Register

GRATIS TJÄNST

Byta stammar i Jönköping

Ett stambyte är ett omfattande projekt som förutom byte av avlopps och vattenrör ofta omfattar våtrumsrenovering.  Det tar normalt flera veckor att utföra en normal stamrenovering. Är det i ett flerfamiljhus stambytet sker blir det ofta tyvärr stor påverkan på hyresgästerna så bra planering med en detaljerad tidplan är A och O för att mildra det eventuella obehaget för de boeende. Vanliga arbetsmoment i ett stambyte är bilning i golv och på väggar, rivning av de gamla rören, montering av nya rörsystem. När du skall handla upp ett stambyte i exempelvis ett bostadshus är det viktigt att du väljer en rörfirma med tidigare erfarenhet av stambyten då det som tidigare sagt är omfattande rörarbeten som skall utföras. Stambyten görs oftast av rörmokare.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 275 förfrågningar i Maj 2024

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Transportaktiebolaget i Jönköping

Adress: Box 3181, JÖNKÖPING
Telefon: 036351000

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Citagon AB

Adress: Kabelvägen 12, JÖNKÖPING
Telefon: 036184060

Medlem av Sveriges Byggindustrier

King Concrete Sweden AB

Adress: Box 3252, JÖNKÖPING
Telefon: 036712330

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Stambyte

  Byte av avloppsstam Frambilning samt byte av avlopp vid källaryttervägg Läggning och inkoppling av nytt avlopp till kommunens ledning Grävning och återfyll mellan hus och trottoar

  Jönköping
 • Stambyte

  Grävning rör läggning . en skada i källaren en skada på garageinfart avloppet är ut markerat. skadan ute märkt med kryss.

  Jönköping
 • Stambyte

  Jag har film invändigt på avloppet. finns ett hål på fösta kröken i källaren. en skada finns på rören mellan gata och huset.

  Jönköping
 • Stambyte

  Jag har film invändigt på avloppet. avloppet har ett hål i källaren och ett ute i garageinfarten. avloppet är utmärkt med röd färg och ett kryss där skadan finns.

  Jönköping
 • Stambyte

  Hej! Jag har fått i uppdrag av min bostadsrättsförening att kolla upp om eventuellt stambyte eller "lining" av befintliga rör. Det gäller ett hus med 4 lägenheter i Huskvarna (fanns inte med i listan?! ).

  Jönköping
 • Stambyte

  Stambyte i källare. Bila upp gammalt golv. Ta bort gjutjärnsrör.

  Jönköping
 • Stambyte

  Villa med källare byggd 1964-1965 i Huskvarna. Stambyte samt renovering av badrum och en liten toalett som ligger vägg i vägg mot badrummet. Vatten och avlopp går rakt ner till källaren.

  Jönköping

Kommuninformation

Jönköping kommun som finns vid södra delen av Vättern och har ca 125000 invånare. Jönköping är även en utpräglad handelsstad och har genom Elmia ett centrum för mässor. Här finns även ett flertal statliga verk och rättsvårdande myndigheter. Därfär består näringslivet främst av den offentliga sektorn.