Register

GRATIS TJÄNST

Få hjälp med VVS-arbeten

VVS-arbeten och rördragning kräver i de allra flesta fallen en yrkesman för att kunna utföra. Vanliga jobb som kräver hjälp av en rörmokare är byte av kopplingar, installation och montering av nya rör, byte av blandare till kök och badrum och mycket mer. Det är klar fördel att anlita yrkesmän inom VVS då det kan bli problem med försäkringsbolag om rör och kopplingar springer läck på grund av jobb som inte är utförda av auktoriserade VVS-firmor.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 706 förfrågningar i Juli 2020

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Anders Erikssons VVS AB

Adress: Box 284, Karlshamn
Telefon: 045450770
Företaget etablerades 1992 och utför bland annat reparationer, renoveringar och nyinstallationer inom VVS och värmesystem. Kontoret ligger i Asarum, och verksamheten täcker Karlshamn med omnejd. Arbeten utförs på större som mindre fastigheter och för både företag och privatpersoner.

Brorssons VVS-Service AB

Adress: Vittskövlevägen 33, Mörrum
Telefon: 0454329146
Företaget utför arbeten för både privatpersoner och företag och verksamheten inkluderar nyinstallationer, entreprenadarbeten, service och reparationer. Arbetar bland annat med vattenrening, golvvärme, ved- och pelletsvärme och badrum och kök. Verksamhetsområdet är Blekinge och norra Skåne, med huvudkontoret i Mörrum.

Henriks Rör AB

Adress: Bolshedens Industriväg 22, Billdal
Telefon: 0705 343635
Ett företag med 4 anställda som utför det mesta innom vvs.Är med i säkervatten sen flera år tillbaka.Utför arbeten till fasta priser.Ett företag att lita på.

J. Mattssons VVS AB

Adress: Pilvägen 14, Karlshamn
Telefon: 045417712
Familjeföretag med kontor i stadsdelen Rosenkällan. Företaget arbetar inom bland annat värmepumpar och -pannor, badrumsrenovering och licenssvets. Verksamheten täcker Karlshamn med närområden och både privatpersoner och företag.

Radiator VVS AB

Adress: Fyrisvallsgatan 22, Uppsala
Telefon: 018134444
Företaget har kontor på åtta orter i Sverige, men även kontor i Norge och två dotterbolag. Verksamheten inkluderar uppdrag inom vatten, värme, avlopp, kyla och gas i mellersta Sverige. Dessutom utförs installationer av industrirör.

Senast inkomna jobb

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Jag behöver hjälp med:Borttagning av befintlig golvtoalett och befintlig tvättställskommod (vägg). Montering av ny toalettstol (Bauhaus) samt ny kommod (Ikea).

  Sigtuna
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Installation av ny samt bortforsling av gammal varmvattenberedare. Tror det räcker med en på 55 liter. Har ej koll på vattenkvaliteten så vet ej om rostfri eller emaljerad är bäst.

  Mark
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Duschen i kollonistugans badrum saknar blandare. Just mu endast två rör som sticker ut från väggen från en monteringsplatta. Mått mellan rören ca165 mm (cc).

  Malmö
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Ett rör som ska gå till tvättmaskin, diskmaskin och vattenblandare. Och även avloppet på dessa, allt ligger i köket.

  Årjäng
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Vattenblandaren i duschkabin är trasig, kan ej få vatten under ca 38 grader. Går ej att vrida varmvattenvredet till kallt, utan fastnar kring spärren runt 38 grader, även om spärren trycks ner. Oklart om hela blandaren behöver bytas eller om det bara är en spärr som har fastnat.

  Helsingborg
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Vi vill installera en vattenblandare (kran) på utsidan så vi kan vattna blommorna.

  Göteborg
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byte till kallvattenanslutning för vattenanslutning till diskmaskin, får ej vara varmvatten som idag.

  Sundbyberg