Register

GRATIS TJÄNST

Byta stammar i Malmö

Ett stambyte är ett omfattande projekt som förutom byte av avlopps och vattenrör ofta omfattar våtrumsrenovering.  Det tar normalt flera veckor att utföra en normal stamrenovering. Är det i ett flerfamiljhus stambytet sker blir det ofta tyvärr stor påverkan på hyresgästerna så bra planering med en detaljerad tidplan är A och O för att mildra det eventuella obehaget för de boeende. Vanliga arbetsmoment i ett stambyte är bilning i golv och på väggar, rivning av de gamla rören, montering av nya rörsystem. När du skall handla upp ett stambyte i exempelvis ett bostadshus är det viktigt att du väljer en rörfirma med tidigare erfarenhet av stambyten då det som tidigare sagt är omfattande rörarbeten som skall utföras. Stambyten görs oftast av rörmokare.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     847 förfrågningar i Mars 2024

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Takkonsulten AB

Adress: Bjurögatan 48, Malmö
Telefon: 040-29 50 35
Vi är ett expansivt företag som utför alla typer av takarbeten med därtill hörande plåtarbeten. Vi utför även snickerier och ombyggnader.

Totalservice Öresund AB

Adress: Box 42, MALMÖ
Telefon: 040213020

Medlem av Sveriges Byggindustrier

A. M. Pumptjänst AB

Adress: Box 15012, MALMÖ
Telefon: 040537122

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Flytthjälp

  Jag väntar på min soffa från utlandet som ska transporteras till Malmö troligtvis 14/2 och ska lämnas på trottoaren. Det finns en risk att soffan inte får plats i vare sig hissen eller trapphuset. Jag önskar att flyttbolaget har lyft för att lyfta soffan till balkongen på 6:e våningen

  Malmö
 • Stambyte

  9 10 kallvattenstammar i en bostadsrättsfastighet med tre våningar

  Malmö
 • Stambyte

  Stambyte. 20Lgh Huset är byggt 1940 Nya badrum behövs Kostnadsförslag?Runt 3 Miljoner.

  Malmö
 • Stambyte

  Jag har ett hus från 1951. I pannrummet i källaren finns en lucka i golvet med ett plåtlock. I luckan finns möjlighet att rensa röret som får regnvatten från stupröret från hängrännorna.

  Malmö
 • Stambyte

  Stambyte i en bostadsrättsförening i Malmö. Byggår 1958. 16 lägenheter.

  Malmö

Kommuninformation

Malmö kommun som ligger i Öresundsregionen i Skåne har ca 286000 invånare och är en Sveriges största kommuner. Flest anställda finns inom områdena handel,kommunikatio och finans då service- och tjänstesektorerna näringslivet. Bla finns här Turning Torso som ett av de högsta bostadshusen i Europa med sina 190 m i höjd.