Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med att byta stammar

Ett stambyte är ett omfattande projekt som förutom byte av avlopps och vattenrör ofta omfattar våtrumsrenovering.  Det tar normalt flera veckor att utföra en normal stamrenovering. Är det i ett flerfamiljhus stambytet sker blir det ofta tyvärr stor påverkan på hyresgästerna så bra planering med en detaljerad tidplan är A och O för att mildra det eventuella obehaget för de boeende. Vanliga arbetsmoment i ett stambyte är bilning i golv och på väggar, rivning av de gamla rören, montering av nya rörsystem. När du skall handla upp ett stambyte i exempelvis ett bostadshus är det viktigt att du väljer en rörfirma med tidigare erfarenhet av stambyten då det som tidigare sagt är omfattande rörarbeten som skall utföras. Stambyten görs oftast av rörmokare.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 247 förfrågningar i November 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Stambyte - välj stad

Några utvalda företag

Brorssons VVS-Service AB

Adress: Vittskövlevägen 33, Mörrum
Telefon: 0454329146
Företaget utför arbeten för både privatpersoner och företag och verksamheten inkluderar nyinstallationer, entreprenadarbeten, service och reparationer. Arbetar bland annat med vattenrening, golvvärme, ved- och pelletsvärme och badrum och kök. Verksamhetsområdet är Blekinge och norra Skåne, med huvudkontoret i Mörrum.

NVS Installation AB

Adress: Styrmansg 4, Gävle
Telefon: 0104753412
Företaget har ungefär 70 kontor i Sverige. Verksamheten inkluderar värme och sanitet, service och underhåll, ventilation, energi, sprinklersystem, rörinstallationer för industri och luftkonditionering.

NVS Installation AB, Bror Nilssons Rör

Adress: Vegagatan10, Norrtälje
Telefon: 0104753280
Företaget har ungefär 70 kontor i Sverige. Verksamheten inkluderar värme och sanitet, service och underhåll, ventilation, energi, sprinklersystem, rörinstallationer för industri och luftkonditionering.

YIT Sverige AB Installation Stockholm

Adress: Box 800, FARSTA
Telefon: 086588600
Företaget finns på 90 orter i Sverige och erbjuder tjänster inom el-, larm-, data- och teleinstallation, service och energibesparing. Dessutom finns företaget i ytterligare 11 europeiska länder och i Ryssland. Företaget grundades 1901 som Allmänna Ingeniörsbyrån och bytte namn till Yleinen Insiniööritoimisto (YIT) i samband med etableringen i Helsingfors 1912.

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Senast inkomna jobb

 • Stambyte

  Stambyte i en äldre villa från 1960, 4m mellan vatten in i och kök , resterande ledningar dras genom vind. Önskas få en värmepump monterad, nya ledningar till element ,nya element . Badrum ska bli större , samt avlopp ska flyttas .

  Eslöv
 • Stambyte

  Önskar göra stambyte i en villa i Örebro

  Örebro
 • Stambyte

  Mitt fritidshus på Fågelbrolandet, byggt 1930, har två avloppsrör av järn för gråvatten och de löper i källarens golv. Det är i själva bottenplattan. Rören är utbytta ovanför källaren.

  Värmdö
 • Stambyte

  Äldre (1915) hus,rör i gjutjärn och plast som behöver bytas,finns missfärgningar som antagligen avslöjar läckage.

  Öckerö
 • Stambyte

  Stambyte villa, diskbänk till avlopp.

  Hallstahammar
 • Stambyte

  Stambyte i villa, Renovering av 1 badrum och 1 toalett

  Linköping
 • Stambyte

  Jag undersöker och samlar in offerter för ett stambyte av ett hus med källare i Björklinge (Uppsala). Huset är byggt 1965 och det är gjutjärn i stammen. Stamledningens längs till tomtgräns är ca 30m.

  Uppsala