Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med att byta stammar

Ett stambyte är ett omfattande projekt som förutom byte av avlopps och vattenrör ofta omfattar våtrumsrenovering.  Det tar normalt flera veckor att utföra en normal stamrenovering. Är det i ett flerfamiljhus stambytet sker blir det ofta tyvärr stor påverkan på hyresgästerna så bra planering med en detaljerad tidplan är A och O för att mildra det eventuella obehaget för de boeende. Vanliga arbetsmoment i ett stambyte är bilning i golv och på väggar, rivning av de gamla rören, montering av nya rörsystem. När du skall handla upp ett stambyte i exempelvis ett bostadshus är det viktigt att du väljer en rörfirma med tidigare erfarenhet av stambyten då det som tidigare sagt är omfattande rörarbeten som skall utföras. Stambyten görs oftast av rörmokare.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 811 förfrågningar i April 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Stambyte - välj stad

Några utvalda företag

Brorssons VVS-Service AB

Adress: Vittskövlevägen 33, Mörrum
Telefon: 0454329146
Företaget utför arbeten för både privatpersoner och företag och verksamheten inkluderar nyinstallationer, entreprenadarbeten, service och reparationer. Arbetar bland annat med vattenrening, golvvärme, ved- och pelletsvärme och badrum och kök. Verksamhetsområdet är Blekinge och norra Skåne, med huvudkontoret i Mörrum.

NVS Installation AB

Adress: Styrmansg 4, Gävle
Telefon: 0104753412
Företaget har ungefär 70 kontor i Sverige. Verksamheten inkluderar värme och sanitet, service och underhåll, ventilation, energi, sprinklersystem, rörinstallationer för industri och luftkonditionering.

NVS Installation AB, Bror Nilssons Rör

Adress: Vegagatan10, Norrtälje
Telefon: 0104753280
Företaget har ungefär 70 kontor i Sverige. Verksamheten inkluderar värme och sanitet, service och underhåll, ventilation, energi, sprinklersystem, rörinstallationer för industri och luftkonditionering.

YIT Sverige AB Installation Stockholm

Adress: Box 800, FARSTA
Telefon: 086588600
Företaget finns på 90 orter i Sverige och erbjuder tjänster inom el-, larm-, data- och teleinstallation, service och energibesparing. Dessutom finns företaget i ytterligare 11 europeiska länder och i Ryssland. Företaget grundades 1901 som Allmänna Ingeniörsbyrån och bytte namn till Yleinen Insiniööritoimisto (YIT) i samband med etableringen i Helsingfors 1912.

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Senast inkomna jobb

 • Stambyte

  Byte av avloppsstam Frambilning samt byte av avlopp vid källaryttervägg Läggning och inkoppling av nytt avlopp till kommunens ledning Grävning och återfyll mellan hus och trottoar

  Jönköping
 • Stambyte

  Byte av avloppsnät i krypgrund till 29 st fastigheter, Mölndal Vi är en samfällighet bestående av 35 radhus i sex huskroppar som behöver byta ut avloppsnätet i krypgrund. Det gäller 29 fastigheter i fem huskroppar. Husen är byggda 1972 och avloppsrören av ljusgrå typ.

  Mölndal
 • Stambyte

  Resa takstolar lägga plåt tak ca380 m2

  Mörbylånga
 • Stambyte

  Byta fasad trä på långsidorna på huset.

  Ulricehamn
 • Stambyte

  Brf Klagstorpshus. Vi önskar offert på stambyte, ej avlopp. Vi har 13 lgh.

  Trelleborg
 • Stambyte

  Stambyten i hyreshus med 4 lägenheter med badrum och kök i första led, sen kommer det 2 hus till med 4 respektive 6 lägenheter i framtiden

  Kramfors
 • Stambyte

  Vi söker hantverkare som kan hjälpa oss med stambyte (inkl. installation av nytt kök och badrum). Huset är en 1,5 plans villa byggd 1968 med krypgrund.

  Halmstad