Register

GRATIS TJÄNST

Byta stammar i Helsingborg

Ett stambyte är ett omfattande projekt som förutom byte av avlopps och vattenrör ofta omfattar våtrumsrenovering.  Det tar normalt flera veckor att utföra en normal stamrenovering. Är det i ett flerfamiljhus stambytet sker blir det ofta tyvärr stor påverkan på hyresgästerna så bra planering med en detaljerad tidplan är A och O för att mildra det eventuella obehaget för de boeende. Vanliga arbetsmoment i ett stambyte är bilning i golv och på väggar, rivning av de gamla rören, montering av nya rörsystem. När du skall handla upp ett stambyte i exempelvis ett bostadshus är det viktigt att du väljer en rörfirma med tidigare erfarenhet av stambyten då det som tidigare sagt är omfattande rörarbeten som skall utföras. Stambyten görs oftast av rörmokare.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 275 förfrågningar i Maj 2024

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

BMD-bygg

Adress: Gultarpsvägen 121, Vallåkra
Telefon: 0733-745 945
Bmd-bygg är ett litet familjeföretag med renovering och ombyggnad som specialitet. Vi lyssnar på våra kunder och kommer med bra och enkla lösningar, våra kunder ska vara nöjda!

Hbg Undertak AB

Adress: Piongatan 21, HELSINGBORG
Telefon: 0733852279

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Archdale Sweden AB

Adress: Strandbadsvägen 19A, HELSINGBORG
Telefon: 042216650

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Stambyte

  Vill byta en kran i govkök Måste det till special verktyg för att ossa den gamla kranen som sitter väldigt fast . Hur mycket kostar ett byte av en kran NyaKranen har jag

  Helsingborg
 • Stambyte

  Brf Staren 14, Olympia Helsingborg önskar komma i kontakt med företag som kan erbjuda en totalentreprenad för ett stambyte och gärna en offert Vår brf består av 6lgh fördelade på 3 plan+ källare. 2 vertikala avlopps stammar som ligger i schakt.

  Helsingborg
 • Gods och Palltransport

  Hämta 7 pallar marksten i Höganäs och transportera dom till Helsingborg

  Helsingborg
 • Stambyte

  2 saker:1) Det verkar inte finnas någon huvud vattenbrytare (master tap?) för vatten som kommer in i huset . Om det finns vill vi ha hjälp att hitta det , om det finns inte skulle vi vilja en installerad .

  Helsingborg
 • Stambyte

  Installera Aquatron 4x200 modell med uv/fosforfilter. Stambyte / nya avlopp till nytt badrum. Har ett begagnat Aquatron 4x200 med uv filter redan oinstallerat.

  Helsingborg
 • Stambyte

  Hej! Jag vet inte om detta kallas stambyte. Men det är inkommande vattnet från kommunen som inte går att stänga av!

  Helsingborg

Kommuninformation

Helsingborgs kommun i Skåne är belägen vid havet vid Öresund och har ca 126500 invånare. Näringslivet är mångfacetterat, men tyngdpunkten ligger på logistik, IT, livsmedel samt läkemedel och hälsa.