Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med att byta stammar i Göteborg

Ett stambyte är ett omfattande projekt som förutom byte av avlopps och vattenrör ofta omfattar våtrumsrenovering.  Det tar normalt flera veckor att utföra en normal stamrenovering. Är det i ett flerfamiljhus stambytet sker blir det ofta tyvärr stor påverkan på hyresgästerna så bra planering med en detaljerad tidplan är A och O för att mildra det eventuella obehaget för de boeende. Vanliga arbetsmoment i ett stambyte är bilning i golv och på väggar, rivning av de gamla rören, montering av nya rörsystem. När du skall handla upp ett stambyte i exempelvis ett bostadshus är det viktigt att du väljer en rörfirma med tidigare erfarenhet av stambyten då det som tidigare sagt är omfattande rörarbeten som skall utföras. Stambyten görs oftast av rörmokare.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 823 förfrågningar i September 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

SEFA Fastighets AB

Adress: Karlavagnsgatan 9, GÖTEBORG
Telefon: 031651670

Medlem av Sveriges Byggindustrier

SEFA Betongentreprenad AB

Adress: Karlavagnsgatan 9, GÖTEBORG
Telefon: 031651670

Medlem av Sveriges Byggindustrier

RGG Entreprenad AB

Adress: Västergatan 20, GÖTEBORG
Telefon: 031822100

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Stambyte

  Omdragning av stam (vattenrör) samt omdragning av avloppsrör.

  Göteborg
 • Stambyte

  Villa byggd 1931 är i stort behov av omfattande renovering, bl. a. stamrenovering. Fastigheten har tre plan plus källare (två våningsplan + delvis inredd vind).

  Göteborg
 • Stambyte

  Stambyte på utsidan i en villa. ca 20m lång rör som kommer ut från huset till tomtgräns. Det verkar som jag har råttbo i tomten på grund av en spricka i rören.

  Göteborg
 • Stambyte

  Byte golvbrunn tvättstuga, gjuten i bottenplatta

  Göteborg
 • Stambyte

  Jag har precis köpt ett 1,5 plans hus ifrån 1939 på 80 m2 + källare. Vi behöver byta stammar i hela huset hela vägen ut till gatan. Vi vill samtidigt passa på att bygga ett nytt badrum på övervåningen, renovera toalett i källaren och möjligtvis lägga till en toalett på entrévåningen.

  Göteborg
 • Stambyte

  Hej, Jag har en egnahem villa i Bräcke där jag tror jag behöver göra ett stambyte. Jag vill även se över mitt värmesystem som idag är en oljepanna, funderar på ett lyft- & vattensystem. Undrar om ni gör gratis besök och offert?

  Göteborg
 • Stambyte

  Äldre kedjehus, 2 våningar plus källare byggt ca 1955-59 gjutjärns avloppsledningar Problem Ett rör som är kopplat mellan huvudavloppsröret och skorstenen har rostat sönder och är öppet och behöver bytas. Röret är ca 30-40 cm långt till nästa rör som det ansluter till eller i, röret är inmurat i skorstenen Röret ligger ”öppet” med ca 2-5 cm under och fritt rakt in och ca 15 – 20 cm ovan och bakom. Offert-fråga 1:

  Göteborg

Kommuninformation

Göteborgs kommun är landets andra största kommun med drygt en halv miljon invånare och är belägen på Sveriges västkust. Staden Göteborg anlades på initiativ av Gustav II Adolf och fick sina stadsprivilegier 1621. En stor andel av de industrisysselsatta arbetar inom verkstadsindustrin.