Register

GRATIS TJÄNST

Byta stammar i Norrköping

Ett stambyte är ett omfattande projekt som förutom byte av avlopps och vattenrör ofta omfattar våtrumsrenovering.  Det tar normalt flera veckor att utföra en normal stamrenovering. Är det i ett flerfamiljhus stambytet sker blir det ofta tyvärr stor påverkan på hyresgästerna så bra planering med en detaljerad tidplan är A och O för att mildra det eventuella obehaget för de boeende. Vanliga arbetsmoment i ett stambyte är bilning i golv och på väggar, rivning av de gamla rören, montering av nya rörsystem. När du skall handla upp ett stambyte i exempelvis ett bostadshus är det viktigt att du väljer en rörfirma med tidigare erfarenhet av stambyten då det som tidigare sagt är omfattande rörarbeten som skall utföras. Stambyten görs oftast av rörmokare.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 275 förfrågningar i Maj 2024

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Max Byggställningar

Adress: Järstad Östra Stenby, Vikbolandet
Telefon: 0705466670
Vi är ett byggställningsföretag.Har varit i branchen sedan 1988.

Susanne Dillqvist Städ AB

Adress: Butängsgatan 16, NORRKÖPING
Telefon: 0705331955

Medlem av Sveriges Byggindustrier

MR´s Städ

Adress: Väsbyvägen 2, NORRKÖPING
Telefon: 0732003867

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Stambyte

  Jag har gamla avlopsstammar som jag behöver göra något åt har jag blivit tillsagd efter att en propp i systemet gjorde att de började läcka i en skarv. Huset är två våningar, ingen källare. Enskilt avlopp.

  Norrköping
 • Stambyte

  Stambyte, radhus från 1952. 3 våningar.

  Norrköping
 • Stambyte

  Utredning och offert på stambyte eller relining för fastighet med källare (128 kvm), byggd 1967.

  Norrköping
 • Stambyte

  Vi vill göra ett stambyte i vårt hus samt renovera våra två badrum och en liten toalett i samma veva. Huset är ca 20 meter långt och rören i källaren är ingjutna i plattan. Huset är ett 300 kvm etagehus med källare byggt 1971 i Krokek, Kolmården.

  Norrköping
 • Stambyte

  Stambyte i enplansvilla med källare. Toalett/duschrum på entreplan (köksstam redan bytt). Toalett plus tre golvbrunnar och avlopp för tvättmaskin i källare.

  Norrköping
 • Stambyte

  Stambyte i 1-plansvilla med källare. På entréplan är det en toalett med dusch (köksstam redan bytt), i källare finns en avloppsstam från liten toalett samt två ytterligare golvbrunnar. Toalett/duschrum på entréplan måste gissningsvis renoveras i samband med stambytet.

  Norrköping
 • Stambyte

  Behöver byta ut avloppssystemet. Avloppet är sedan 1950-talet och troligen av gjutjärn. Avloppet går ut i källarplan och består av tre olika "stick".

  Norrköping

Kommuninformation

Norrköping kommun är belägen i Östergötland och är en av Sveriges största kommuner med ca 128000 invånare. Det finns skärgård och mycket sjöar samt barrskog i området. Näringslivet är brett spektrum av branscher men den största är industrinäringen.