Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med att byta stammar

Ett stambyte är ett omfattande projekt som förutom byte av avlopps och vattenrör ofta omfattar våtrumsrenovering.  Det tar normalt flera veckor att utföra en normal stamrenovering. Är det i ett flerfamiljhus stambytet sker blir det ofta tyvärr stor påverkan på hyresgästerna så bra planering med en detaljerad tidplan är A och O för att mildra det eventuella obehaget för de boeende. Vanliga arbetsmoment i ett stambyte är bilning i golv och på väggar, rivning av de gamla rören, montering av nya rörsystem. När du skall handla upp ett stambyte i exempelvis ett bostadshus är det viktigt att du väljer en rörfirma med tidigare erfarenhet av stambyten då det som tidigare sagt är omfattande rörarbeten som skall utföras. Stambyten görs oftast av rörmokare.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 352 förfrågningar i Oktober 2020

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Brorssons VVS-Service AB

Adress: Vittskövlevägen 33, Mörrum
Telefon: 0454329146
Företaget utför arbeten för både privatpersoner och företag och verksamheten inkluderar nyinstallationer, entreprenadarbeten, service och reparationer. Arbetar bland annat med vattenrening, golvvärme, ved- och pelletsvärme och badrum och kök. Verksamhetsområdet är Blekinge och norra Skåne, med huvudkontoret i Mörrum.

NVS Installation AB

Adress: Styrmansg 4, Gävle
Telefon: 0104753412
Företaget har ungefär 70 kontor i Sverige. Verksamheten inkluderar värme och sanitet, service och underhåll, ventilation, energi, sprinklersystem, rörinstallationer för industri och luftkonditionering.

NVS Installation AB, Bror Nilssons Rör

Adress: Vegagatan10, Norrtälje
Telefon: 0104753280
Företaget har ungefär 70 kontor i Sverige. Verksamheten inkluderar värme och sanitet, service och underhåll, ventilation, energi, sprinklersystem, rörinstallationer för industri och luftkonditionering.

YIT Sverige AB Installation Stockholm

Adress: Box 800, FARSTA
Telefon: 086588600
Företaget finns på 90 orter i Sverige och erbjuder tjänster inom el-, larm-, data- och teleinstallation, service och energibesparing. Dessutom finns företaget i ytterligare 11 europeiska länder och i Ryssland. Företaget grundades 1901 som Allmänna Ingeniörsbyrån och bytte namn till Yleinen Insiniööritoimisto (YIT) i samband med etableringen i Helsingfors 1912.

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Senast inkomna jobb

 • Stambyte

  Stambyte i radhus från -65. Det är två våningar. Kök och liten WC på plan 1, ett badrum, en tvättstuga på plan 2.

  Stockholm
 • Stambyte

  Stambyte sutteräng radhus från 1960 i Hässelby. Ca 98 kvm boarea. Gavel.

  Stockholm
 • Stambyte

  Önskart offert för stambyte i villa. Enplansvilla på 140 kvm + 140 kvm källarvåning. I dagsläget har villan endast gjutjärnsrör.

  Sala
 • Stambyte

  Radhus från omkring 1965, avloppsröret i källaren rostigt och har runnit något. Huset är på 2 våningar med källare. Vill helst inte göra ett stambyte, det finns andra alternativ säjs det.

  Värnamo
 • Stambyte

  Radhus från omkring 1965, avloppsröret i källaren rostigt och har runnit något. Hiset är på 2 våningar med källare. Vill helst inte göra ett stambyte, det finns andra alternativ säjs det.

  Värnamo
 • Stambyte

  Gavelradhus i sutteräng från slutet av 50-talet. Ett badrum med dusch bastu tvättmaskin på nedervåningen. Liten toalett och kök på ovanvåningen.

  Stockholm
 • Stambyte

  Stambyte av Gavelradhus från slutet av 50-talet. Ca 98 kvm boarea. Ett badrum med bastu, tvättmaskin och dusch på nedervåningen vid entrén.

  Stockholm