Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med att byta stammar

Ett stambyte är ett omfattande projekt som förutom byte av avlopps och vattenrör ofta omfattar våtrumsrenovering.  Det tar normalt flera veckor att utföra en normal stamrenovering. Är det i ett flerfamiljhus stambytet sker blir det ofta tyvärr stor påverkan på hyresgästerna så bra planering med en detaljerad tidplan är A och O för att mildra det eventuella obehaget för de boeende. Vanliga arbetsmoment i ett stambyte är bilning i golv och på väggar, rivning av de gamla rören, montering av nya rörsystem. När du skall handla upp ett stambyte i exempelvis ett bostadshus är det viktigt att du väljer en rörfirma med tidigare erfarenhet av stambyten då det som tidigare sagt är omfattande rörarbeten som skall utföras. Stambyten görs oftast av rörmokare.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 805 förfrågningar i Augusti 2020

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Brorssons VVS-Service AB

Adress: Vittskövlevägen 33, Mörrum
Telefon: 0454329146
Företaget utför arbeten för både privatpersoner och företag och verksamheten inkluderar nyinstallationer, entreprenadarbeten, service och reparationer. Arbetar bland annat med vattenrening, golvvärme, ved- och pelletsvärme och badrum och kök. Verksamhetsområdet är Blekinge och norra Skåne, med huvudkontoret i Mörrum.

NVS Installation AB

Adress: Styrmansg 4, Gävle
Telefon: 0104753412
Företaget har ungefär 70 kontor i Sverige. Verksamheten inkluderar värme och sanitet, service och underhåll, ventilation, energi, sprinklersystem, rörinstallationer för industri och luftkonditionering.

NVS Installation AB, Bror Nilssons Rör

Adress: Vegagatan10, Norrtälje
Telefon: 0104753280
Företaget har ungefär 70 kontor i Sverige. Verksamheten inkluderar värme och sanitet, service och underhåll, ventilation, energi, sprinklersystem, rörinstallationer för industri och luftkonditionering.

YIT Sverige AB Installation Stockholm

Adress: Box 800, FARSTA
Telefon: 086588600
Företaget finns på 90 orter i Sverige och erbjuder tjänster inom el-, larm-, data- och teleinstallation, service och energibesparing. Dessutom finns företaget i ytterligare 11 europeiska länder och i Ryssland. Företaget grundades 1901 som Allmänna Ingeniörsbyrån och bytte namn till Yleinen Insiniööritoimisto (YIT) i samband med etableringen i Helsingfors 1912.

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Senast inkomna jobb

 • Stambyte

  Fritidshus permanentboende 80kvm. Gamla rörledningar i hela huset

  Österåker
 • Stambyte

  Stambyten fritidshus för permanentboende 80kvm. Gamla rörledningar i hela huset Byggt 1958 tillbyggnad 1994

  Österåker
 • Stambyte

  Önskar kontakt via mail! Stambyte utan ytskicksrenovering. Mindre villa med en toalett och ett badrum.

  Huddinge
 • Stambyte

  Byta rör, från gata in till hus samt i krypgrund (ståhöjd), in till första våning på tvåplans villa. Vi vill ev. Flytta inkommande vatten till annan plats i huset.

  Stockholm
 • Stambyte

  Stambyte av vatten och avlopp inklusive byte av servis till gatan ska utföras i villa byggd på 60-talet. Tre rum ska renoveras i samband med detta. Ett tvättrum på 7m², samt två badrum på ca 5m² vardera.

  Tyresö
 • Stambyte

  Kostnadsförfrågan inför ett köp av radhus Stambyte radhus från 1957 med orginalrör och original golvbrunnar i gjutjärn Badrum på bottenvåning på betongplatta med äldre ytskick som måste bytas men som har nyare toa, tvättställ som kan vara kvar. Elementrör går genom betongplattan Intilliggande pannrum med avlopp. Liten toalett med handfat på ovanvåning, ovanför pannrumet Kök, på bottenplan mittemot kök med hall emellan, samt liten matkällare under trappa intill kök där vattenuttag finns.

  Umeå
 • Gods och Palltransport

  Hämta 7 pallar marksten i Höganäs och transportera dom till Helsingborg

  Helsingborg