Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med att byta stammar i Stockholm

Ett stambyte är ett omfattande projekt som förutom byte av avlopps och vattenrör ofta omfattar våtrumsrenovering.  Det tar normalt flera veckor att utföra en normal stamrenovering. Är det i ett flerfamiljhus stambytet sker blir det ofta tyvärr stor påverkan på hyresgästerna så bra planering med en detaljerad tidplan är A och O för att mildra det eventuella obehaget för de boeende. Vanliga arbetsmoment i ett stambyte är bilning i golv och på väggar, rivning av de gamla rören, montering av nya rörsystem. När du skall handla upp ett stambyte i exempelvis ett bostadshus är det viktigt att du väljer en rörfirma med tidigare erfarenhet av stambyten då det som tidigare sagt är omfattande rörarbeten som skall utföras. Stambyten görs oftast av rörmokare.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 751 förfrågningar i Augusti 2020

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Mantilla lösningar

Adress: Bondegatan 12, STOCKHOLM
Telefon: 0708348478

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Einar Mattsson Projekt AB

Adress: Box 171 43, STOCKHOLM
Telefon: 0858626300

Medlem av Sveriges Byggindustrier

BBM Malmö AB

Adress: Tomtebogatan 11 ög, STOCKHOLM
Telefon: 0856222900

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Stambyte

  Byta rör, från gata in till hus samt i krypgrund (ståhöjd), in till första våning på tvåplans villa. Vi vill ev. Flytta inkommande vatten till annan plats i huset.

  Stockholm
 • Stambyte

  Vi har en villa från 1930 talet och vill byta stammar samt renovera badrum i samband med detta. Vi är en barnfamilj så jag vill veta hur lång tid det tar, kostnad, referenser, certifikat och hur gör man med vatten och toalett under tiden. Mejla mig på monikamarcus2015@gmail. com Vänligen Monika

  Stockholm
 • Stambyte

  Hejsan, Flyttar till en äldre villa på 148 kvm i december, som aldrig är stambytt och planerar att sätta igång en renovering. Stambyta Köksrenovering Badrumsrenovering Tvättrum Helst sättas igång i december/ januari

  Stockholm
 • Stambyte

  Vi behöver se över och byta rör i vår villa från 1953. Huset är 70 + 70 kvadrat och har två badrum, tvättstuga, pannrum och ett garage med rör och avlopp. Vi ska även byta värmepanna/värmesystem.

  Stockholm
 • Stambyte

  Stambyte av gjutjärnsrör under platta. Ca 12m rör ska bilas fram och bytas. Ett ståk om 10m långt, 50cm brett, samt två upptag om 75*75cm för att komma åt grenrör.

  Stockholm
 • Stambyte

  Vi har haft en inspektör som kollat våra avloppsstammar och de är gamla uttjänta. Vi bor i en villa från 1925 i Enskededalen.

  Stockholm
 • Stambyte

  Vi önskar en uppskattning av kostnader , tidsplan etc för stambyte av Brf med 9 lgh, byggår slutet 50 tal.

  Stockholm

Kommuninformation

Stockholms kommun är Sveriges huvudstad med ca 818000 invånare. I kommunen östligaste delar finns Stockholms skärgård med upp till 30000 olika öar vilket gör skärgården till den mest örika i världen. Näringslivet är förstås väldigt omfattande då de flesta finans, konsult och industriföretag har sina huvudkontor i Stockholm.