Register

GRATIS TJÄNST

Byta stammar i Eskilstuna

Ett stambyte är ett omfattande projekt som förutom byte av avlopps och vattenrör ofta omfattar våtrumsrenovering.  Det tar normalt flera veckor att utföra en normal stamrenovering. Är det i ett flerfamiljhus stambytet sker blir det ofta tyvärr stor påverkan på hyresgästerna så bra planering med en detaljerad tidplan är A och O för att mildra det eventuella obehaget för de boeende. Vanliga arbetsmoment i ett stambyte är bilning i golv och på väggar, rivning av de gamla rören, montering av nya rörsystem. När du skall handla upp ett stambyte i exempelvis ett bostadshus är det viktigt att du väljer en rörfirma med tidigare erfarenhet av stambyten då det som tidigare sagt är omfattande rörarbeten som skall utföras. Stambyten görs oftast av rörmokare.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 059 förfrågningar i April 2024

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Conwell Concrete Constructions AB

Adress: Gustafsvägen 2, ESKILSTUNA
Telefon: 016127166

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Stavtorps Lantbruk AB

Adress: Stavtorp 2, ESKILSTUNA
Telefon: 0704133477

Medlem av Sveriges Byggindustrier

TakXperten Eskilstuna AB

Adress: Nystrandsgatan 25, ESKILSTUNA
Telefon: 016517170

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Stambyte

  Vi bor utanför Eskilstuna i en liten villa/fritidshus som skulle behöva ett stambyte. Huset är från -67 (90kvm), en 1:plan med källare. på 1:a plan finns det 1st toalett, 1st dusch,1st grovkök i samma rum.

  Eskilstuna
 • Stambyte

  Gammalt avloppsrör i källargolvet är tydligen något som gör att det fastnar i gjutjärnsröret. Filmat är runt 3-4 meter in från luckan där man kan rensa i golvet. Skulle då behöva få det bytt i alla fall den biten.

  Eskilstuna
 • Stambyte

  Vi har en villa från 1938. Enligt papperna är det originalledning. Huset består av:

  Eskilstuna
 • Stambyte

  Byte av stammar i källargolv och till kök på entreplan.

  Eskilstuna
 • Stambyte

  Vi behöver dra nya avloppsrör då det är gamla gjutjärnsrör i huset och vi har börjat få stopp i avloppet lite för ofta. Rören är filmade och det finns en del rostflagor där skiten fastnar. Badrummet ska renoveras men är beroende på när stambytet kan ske.

  Eskilstuna
 • Stambyte

  Vi i Bostadsrättsföreningen har börjat titta på att utföra ett stambyte i fastigheten. Föreningen består av 8st lägenheter och finns på Vasavägen i Eskilstuna. Det första steget är att ta in offert.

  Eskilstuna
 • Stambyte

  REVIDERAD BESKRIVNING:Tidigare idag (2015. 03. 31) lämnade undertecknad en beskrivning av ett behov av stambyte mellan köks- och källarvåning med en alltför snäv tidsmargnal - "inom en vecka"! Detta är orealistiskt med tanke på att vi befinner oss i påskveckan! !

  Eskilstuna

Kommuninformation

Eskilstuna kommun har ca 95000 invånare. Eskilstuna har en lång industritradition och närheten till sjöarna Hjälmaren och Mälaren, var en gång i tiden viktiga förutsättningar för utvecklingen av näringsliv och handel.