brorssons VVS-Service AB

Adress: Vittskövlevägen 33, Mörrum
Telefon: 0454329146
Företaget utför arbeten för både privatpersoner och företag och verksamheten inkluderar nyinstallationer, entreprenadarbeten, service och reparationer. Arbetar bland annat med vattenrening, golvvärme, ved- och pelletsvärme och badrum och kök. Verksamhetsområdet är Blekinge och norra Skåne, med huvudkontoret i Mörrum.

Henriks Rör AB

Adress: Bolshedens Industriväg 22, Billdal
Telefon: 0705 343635
Ett företag med 4 anställda som utför det mesta innom vvs.Är med i säkervatten sen flera år tillbaka.Utför arbeten till fasta priser.Ett företag att lita på.

J. Mattssons VVS AB

Adress: Pilvägen 14, Karlshamn
Telefon: 045417712
Familjeföretag med kontor i stadsdelen Rosenkällan. Företaget arbetar inom bland annat värmepumpar och -pannor, badrumsrenovering och licenssvets. Verksamheten täcker Karlshamn med närområden och både privatpersoner och företag.

Radiator VVS AB

Adress: Fyrisvallsgatan 22, Uppsala
Telefon: 018134444
Företaget har kontor på åtta orter i Sverige, men även kontor i Norge och två dotterbolag. Verksamheten inkluderar uppdrag inom vatten, värme, avlopp, kyla och gas i mellersta Sverige. Dessutom utförs installationer av industrirör.

Senast inkomna jobb

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Vi letar efter nån som kan installera vår ny varmvattenberedare och just nu söker vi också en ny elpanna (vår gamla är jätte gammal och förbrukar mycket el så vi vill byta ut systemet mot nya vattenberedaren och elpannan). Vi är bofast i Nederländerna men bor delvis i vårt hus i Jokkmokk.

  Jokkmokk
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Toalettcisternen håller inte tätt, det läcker in i toalettskålen hela tiden.

  Stockholm
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Dra rör från brunn/källa till boningshus,(om möjligt). . . .

  Smedjebacken
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Installera golvbrun och vattentillförsel/utlopp för tvättmaskin

  Tjörn
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Inkoppling varmvattenberedare. Dragning av vattenledningar till handfat och dusch samt diskho. Även inkoppling på avloppsrör från golvbrunn, handfat och dusch.

  Norrtälje
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Har haft ’frysskador’ på rör i sommarstuga. Tre stycken identifierade läckor/problem. 1.

  Katrineholm
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Lägga nya vattenledningsrör då dom är för gamla. Det är grävning och installation av rören från tomtgränsen in till hus.

  Leksand