Register

GRATIS TJÄNST

Byta stammar i Uppsala

Ett stambyte är ett omfattande projekt som förutom byte av avlopps och vattenrör ofta omfattar våtrumsrenovering.  Det tar normalt flera veckor att utföra en normal stamrenovering. Är det i ett flerfamiljhus stambytet sker blir det ofta tyvärr stor påverkan på hyresgästerna så bra planering med en detaljerad tidplan är A och O för att mildra det eventuella obehaget för de boeende. Vanliga arbetsmoment i ett stambyte är bilning i golv och på väggar, rivning av de gamla rören, montering av nya rörsystem. När du skall handla upp ett stambyte i exempelvis ett bostadshus är det viktigt att du väljer en rörfirma med tidigare erfarenhet av stambyten då det som tidigare sagt är omfattande rörarbeten som skall utföras. Stambyten görs oftast av rörmokare.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 059 förfrågningar i April 2024

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Huurre Panel AB

Adress: Box 15005, UPPSALA
Telefon: 0187805100

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Mälarmontören i Uppland AB

Adress: Lidnersgatan 8, UPPSALA
Telefon: 018322880

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Uppsala Golv & Badrum AB

Adress: Box 2057, UPPSALA
Telefon: 018101640

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Stambyte

  Byte av avloppsrör/stammar i villa från 1968. Rören går i källare (betonggolv) till dusch/bastu, tvättstuga samt toalett. Uppskattningsvis 10-15 meter rör.

  Uppsala
 • Stambyte

  Jag undersöker och samlar in offerter för ett stambyte av ett hus med källare i Björklinge (Uppsala). Huset är byggt 1965 och det är gjutjärn i stammen. Stamledningens längs till tomtgräns är ca 30m.

  Uppsala
 • Stambyte

  Jag undersöker och samlar in offerter för ett stambyte av ett hus med källare i Björklinge. Huset är byggt 1965 och det är gjutjärn i stammen. Stamledningens längs till tomtgräns är ca 30m.

  Uppsala
 • Stambyte

  Två badrum - ena ovanför det andra - stambyte behövs i båda - Lägenhet i Bostadrsrättsförening;Dirigenten, Gottsunda Dirigentvägen 177, 92 kvadratmeter 1 badkar, 1 handfat, 1 wc (andra våningen) 1 handfat, 1 wc (bottenvåningen)

  Uppsala
 • Stambyte

  Hej Äldre villa med källare och avlopp från 1956 ??Rören:Gjutjärn.

  Uppsala
 • Stambyte

  Vi har precis spolat och filmat alla våra avlopp och stammar i vår villa. Omdömet från firman var att övervåningens rör och avlopp är fräsha men att stammen som löper under källarens platta är dålig, den är ett 50 år gamamlt gjutjärnsrör med korta förgreningar i järn som är kraftigt rostangripet. Både stam och förgreningar.

  Uppsala
 • Stambyte

  Vi har i just spolat och filmat alla våra rör och avloppp i huset. Det visade sig att huvudlednignen udner husgrunden i källaren är ett 49 år gammalt gjutjärnsrör med kraftigt rostangrepp, även förgreningarna mot anslutande rör från övervåningen är i gjutjärn. Alla rör och lednignar ned till huvudlednignen bedömdes dock vara av plast i gott skick.

  Uppsala

Kommuninformation

Uppsala kommun är en folkrik kommun vid mälaren i Uppland som har ca 190700 invånare. Inom näringslivet dominerar tjänstesektorn med många IT-företag men det finns många företag representerade inom andra branscher också. Uppsala är nordens äldsta universitetsstad.